Salı, Haziran 19, 2012

"KALABALIK VE SİLAHLI"YMIŞLAR!...

Artık bu işin partisi-pürtüsü, lamı-cimi yok! Huzûrumuzu yok ettiniz, huzûrunuz kalmasın!
BOP Eş Başkanı Haçlı Müslüman Başbakan, yurtdışı gezisinde! İşleri tıkırında! Çoluk-çocuğunun bir eli yağda, bir eli balda! Huzûrları da var, istikrârları da!
O'na vekâleten Hükümet yöneten ağlamada Pensilvanya Gurbetçisini sollayan Arınç; "Dağlıca'daki askeri üs bölgesine büyük bir saldırı oldu. Hem sayıca fazlaydılar ve silahları vardı!" diye açıklama yapıyor!
Sekiz şehît , on altı yaralımız var! Türk Milletinin ve ailelerinin başı sağ olsun. Vatan sağ olsun. Sizin başınız batsın! Vayınıza oturayım!
Sivil, mâsum, "35 PKK figüranı kaçakçı"yı haber veren, öldürttüren ve kişi başına 123.000 TL tazminat kazandıran İHA'lar, bu kalabalık ve silahlı grubu görememiş, gösterememiş, hayret!
Millî olmayan İstihbarât Teşkilatımız; Oslo'da veya bilmem nerede, Haçlı Müslüman BOP Eş Başkanı Başbakan'ın emriyle gerekirse şeytanla bile görüşmeler yaparken "Hem sayıca kalabalık, hem de silahlı" grup hakkında istihbarât sağlayamamış!
Asıl bölücü organizetörleri, asıl taşeronları dokunulmaz edip Meclis'te Hükümete ve Üç Genel Başkanın Vekilleri'ne hakâret ettiren İleri Demokratlar; ülkenin üçte biri bir coğrafyada yoldan geçenleri cezaevine tıkmış, üç kişinin kalacağı koğuşlara 30 kişiyi tepmiş, demir kapıları kilitleyip duvarlarına askerleri dizmişler ve on üç tutuklu yanarak can veriyor! Bölgedeki cezaevlerinde yangınlar devam ediyor!
Cezaevleri arasında koordine sağlayan terör örgütü, eş zamanlı isyanlar organize ederken millî olmayan İstihbarat Teşkilatımız, talimatla diplomatik görüşmelerde!
BOP Eş Başkanı Haçlı Müslüman Başbakan'a göre; MHP ve BDP morg kapılarında beklerken onlar denizaşırı Haçlı ülkelerden İleri Demokrasi derlemekle meşgûller!
Niye oralarda olduklarını biliyorlar ve oralarda diğer BOP EşBaşkanı'ndan veya kuryesinden talimat alacağını milletin bilmediğini zannediyorlar! Allah müstehâkınızı versin!
Bi-türlü doymadılar! Bu ne hırs, bu ne tamah? Şirketler, helikopter pistli villalar, gemicikler yetmedi mi? Bu ne edepsizlik? Mesaneden çürük oğlunun düğünündeki takılarla dünyanın en zengin sekiz yöneticisi arasına girmeyi başardılar!
BOP Eş Başkanı Haçlı Müslüman Başbakan'ın oğlu, bari askerlik bedeli ödese! Canlarının kıymetli, kanlarının Mehmetçiğinkinden kırmızı olduğunu artık anladık ta bari paraları, milletin parasıyla aynı değerde olsun! Askerlik bedeli olarak toplanan yirmi milyarın içinde birkaç lira da onlardan olsun bari! Olmaz!... Adamların canları da, malları da, "paranın dini olmaz" tuğralı dinsiz paraları da milletinkinden ayrı ve kıymetli!...
Millet sokakta molotoflansın, otobüste yakılsın, polisler panzerlerinde yakılsın, asker sokak ortasında infâz edilsin, bölge insanı cezaevlerinde yakılsın, dünyanın en gelişmiş techizâtına sahip karakollarımız baskın yesin, sekiz Mehmetçik şehit olsun, on altı Mehmetçik yaralansın, mühîm değil! "Durmak yoook, yola devâam!" Allah belânızı versin!
TSK'nın tamamına yakın rütbelisi, cezaevinde tatbikatta! Dışardakinin iki misli PKK'lı cezaevlerinde devlet beslemesiyle örgütsel eğitimde! Dışardakinin en az iki misli KCK'lı cezaevlerinde kindar-dindar bölücü yetiştirme seminerlerinde! BOP Eş Başkanı Haçlı Müslüman Başbakan ise daha ileri demokrat yol haritasını almak için yurtdışında! Allah kahr'etsin!
Yahu! Defolun gidin kar-de-şiiim!
Ananızı da, gemicikli çocuklarınızı da, huzûrunuzu da, istikrârınızı da, aldıklarınızı da çaldıklarınızı da alın gidin! Düşün yakamızdan! Bu milletin öfkesinden sizi ne diğer BOP Eş Başkanı, ne de hiçbir okyanus öteli yandaşınız kurtaramaz!
Canımızı çok yaktınız, Allah canınızı yaksın!
Yahu! İstifâ edin ve zerrece aklınız varsa kaçın bu ülkeden! Bu kadar mazlûmun âhı, sizi lîme lîme eder habriniz olsun...
Hem kalabalıklarmış, hem de silahları varmış hayret!...
"TÜRK'E BAŞ OLAMAZ TÜRK'ÜM DEMEYEN"
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: