Salı, Mayıs 03, 2011

3 MAYIS'TA UTANIYORUM!...

Utanmam gerek ve utanıyorum!
Rumeli'yken Türkiya edilmiş Türk Yurdu bu haldeyken, 3 Mayıs Türkçüler Günü'nü kutlamaya utanırım!
"Yegâne fahrim ve servetim Türlüğümden başka bir şey değildir." diyen Muhteşem Türk'ten utanırım!
"Yüzde yüz Türk olduğun gün, cihan senindir." diyen Atsız Hoca'dan utanırım!
Seksen yıllık ömrünün son dönemlerinde; "Gerekirse kan dökeriz! Canımızı da fedâ ederiz!" diye kükreyen Başbuğ Türkeş'ten utanırım!
Bayrağa hakaret eden, "Atatürk'ü Taksim Meydanı'nda linç eden" bölücüleri, 40.000 kişilik polisle koruyarak seyreden devlet ricâlinden utanırım! Linç edilen görev arkadaşını, ölüme terk ederek kaçan polisten utanırım!
2.Cumhuriyetçiler her sıkıştığında, zamansız açıklamalarla onları rahatlatırlarken; aylardır hayâsızca ve tahrik ederek Türklüğe, Atatürk'e, Bayrağa, Devlete, millî ve dîni değerlerimize hakaretleri karargâhtan seyreden, millî vicdanda Paşalaşamayan Generallerden utanırım!
Şahsi çekişmelerde kurtlaşan, canavarlaşan ama millî meselelerde kirpi misali olmayan dikenleri içine çekilerek saklananlardan utanırım!
3 Mayıs Türkçüler günü'nü gönüllerince kutlayamadan Hakk'ka yürüyen kandaşlarıma rahmetlerle ağlarken; başta kendim olmak üzere olanları piyes gibi seyreden milliyetçilerden, mücadeleden kaçan, yalanlarla mangalda kül bırakmayan gevezelerden utanırım!
Kendime, kutsallarımla ve milli değerlerimle oynayanlara mukabele edemediğim için sağken ağlarken 3 Mayıs Türkçüler Günü kutlamaktan hayâ ederim, utanırım!
Asker, katıksız çadır hapsinde! Polis, yasalarla elleri bağlanmış vaziyette! Ülkenin bir bölgesi tamamen, metropoller kısmen PKK sıkıyönetimindeyken, Türkçüler Günü kutlamaktan utanırım!
Diyarbakır'ı "amed" eden bir belediye başkanı "Kürt Milleti" diye gırtlağını yırtarken; kocaman kocaman Türk Milliyetçisi sıfatlı adamların; "Türk Halkı" dediği günlerde, 3 Mayıs Türkçüler Günü kutlamaktan utanırım!
Haçlı Müslümanlar'ın, teknik röntgencilik ve pezevenklik yaptığı; Atatürk'ün Partisi diye övünen halkçıların PKK'lılarla aynı meydanda "Atatürk'ü linç ettiği"; ülkücüyüm diyen eskilerin, eskimiş pörsümüşlerin BOP Eş Başkanı ile birlik olarak renksizleştiği; cami imamlarının AKP mitingi anonsu yaptığı; hazineden binlerce lira maaş alıp milletvekili donulmazlığı ile bölücünün polis tokatladığı; dokunulmaz sıfatlı bir başka bölücünün polisi "Silaha sarılırız." diye tehdît ettiği; binlerce polis ve onbinlerce asker koruması olmadan Başbakan'ın bile bir bölgeye gidemediği; İstiklâl marşı'nın canlı yayında protesto edildiği; Irak'ta katliam yapan, yüzbinlerce müslüman kadına kıza tecâvüz eden Haçlı askelerine dua eden Cumhurbaşkanı'nın olduğu; yüzbinlerce şehîdin kanı-canı pahasına kurtarılmış Vatan Toprakları'nın euro veya dolarla yabancılara satıldığı; bütçenin, büyüme-küçülme değerlerinin dolarla ifâde edildiği; on iş yerinden dokuzunun adının keferece olduğu bir ülkede, 3 Mayıs Türkçüler Günü kutlayamam! Utanırım!
Akranım Ülkücü Şehitler rüyama girerler! Darağacına kendileri giden, Kelime-i şehâdet ve Tekbirle boynunu yağlı ilmeğe uzatan Şehitler rüyama girerler! Bu kadar yüzkarası işler olurken utanmadan 3 mayıs Türkçüler Günü kutlarsam yüzüme tükürürler!
Türk Milleti! Haçlı dışardan, Haçlı Müslümanlar içerden, biz de aymazlığımızla seni bitirmek için ne lazımsa yaptık! Bir Kahraman Millet Evlâdı çıkıp mertçe, erkekçe, Türkçe, Atatürkçe, Türkeşçe yeniden bir sancak dalgalandırıncaya kadar, en azından bana bayram haram olsun!
Kerkük'ten, Kerbela'ya doğru seyir halinde olan bir Yiğit Türk Milliyetçisi, telefonla benden 3 Mayıs etkinlikleri olup olmadığını sordu! Utandım! Yalan söyledim! Birden fazla etkinliğe davetli olduğumu, aralarında tercih yapamadığım için birkaç kandaşımla mütevâzı bir anma yapacağımızı söyledim!
Utanıyorum! Utananları duymadan da rahatlayamam vesselam!...
TÜRK TÜRK'Ü KORUMAZSA TANRI TÜRK'Ü KORUMAZ.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: