Pazartesi, Haziran 04, 2012

HIRSIZ İÇERDEN!...

Kurnazlık, aklı yeniyor ve defalarca başarıyor! Kurnazların hakkını teslîm edelim!...
Bu memlekette ne Selçuklular, ne Osmanlılar, ne de Cumhûriyet döneminde, hiç kimse toplumun her katmanını AKP'liler kadar rencîde etmedi, her kesime AKP'liler kadar hakâret etmedi ve hiçbir dönemde toplum, AKP'ye verdiği itibârı kimseye vermedi!
Sebep, kurnazlıkla akıl mücâdelesi ve her seferinde kurnazlığın akla galip gelmesi!
Gömlek değiştirdiler, kırk yıllık ideallerine ve Mücahit liderlerine ihânet ettiler; dön/üş/mek, mahâretten, ilm-i siyâsetten sayıldı!
Şehîde "kelle", millet-mehmetçik-bebek katili âdiye "sayın" dediler, arada kaynadı! Sonra sayın'a sayın demek yasallaştırıldı!
İşçi dövüldü, memura sövüldü, emekli yerlerde sürütüldü, biber gazları, coplar, tazyîkli foseptik suları; "Gözünüzü toprak doyursun! Ananı da al git!" ler neticesinde AKP'ye üşüşüldü!
Irak'ta bir milyondan fazla müslüman katleden, yüz binlerce kadına-kıza tecâvüz eden, Haçlı kâfir askerlere duâlar ettiler, duymazdan gelindi! Ki "Haçlı Seferi"ni, BOP Eş Başkanı Baba Bush açıklamıştı ve diğer BOP Eş Başkanı, bizde Başbakandı ama bilinmezden gelindi!
"Askerlik yan gelip yatma yeri değil!" dediler, yan gelip yatmayan millet evlâtlarını cezaevine tıktılar, görmezden gelindi!
Mavi Marmara'da çocuklarımızı bilerek ölüme gönderdiler, çocuklarımızı İsrail canilerine katlettirdiler, "Van minüüüt!" pandomimiyle kahramanlaştırıldılar!
Asrın dolandırıcılığı "Deniz Feneri e.v." davası zanlılarına, "Temiz Kardeşimiz!" diye sahîp çıktılar, köylünün traktörünü haczettirdiler, görmezden gelindi!
Bütçeden sahte evrakla bir trilyon iç eden Mücâhit Erbakan'ı, suç ortağı Abdullah Gül'e affettirdiler, "sâdık-vefâlı adam" iltifâtı edildi!
Mesâneden çürük raporu ile askere gitmeyen oğullarına, dünyayı sallayan düğün yaptılar; düğündeki takılarla dünyanın en zengin sekiz yöneticisi arasında ilk üçe girdiler, görülmedi!
Şehît cenâzelerinde yuhalandılar, gittikleri camilerde, demokrasi götürdükleri üniversitelerde yuhalandılar; yuhalayanlar derdest edildi, "Devlet Yanlısı Çete" mensûbu diye cezaevine koyuldu, görmezden gelindi!
Dağdaki PKK'lıları davul-zurnayla düze indirdiler, seyyâr mahkeme kurup ayaklarına affedici Hâkimler gönderdiler; "Has..tirin! Has..tirin!", "Meşenin dalları nerenize ...?" sözlerinin sahîbi, dokunulamaz bölücülere karşılattılar, görmezden gelindi!
Kırk-elli tane kadın müsveddesini, sokaklarda yüzlerce polis korumasında; "Kimsenin nâmusu olmayacağız!" diye bağırttırdılar, aynı kadınlar "Cumartesi anneleri" edildi, görülmediler!
Çünkü tarihin ve günümüzün en usta; "Cambaza baaaak!"çı cazgırları iş başındaydılar! Ne zaman, millet-devlet aleyhine bir şey yapacaklarsa toplumu, neyle meşgûl edeceklerini, çok iyi biliyorlardı!
Uludere'de 40'a yakın sivil, "PKK figüranı kaçakçı"yı öldürttüler, tazmînat verdiler, özür dilediler, bölücü şımarıklarını tatmîn edemeyince; "Her kürtaj, bir Uludere'dir!" diye ortaya bir "yağlı keçe" attılar! Yandaşlar, yandaşların yandaşları, muhâlif edâsıyla aynı değirmen oluğuna su taşıyıcılar, bu yağlı keçe'yi ekranlarda çekiştirirken istediklerini yaptılar!
Bu "yağlı keçe"yi bilmek lâzım. Dağ köylerinde hâlâ uygulanırmış. Canlı hayvan hırsızları, işe giderken yanlarında yağlı keçeler götürürlermiş. Gelen yabancıya karşı velvele çıkararak saldıran köpeklere yağlı keçe atılırmış! Köpekler yağlı keçeyi çekiştirirken onlar işlerini yaparlarmış!
Bugünlerde ortaya bir yağlı keçe atıldı! Veya iki ucu b..lu bir deynek! Bir yanda Uludere, bir yanda kürtaj!
İsteyen çekişsin, çekiştirsin hadi! Akılsızlar; yağlı keçeyi veya iki ucu b..lu deyneği çekiştirirken kurnaz hırsızlar da işlerini yapsınlar! Bu kurnazlığa kolay kolay akıl dayanamaz vesselâm...
"HIRSIZ İÇERDEN OLUNCA ÖKÜZ BACADAN ÇIKAR" mış!...
Selâm, sevgi, dua....
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: