Çarşamba, Haziran 20, 2012

KULLANILMAYAN HAK, YOK OLUR!...

Bin-bir söz, cirit oynuyor beynimde!
Bin-bir küfür, yüz metre engelli yarışında! Küfürler de benim, küfürlerimin aşması gereken engeller de!...
"Küfür, en etkili müsekkîndir." demiş Neyzen Tevfik! Ben küfrettikçe kuduruyorum, kudurdukça küfrediyorum, beni teskîn edemiyor ve küfürlerimi yazamamama da küfrediyorum!
"Yetmez ama Evet!"miş! Alın şimdi, 8 kere daha yetsin! Allah sizi kahr'etsin!
Sokakları yangın yerine çevirmek serbest!
Otobüste giden genç kızcağızı diri diri yakmak serbest!
Vatandaşın gözü önünde komser tokatlamak serbest!
Meclis kürsüsünde bardağı kırıp fırlatmak serbest!
Zorla toplanan kalabalığın önünde, televizyon kameralarından milyonların gözü önünde hükümet başına ve kabinesine; "Has..tirin! Has..tirin!" iltifâtı serbest!
Günün ortasında, sokak ortasında, sivil kıyafetli rütbeli askerlerin kafasına sıkmak serbest!
Günün ortasında, sokak ortasında polisin kafasına sıkarak infâz etmek, serbest!
Sınırlar yol geçen hanı; kaçakçısı da, teröristi de, muhalif suriyelisi de, muhalif suriyelilere destek verdikleri söylenen millî olmayan istihbaratçıların da, PKK'lı kuduz itlerle röpörtaj yapma başarısı gösteren gazeteci kimlikli dolma kalemler de, canı sıkılan da, kafası bozulan da istediği zaman gidebilir de, gelebilir de serbest!
BOP Eş Başkanı Başbakan'ın özel korumasına alınan Millî olmayan İstihbarat Teşkilatı'nın başındaki bürokratın her yerde, herkesle, hatta şeytanla bile görüşmesi, serbest!
Millet-Devlet düşmanlarının, bölücülerin, Haçlı taşeronlarının analarını ağlatmakla görevli Ordumuzun en başının, Genelkurmay Başkanı'nın; şehîtlere yapılan resmî uğurlama töreninde ağlaması, serbest!
Her türlü gaylik serbest!
Issız derelerde tilkilere beylik serbest!
"Evet"çiler ve "Yetmez ama Evet"çiler sâyesinde güçlenen, elleri güçlendirilen İleri Demokratların sağladığı serbestlikler bunlar!
Canı yananın inlemesi yasak!
Büyüme rekorları kırdığı söylenen ekonomiden ücretine düşen yansıma payını istemek yasak!
Düşünmek yasak! Düşündüğünü yazmayı düşünmek yasak!
"Demokrasi amaç değil araçtır ve gereken durakta inilecek tramvaydır!" inanç ve uygulamasındaki İleri Demokrat BOP Eş Başkanı ve ekibinin; istediği kurum ve kişiye, istediği şekilde hakâret etmesi, küfretmesi serbest ama onlara küfretmek yasak!
Yasağa ve yasaklara küfretmek te yasak!
PKK'lıya, KCK'lıya yakmak-yıkmak, öldürmek serbest; "Şehitler ölmez, Vatan bölünmez!" diye söylenmek yasak!
İki günde defalarca terfilerle Genelkurmay Başkanlığı'na yükseltilen Generalin şehît mehmetçiğe ağlaması serbest; anaları ağlatanların analarını ağlatmaları yasak!
Herkesin telefonlarını dinlemek, yatak odalarını izlemek serbest; dinlenen, izlenen telefon ve mahremlerde telekulakçılara küfretmek yasak!
Sizin de, demokrasinizin de, İleri Demokrasinizin de, huzûr ve istikrârınızın da, topunuzun da Allah belânızı versin!...
"Yetmez ama Evet"çilerin de destekleriyle gemi azıya alan demokratların getirdikleri İleri Demokrasi sâyesinde küfretmek yasak; duâ ve bedduâ serbest!
İleri Demokratlar duâ ve bedduâyı da yasaklayıncaya kadar; şehitlere duâ, yakınlarına ve Türk Milletine sabır-başsağlığı; demokrat ve ileri demokrat işbirlikçilere ise bedduânın lillâhı:
Allah topunuzun belâsını versin!
Allah sizi kahr'etsin!
İtle alâmete, kurtla kıyâmete kalasınız! Sürüm sürüm sürünesiniz inşallah!...
Duâ ve bedduâ hakkımı kullanıyorum vesselâm...
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: