Perşembe, Temmuz 02, 2009

FETULLAH GÜLEN DEVLETİ Mİ?

Gözümüze baka baka bizimle alay ediliyor! Milletin mukaddeslerine ve inançlarına müdahele ediliyor, devlet sisteminin şah damarına uyuşturucu zerk ediliyor ve bunlar yapılırken bir kâğıt parçası fotokopisi ile kıyâmetler koparılıyor!
Askeri Savcılığın takibata gerek görmediği; 'Bağımsız(!) Sivil Yargı'nın önce tevkif edip sonra serbest bıraktığı "AKP ve Fethullah Gülen’i bitirme planı" yapmakla suçlanan bir Kurmay Albay üzerinden TSK'ya yapılan insafsız ve linç boyutlu saldırı devâm ediyor!
Ben suç diye atfedilen ve târif edilen başlığa dikkat çekmek istiyorum. AKP'yi bitirme plânını, AKP şu anda hükümet olduğundan ve seçimle iş başına geldiğinden hareketle suç sayarım! Hatta demokratik yolla gelen bir iktidarın demokratik olmayan yollarla indirilmesine, yok edilmesine çalışmak suçtan da büyük bir suçtur! Buna tamam eyvallah ta; "Fetullah Gülen'i Bitirme Planı"nın neden suç olduğunu biri bana anlatmak zorunda!
Kim Fetullah Gülen?
Hangi demokratik yolla, hangi demokratik seçimle şu anda kontrol ettiği yeşil dolar ve euro birimli ekonomik gücün başında? Bizim bilmediğimiz demokratik yollarla iş başına gelen ve sadece demokrasi şövalyeliği ruhuyla, yer altı zenginliği olan islam ülkelerini sırayla demokrasi getirmek için işgâl eden, müslüman kadınların-kızların ırzlarına tecavüz eden, insanlık dışı işkenceleri dünyanın gözü önünde yapan ABD'de ikâmet eden Fetullah Gülen'e karşı plan yapmak hangi yasa ile suç?
Devletin bütün kılcal damarlarına sirâyet edinceye kadar sessiz kalmayı taktik edinen; "Askerin siyâset üzerindeki vesâyeti'nin Özkök Paşa Genel Kurmay Başkanı olduğunda biteceğini" Nazlı Ilıcak'a Emin Şirin'in yanında söyleyen bir Pentagon ajanına karşı olmak hangi yasa ile suç?
Fetullah Gülen ve cemaatinin; bütün maneviyatımızı hedef alması, Allah'ın Kur'an'da yasakladığı kişilerle dinler arası diyaloga girmesi, Kelime-i Şehâdet'te "Muhammeden Resulullah" demesek te olur diye beyanlarda bulunması, emniyette kendine bağlı müthiş bir istihbarat gücünün varlığının olduğu söylenen, bu istihbaratçıların TSK ve Anayasa Mahkemesi ve sivil yargının en üst makamlarındaki kişileri tâkibe aldığı söylenen kişinin işleri suç değil ama Fetullah Gülen'i bitirme planı yapmak suç! Hangi gece yarısı, uyuyan muhalefet millet vekilleri kandırılarak çıkarıldı bu yasa?
Fetullah Gülen'e ve hareketine lâ-dîni yâni din dışı diyen sayısız ûlema varken bir kâğıt parçası fotokopisinden hareketle "Fetullah Gülen'i bitirme Planı" yapmakla suçlayıp bir Kurmay Albay'ı önce tevkif edip sonra serbest bırakarak yapılmak istenen ne? Devletimiz Türkiye Cumhuriyeti mi, yoksa Fetullah Gülen Devleti mi?
Bu yapılanların hukuken bir karşılığı, bunu yapanlara hukukun bir yaptırımı yok mu?
Haçlı ile yapılan yüzlerce yıllık savaşlar ve mücâdeleler sonucu kurulmuş Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni yok etme planlarına karşı devletin bir savunma mekanizması yok mu? Cumhuriyet, intikama soyunmuş şeriatçılara ve "Yeniden Osmanlıcı"lara karşı bu kadar mı savunmasız?
Vergi sistemi adaletsiz, paramızın değeri hiç söz konusu bile değil, can ve mal güvenliğini her kes kendi çabası ile temin ediyorken; milleti hortumladığı Avrupa mahkemelerince iddia edilen kişilerin adı "Temiz Kardeşimiz"ken hükümete ve devlete milletin güveni kalır mı?
Devletle milletin arasının nasıl açıldığını kimse görmeyecek mi? Devletle millet arasındaki en güçlü bağın, gecikmeyen adâlet olduğunu ve hem askeri, hem de sivil yargıya olan güvenin artık yok dereceye indirgendiğini kimse fark etmeyecek mi?
Komünizm tehlikesi bahane eilerek Ordumuzun NATO'ya sokulmasıyla başlanan ve onar yıllık periyodik aralıklarla indirilip bindirilen ve adına demokrasi denilen komediyi daha ne kadar seyredeceğiz?
Dünyada benzeri olmayan bir uyduruk sistem, üç-dört kişinin genel başkanlık sultanlığına teslim edilmiş, yargının tarafsızlığı, bağımsızlığı sorgulanıyor ve ekonomik olarak savaş dönemlerindeki kadar küçülme yaşanıyorken hâlâ "Fetullah Gülen'i Bitirme Planı" adlı bir kâğıt parçası fotokopisi ile mi meşgûl olacağız?
Devlet nerede? Liyâkatli ve liyâkat madalyasını milletten almış devlet adamlarımız nerede? Kime ne Fetullah Gülen'den veya onu bitirme planlarından? Millet olarak öfkeyle sorguluyor ve soruyoruz vesselam...
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: