Çarşamba, Haziran 06, 2012

OTURMAYACAĞIZ!...

** "Herkes bilmelidir ki MHP sonuna kadar masada oturacak, tekliflerinde ısrarlı olacak ve milletimize yakışır, birlikte yaşamamızı teminat altına alan bir anayasa yapımı için üzerine düşen ne varsa yerine getirecektir." MHP Genel Başkanı
** "... Biz milletimize söz verdik dolayısıyla masadan kalkan taraf biz olmayacağız." BOP Eş Başkanı
Aynı günlerde, aynı konuda, ayrı iki kişinin söyledikleri!
Masadan kalkmayacaklarını vurgulayan, Uçan Balon'lar! Ve; "Balona baaaak!" cazgırlıkları! Artık; "Cambaza bak!" ı yemiyor millet!...
Aynı günlerde, -güya- AKP ile otur/tul/mayan ama sunduğu "Sol Reçeteli Açılım Paketi"yle gündeme otur/tul/mayı başaran, üçüncü bir Uçan Balon sürüldü piyasaya!
Hem havalılar! Hem istemeseler de uçmak için şişirilmişler, hem de oturmayı seviyorlar mübârekler!
Y-CeHaPe, sunduğu "Sol Reçeteli Açılım Paketi"nin girişinde; "Cumhuriyet tarihi Kürt meselesinin salt güvenlik eksenli politikalarla çözülemeyeceğinin kanıtlarıyla doludur. Genelkurmay Başkanlığı’nın verilerine göre, 1984 ile 2009’un nisan ayı arasında tam 11 bin 735 güvenlik görevlisi ile 30 bine yakın PKK mensubu ve binlerce sivil yurttaşımız hayatlarını kaybetmişlerdir." vurgusundan sonra; "Güvenlik eksenli politikaların Kürt meselesini çözemediği acı tecrübelerle aşikâr hale gelmiştir. " Deyip paketini açıyor; "Anayasa gibi ... temel bir konuda ... uzlaşma arayışına giren TBMM’nin, Kürt meselesinde benzer bir çalışma içinde olmaması/ olamaması, izah ve kabul edilebilir bir durum değildir."
Kahve kültüründen bildiğimiz kadarıyla tavla ve satranç, iki kişilik iddialı oyunlardır! Karşılıklı oturanların, oyun bitmeden kalkmaları yenilgiyi kabul etmek demektir! Oyuncuların masadan kalkmamaları, doğrudur! Bu iki kişilik oyunlarda seyircinin oyuna karışmasına asla izin verilmez! Seyircinin masadan kalkıp kalkmaması, oyuncuların mahâretlerine bağlıdır! Oyuncular ustaysa seyirciler, oyunu izleyebilmek için sandalye kapma yarışına girerler ve sandalyelerini korumak için masadan kalkmazlar! Hele bir de oyunculardan biri bonkörse ve çay ikrâm ediyorsa o masadan kalkılır mı?
BOP Eş Başkanı'nın; "Bizim de bölgede görevlerimiz var" itirâfı ile masada kaybetmekten başka yolu yok! Karşısında Haçlı-Siyonizm ortaklığı desteğindeki "asla dokunulamaz", insan haklarını; yol keserek, diri diri genç kızları yakarak, kundakta bebek kurşunlayarak, asker-polis şehît ederek, kaymakam-asker kaçırarak, sokakları yangın yerine çevirerek, "Has..tirin!" diye Hükümeti alkışlayarak bihakkın kazanmış İleri Demokrat Bölücüler var! Kazanacakları va'dedilenoyundan kalkarlar mı?
Üçüncü Uçan Balon, Y-CeHaPe de "Sol Reçeteli Açılım Paketi"yle masaya dâhil olunca, isteyen istediği kadar otursun! Uçan Balonlar'ın yere yakınlıkları, ipini elinde tutanın istediği kadardır!
İmdiii! Söz sırası, bizde! Türk Milleti olarak,Türk Milliyetçileri olarak; Biz de asla kalkan taraf olmayacağız! Atalarımızdan kan-can pahasına mîras Vatan Toprağı'ndan kalkan taraf asla olmayacağız! Kansa kan! Cansa can!
İstanbul Üniversitesi Ülkücüleri'nin 7 Haziran Perşembe günü, saat 14.00'te, Beyazıt Meydanı'nda, İstanbul Üniversitesi Merkez Kampüsü Kapısı önündeki; "Bölücü teröristlerin Ülkücülere yaptıkları saldırıyı protesto" için yapacakları Basın Açıklaması'da olacağız! Kalkmayalım, geç kalmayalım diye de hiç oturmayacağız!
Türkçe dimdik, kurt bakışımızla, bozkurt nazârımızla ürkeklerin gözlerine gözlerine bakacağız! Biliriz ki oturan tavşanı, yürüyen kaplumbağa geçer!
Artık; isteyen, istediği masada, istediği kadar oturmaya muhtârdır vesselâm...
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: