Salı, Temmuz 28, 2009

BU, BİR KOMEDİ FİLM GALİBA!

Ya görmeseydim, ya olanları anlamasaydım, ya da müdâheleye gücüm yetseydi Ya Rabbi!
Atatürk; "Mevzu bahis vatansa geisi teferruattır." demiş, Mehmet Akif; "Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki fedâ" demişti! Şimdiyse; 2.Cumhuriyetçiler, Laik Cumhuriyet'ten ve Atatürk'ten intikama soyunan mandacılar, işbirlikçi bölücüler, dolma kalemler ve yandaşları Atatürk'ü de, Mehmet Akif'i de sadece nutuk atmakla suçluyorlar! "Kim tınlıyor?!" diye bizi de katarak soruyorlar!
Vatan hâlâ cennet! Ama bir suçlular cenneti oldu bu güzelim memleket!
Bölücüler, Gâzi Meclis'in rengini tamamlıyor, kahramanlar cezaevinde! Abdullah Gül'den madalya almış kahramanlar bile tutuklu! Kahramanlıklarıyla, başarıyla yaptıkları görevleriyle suçlanıyorlar! Kahramanların, onunla savaşarak madalya aldıkları devlet-millet düşmanı, bebek katili de cezaevinde değişip "radikal demokrat" oluyor!
Kahramanlar henüz zanlılar! Suçları ispat edilip cezalandırılıncaya kadar da bütün vatandaşlık hakları var ama yooook! Onlara her şey yasak! Onlar Türk diyor, Atatürk diyor, bağımsızlık diyorlar! Onlar devlet düşmanlarını, PeKaKa'lıları itlâf ederek demokrasiye ters düşüyorlar! Onlar asker öldürecek kadar "radikal demokrat" değiller! Onlara hastalık ta dahil her şey yasak! Bebek katili alçağa ise örgütüne yol haritası çizmek bile serbest!
Ya Rabbi! Aklımıza mukayyet ol!
Peygamber(s.a.v.)'imiz; "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır." buyurmuşlar! Susarsam şeytan olayım! Susarsam kahhâr sıfatınla kahret beni Ya Rabbi! Haksızlık karşısında susanlara da susmayacak kadar cesâret ver Allah'ım! Belki buğz ediyorlardır! Ama duymak istiyoruz! Millet duymak istiyor, küfre itirazlarını!
Böyle bir suçlu cenneti daha var mıdır?
Kellesini AB-D ve uşakları sayesinde kurtaran bebek katili alçak; "Ben de değiştim Hürriyet te!" demişmiş! Radikal demokratmış zâviyesiz çukur!
Kadın-erkek, yaşlı-genç demeden, görevli-sivil, anne-bebek demeden, Türk-Kürt, suçsuz- günahsız demeden 30.000 kişiyi öldürmek radikal demokratlıkmış! Bu radikal demokratı devlet adına muhatap almak, bu radikal demokrat alçağın silahlı teröristlerini af ta dahil bir şeyler yapmak ta de-mok-rat-lık-mış!
Boşuna huylanmamışım bu dışarda diplomasi, içerdeki demokratlıktan!
Cumhurbaşkanı'na, Başbakan'a, Genel Kurmay Başkanı'na, yetkililerin tamamına sesleniyorum:
Apo adisini muhatap alacak olan kim olursa olsun ama kim olursa olsun milletin muhatabı olamayacaktır! En azından şehit yakınlarının muhatabı olamayacaktır!
İçerde demokrat, dışarda diplomat korkakların muhatap alınsın diye dayattıkları, insanlıktan nasipsiz câni, otuz bin kardeşimin katili, sizin değilse bile benim kanlımdır düşmanımdır! Onu, şerefsiz canilerini ve onları affedeni affedersem Allah(c.c.) beni affetmesin!
Bu mu millîlik? Bu mu millî görüşçülük? Bu mu müslümanlık? Hani Allah izni kısas? Hani yüzbinlerce yüreği yanık Türk'ün yürek yangınını bir nebze söndürecek adâlet?
Yargı daha ne yapsın? Yargıladı! Kalemi kırdı ve cezayı verdi; idam!
AB istemedi, ABD izin vermedi diye asamadılar demokratlar! 7-8 yıl önce AB'yi, ABD'yi dinleyenleri uşaklıkla ithâm eden îmanlı millî görüşçüler de liberallerle uşaklık yarışına girdiler! Bebek katili alçağı asamayıp ip atanlara bağırıp çağırırarak idamlık bir câni ile demokratçılık oynayacaklar! Haçlı finansörlüğü ile çekilen bu filme, hiç yabancı değiliz biz!
Kendilerini güç zannedenler! Şeçim kazandıkları için kendilerini şeçkin/seçilmiş zanneden megalomanlar! Milleti dinlemek zorundasınız! Milleti dinlemezseniz milletin de sizi dinlememek hakkı vardır!
Bu memlekette; devletin bekası için Türk sadece ölürken her kes konuştu! Türk konuşmadı daha! Siz duyuncaya kadar hatırlatmaya devam edeceğim! Umarım ben uyarmakta, sizler duymakta geç kalmayız! Biz bu filmi, seyretmiştik biz!
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: