Pazar, Temmuz 26, 2009

GURRO TÜRK EHMO, BİSEQÎNE...

Dostlar;
"zor.com@yenicag.aysima.net" adresiyle biri, iki de bir ileti gönderiyor. Sizlerle kimliğine ulaşmayı beceremediğim bu sanal kişinin, iki iletisini paylaşacağım! İletinin biri: "ha s..r! Nutuktan başka yazdığın yoktur. atatürkün nutkuda var, mehmet akifinde kim tınlıyor?" Aynen aktarmak zorunda kaldığım için özür!
Hırlamasından rahatsızlığım yok! Sokak köpeğinin sesi bile bu küfürlerden daha etkilidir ama Atatürk ve Mehmet Akif'e yaklaşımından iğrendim!
Aynı sanal alçağın bir iletisi de: "kanlı katil ergenekoncular" dönemi iflas etti. "imralı insiyatifi" kaptı. hayırlı olur inşallah." şeklinde bir dua!
İte bak, yattığı yere bak!...
İmralı'daki 30.000 masum insanı öldüren kansız katilin "insiyatifi kaptı"ğına sevinmesinden, bu sanal alçağın kimlerden olduğunu tahmin ettim! Ve İmralı alçağını ne kadar ciddiye aldıysam bu havlamaları da o kadar ciddiye aldım!
Bu arada ciddîye aldığım işler de yok değil!
Mesela; soyadı "Türk" olan bölücü ve arkadaşlarının yasa tanımaz söylemleriyle bu sanal zavallıların heveslendiklerini biliyorum! AKP'li yöre vekillerinin de benzer sözlerini duyduk! "Söz ola kestire başı" öğüdü nasıl işleyecek meraktayım!
Mesela; milliyetçi yazarlardan bazılarının, nerdeyse pes ederek; "Devlet teröre yenildi!" diyerek hain bölücülere bedava reklam yaptıklarının farkında mıyız? Farkındaysak ne yaptık? Bir tepki verdiysek bu milliyetçi adamlar ne dediler?
"Dolma Kalemler"e alıştım! Konu mankenliğinin ucuz olduğunu bilirim ama bu kadar bedavasına itirâzım var!
Yazılarımla hainleri ürküttükçe seviniyorum! Bir de hayırlısıyla bir sürek avına çıkar, atımızın iziyle itimizin izini bir daha karıştırırsak, binlerce yıllık kan-can bedelli, tapulu dağlarımızda, alçakları inlerde itlâf etmeye başladığımızda; sadece yazmadığımızı, gerektiğinde Vatan için, Devletin bekası için neler yapabileceğimizi de görürler! O kutlu günler, el kapısından yal yiyen bu salak itlerimizin kâbuslarıdır!
Doğusuyla-batısıyla, kuzeyiyle-güneyiyle, sünnîsiyle-alevîsiyle, Türk'üyle-Kürd'üyle Türkiye bir bütündür ve Türklerindir. Cumhurbaşkanı'ndan genel ev kadınına kadar insanının meselesi, meselemizdir. Ne bir çakıldan, ne de bir Kürdümüzün telinden vaz geçmeyiz! Kardeşimiz, Kürtlerimizi asla bu alçak, hain, Haçlı işbirlikçilerinin ellerinde bırakmayız!
Gurro Türk Ehmo! Biseqîne!
Yanındaki gurmançca bilmeyen "gaçcikler"e de söyle akıllı olsunlar!
El atına binen çabuk iner, öğrenemediniz mi? Haçlı dolduruşuyla bu kaçıncı itlâf edilişiniz?
Size; başlıya baş eğdiren, dizliye diz çöktüren ve "Ne mutlu Türk'üm diyene" diyenleri baş tacı eden Türk Devleti vatandaşları arasındaki yerinizi almanızı öneririm!
Haçlı'nın, Yedi Düvel'in, en zayıf zamanımızda bile bize güç yetiremeyeceğini; hem savaşta , hem de masada kazanabileceğimizi dünyaya anlatışımız, daha dün! Yedi Düvel'in gücü yetmezken ruhunuzu bildiğimiz sizin, paçamıza dalmanız intiharınızdır öğrenemediniz mi?
Kelin dermanı olsa başına sürmez mi a salaklar? Yol haritası vereceği söylenen alçak kellesini ipten, AB adlı Haçlı isteğiyle mandacı, diplomat demokratlarımız sayesinde kurtarmadı mı? Gözleri ilk açıldığındaki o korkak, puşt, yalaka hallerini unuttunuz mu? Canımızı sıkarsanız gözlerini, bir daha bantlar ve açarız bak!
Gurro Türk Ehmo! Biseqîne! (Türk'ün oğlu Ahmet! Sakin ol!)
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: