Pazartesi, Temmuz 06, 2009

TEK OK KOLAY KIRILIR!...

"Allah(c.c.), yaratırken hayvanları mükemmel yaratmıştır. Hikmet-i İlâhi bu mükemmellik, bir tek işi mükemmel yapmak içindir. Meselâ arı mükemmeldir ve mükemmel bal yapar. İnek, mükemmeldir mükemmel süt yapar. Balık mükemmel yüzer. Kuş mükemmel uçar v.s. Eşref-i mahlûkat olan insan, hayvanların tek tek mükemmel yaptıkları işlerin hepsini yapar ama eksik yapar! Yâni eksikliğimiz insanlığımızdandır!" Tırnak içindeki bu muhteşem öğüdü, Ülkücü Hareketin her milimetre karesinde var olan Ülkü Devi Yılma DURAK Ağabeyim'den dinledim. Yıllarca yeri geldikçe anlatıp durduğum bu itiraf-öğüdü bir daha paylaşmak istedim:"Eksiğim varsa insanlığımdandır ve insanlığınıza sığınırım!"
Bu cümle ile Ülküdaşlarıma sığınma hakkımı kullanıyorum! Bu cümlem ile Ülküdaşlarıma yüreğimi açıyorum. Mert Türk yüreklere sığınmaya, Türk Yüreklerimizi sığınak olarak kullanıma açmaya ihtiyâcımız var ve tam zamanıdır!...
Dünyanın her yerinde, her şartta Ülkücülük yaptık. Ama itiraf edelim ki eksik olmuş! Eksik olmasaydı, bu kara günler olur muydu? Birbirimize karşı görevimiz olmamalı mı? Birbirimizi tamamlayarak, doğruya yaklaşıp "İnadına diri, inadına iri..." olmamız gerekmez mi? Üvey babanın getirdiği psikopat üvey kardeşlerden öz kardeşlerimizi korumak, kardeşlik gereği değil mi? Bî-taraf olanın bertaraf edildiği, insafsız, edepsiz, töresiz işleri, daha ne kadar seyredelim?
Halimize gülen işbirlikçiler var! Memlekette talan var! Türkistan'da, Kerkük'te, Karabağ'da, Kıbrıs'ta Kardeşlerimize; her yerde dindaşlarımıza müttefik(!) Haçlı'nın uyguladığı zûlüm var! Sınırlarımız içinde her türlü kalleşliği yapan, her türlü bölücü faaliyete taşeronluk yapan kalleşlerle Çin'de göbek atanlar var! Türk Milliyetçiliğinin siyâseten marka adresi olmuş parti; bölücülerle Gâzi Meclis'in rengini tamamlıyor! "İyi şeyler olacak!" vaadinin önü açılıyor! "Farklılıkların farkındalık" gibi, "Ne mozaiği ulaaaan?" kükreyişine inat "Çiçek Bahçesi" gibi demokrat-halkçı tarifler; Balgat Serası taraftarı olmayan ülkücüleri evinden alıp öldüresiye dövmek gibi; Ilımlı milliyetçi, "Onurlu AB"ci genel başkana muhalif olanları hâin ilan etmek gibi, Türk karakterimize bilinerek atılan çizikler var!
Biz Türk Milliyetçileri varlığımızı hissettiremedikten, yıllarca "Ne mutlu Türk'ün diyene" sözünü tahrik ve gericilik sayanları, demokrasiyi araç kullandıklarını saklamayanları Köşk'e taşımanın adı "Ülkücülük" olarak tariflendirildikten sonra; demokrasi adlı iç acziyet, diplomasi adlı dış acziyet hep işbirlikçi hainlere yaradıktan sonra, hâlâ suçu başkalarına mı atacağız? Kurbağa misali soğuk suda ateşin üzerine oturttular milletimizi! Piştiğimizi anlamadan ölüyor veya öldüğümüzü anlamadan pişiyoruz! Bu uygulamalara karşı koymazsak Devletimiz çökmez mi? Devletimiz çökerse, şanlı Türk tarihinde bir kara leke olmaz mıyız?...
Türk idealistlerileri, Ülkücüler olarak Atatürk emâneti Laik Cumhuriyetimizi bu hâin dalgalardan korumaya mecbûruz! "Ülkücüyüm." diyen Türk'ün, bu yanlış rotaya ve tepetaklak gidişata, seyirci kalmak gafleti-dalâleti olabilir mi?...
Önümüzdeki günlerde Hukuka emanet bir Olağanüstü Kongre hazırlığı var. Bu heyecanlı ve kutsal hareketlenmeye katkı vermeyen gafletin sahibi, ülkücüyüm diyebilir mi?
Mevcût Genel Başkanı seçen ve içlerinden 400'e yakınının Olağanüstü Kongre talebi için imza veren delegelerle bu kongreye gidilmelidir. Kendisini seçen delegeye güvenmeyene demokrat denilebilir mi?
Ülkücü Hareket'in kaleleri illerimizde MHP yok! Diyarbakır'da teşkilat yok! Bölgelerinde Ülküdaşlarımızın şahsî gayretleriyle alınmış belediye başkanlıklarının da kaçının mevcut yönetime evet diyeceği Olağanüstü kongrede belli olacak! Paniğin sebebi bu! Noterle köşe kapmaca oynamanın sebebi bu! Ülküdaşlarımıza evlerinde saldırmanın sebebi bu! Yüz yılımızın en ehîl kadrosu Ülkücüleri tahrik ederek AKP gibi mazlûm rolüne sığınmaya çalışmaların sebebi bu!
Biz Türk Milliyetçileri, Ülkücüler; dövmeyeceğiz, sövmeyeceğiz! Yaptıklarına rağmen kimseyi hain ilan etmeyeceğiz ama mevcût sistemin hep hainlerin kullandığı demokratik haklarımızı, Ülkücülük edep ve âdâbıyla biz de kullanacağız!
Allah(c.c.) köpeği, kurttan korkmak üzere programlamıştır! Nasıl köpek kurttan korkarsa, hainler, bölücüler, işbirlikçiler, mandacılar da sâdıktan yâni Türk'ten korkar!
Tek ok, kolay kırılır!
Hadi Ülküdaşlarım! Allah rızasına, beş binden fazla Dâva Şehidimizin ve Başbuğumuz'un azîz hatıraları hatırına, hep berâber Yeniden Türk Milliyetçiliği Seferi'ne...
"HER ŞEY TÜRK'E GÖRE, TÜRK TARAFINDAN..."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: