Salı, Haziran 12, 2012

PERDE AÇILDI, OYUN BAŞLADI!...

ABD'lilerin 1950'li yıllarda dünyaya sunduğu, "Korkak tavuk!" adlı bir stratejik oyunu var. Bu oyunda, iki genç arabalarını son sür'at uçuruma sürüyor ve direksiyonu ilk kıran kaybedip "Korkak tavuk!" oluyordu!
Zengin amerikalıların şımarık çocukları, bu oyunu biraz daha geliştirerek değiştirdiler veya değiştirerek geliştirdiler! Geniş ve düz bir yolda, son model arabaları son sür'at, birbirlerinin üzerine sürüyorlar! Bu oyunda hiç kaza olmadı! Çünkü, sürücülerden biri son anda mutlaka direksiyonu kırıyor ve "Korkak tavuk!" olmayı kabûl ediyor!
Özal'la başlatılan, "Fırsatlar ülkesi Küçük Amerika" diye fısıltı ve boyalı yandaş basın tarafından şuûraltına yerleştirilen ülkemizde; ABD'nin BOP Eş Başkanı Baba Bush'la iş bölümü yapan Bizim BOP Eş Başkanı Erdoğan, hemen herkesimle 'korkak tavuk oyunu' oynadı! Korkak tavukların rütbelileri, AKP'ye muhalif dolma kalemler cezaevlerinde! Gerçekten millî duruşlu gerçek millet evlâtları da cezaevlerinin cezaevlerinde yani hücrelerdeler! Onları saygı ve gıpta ile anmadan geçmek olmaz!
Halâ dışarda ve kendilerini hür zanneden köleler olan "asla dokunulamaz" edilmiş korkak tavuklar ise, AKP değirmenine su taşımakla görevliler!
Siyasi Partiler Yasası, Seçim Yasası ve BOP Eş Başkanı'mız talimatıyla çıkarılan Atanmışın seçilmişlere karşı dokunul/a/mazlığı Yasası, seçim barajı ve diğer faşist yasa ve uygulamalarla demokrasi diye dayatılan sistemden ümît kesilmişken; AKP, Y-CeHaPe ve BDP'nin kurduğu bölücülük ittifâkına karşı, dik bir çıkış yapan MHP Genel Başkanı'nın tavrı ile dikkatler, bir kere daha Meclis'e ve siyâsete çevrildi!
Dönmek, değişmek, sözünü inkâr etmek, çark etmek AKP'nin yıllardır milleti kanıksattığı bir tavrıdır! Şimdi MHP Genel Başkanı'nın yapacağı, ayağını hiç gazdan çekmeden ve gözlerini, BOP Eş Başkanı'nın gözlerinden ayırmadan, bütün sür'ât ve cesâmetiyle AKP'nin üzerine gitmektir! Kafa kafaya gelmek asla olmaz! Çünkü AKP'nin direksiyonu son andan da önce kıracağı kesindir! "Korkak Tavuk!" luk, Erdoğan için artık ilm-i siyâsettendir! Çark etmekten başka çâresi de yoktur!
Yalnız artık AKP, "Korkak tavuk!" luğu kabul ederek kurtulma şansını kaybetti! Çünkü; direksiyonu kırmazsa Türk Milleti adına MHP ile kafa kafaya gelecek, bu toslaşmadan AKP'nin karpuz gibi kırka bölünmeden kurtulması mümkün değil! Sola çark etse adına "baraj" denilen sandık dibi uçurumuna uçacak! Sağa çark etse, yıllardır ABD yapımı güçlü arabanın direksiyonunda ve ara gazlarla AKP'nin üzerlerine gelmesini bekleyen Gülen A.Ş. pilotları, bekliyorlar! Onlardan da kaçış yok!
Azınlıklar seçmeli olarak din dersleri alacakmış, kürtçe seçmeli ders olacakmış, Aleviler seçmeli olarak inançlarını öğrenecekmiş, miş, miş te miş miş!... Kardeşim! Kilise evlerinde ve yabancı vakıf özel okullarında adamlar dilleriyle eğitim almakla kalmıyor, eğitim veriyorlar ve bu okullarından mezun ettikleri siyaset adamlarıyla da ülkenin onlarca yılını gasp ettiler! Biz Yabancı Vakıf Koleji mezunu çook ulusalcılar, sosyal demokratlar, demokratik solcular gördük!
Özel okul ve dersanelerde kürtçe eğitime kimse kaydolmadı! Çünkü anadil evde öğrenilir! Kürtçe bilmeyen kürt mü olurmuş?
Anadolu'nun Türkleşmesi ve Türk kalmasındaki etkenlerin başında gelen Alevîlere azınlık tavrı takınarak hakâret ettiklerini, Alevîlerin anlamadığını sanıyorlar! Korkak tavukluğu kimseye bırakmayan AKP'lilerden başkasında yürek ve zekâ yok mu?
Netice olarak; bölücülük programında ittifak sağlayan AKP, Y-CeHaPe ve BDP şeytan üçgenine karşı, tek başına dikilen MHP'nin duruşu, her geçen gün ilgi odağı olmakta ve her geçen saat MHP'yi alkışlamaya hazırlanan kalabalığı artırmaktadır. Türk Milleti MHP ve Ülkücüleri alkışlamayı özledi!
MHP Genel Başkanı, gittiği yerlerde vatandaşlarla aracısız konuşursa bu sözlerimizin, milletin söylentileri olduğunu da görecektir vesselâm...
"TÜRK'E BAŞ OLAMAZ TÜRK'ÜM DEMEYEN."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: