Pazartesi, Mayıs 30, 2011

BİR "KUVA-Y-I SEYYÂRE"Yİ İHBÂRIM...

Bu, bir Kuva-y-ı Seyyâre Türk'ün bildirisidir.
Büyük Milletim! Aklıma yüklenen îmanımla Allah(c.c.)'ıma sığınarak kendimi bir daha ihbâr ettiğimi, mensûbu olmaktan şükr'ederek kıvanç duyduğum Türk Milletine i'lân ediyorum!
Başta; "Büyük Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesi Eş Başkanı" Başbakan'a, İçişleri Bakanı'na, Adâlet Bakanı'na, Cumhuriyet Başsavcısı'na, E.G.M. İstihbârat Dairesi Başkanlığı'na, hâlâ adının başında "Millî" sıfatını taşıyan İstihbarat Teşkilatı Müsteşarlığı'na kendimi ihbâr ediyorum!
İhbâr ediyorum; "Devlet Yanlısı Çete" denim! Bu çetenin mensûbu omaktan onur duyuyorum. Çete Başkanım Muhteşem Türk Atatürk ve Silah Arkadaşları dünyalarını değiştirdikleri için başsızım, Kuva-y-ı Seyyâre'yim!
İhbâr ediyorum; Mensûbu olmaktan şükr'ederek onur duyduğum Türk Milletini ölesiye seviyorum! Çete Başkanım Muhteşem Türk Atatürk'ün kendisine istediği hertürlü ünvânı, hatta padişahlığı, hatta Arap dünyasının teklif ettiği Halifeliği alması mümkünken Devlet kurup yönetim şekli olarak açıkladığı Cumhûriyet ve kazanımlarına ölesiye sâdığım!
İhbâr ediyorum; Ne bir Kürdümün saçının telinden, ne de bir çakıl taşından vazgeçmeyeceğim Bölünmez Milletin-Vatan'ın bütünlüğü için her zaman can vermeğe hazırım! Son Başbuğ'un; "Onlar ne kadar Kürtse ben de o kadar Kürdüm, ben ne kadar Türk'sem onlar da kadar Türk'ler." tarifine îman derecesinde bağlıyım!
İhbâr ediyorum; BOP Eş Başkanlığı'yla övünen, dünkü kankaları Arap dünyası yöneticilerine bugün ABD ve Haçlı istiyor diye yüz çeviren; Irak'ta birbuçuk milyon müslümanı katleden, yüzbinlerce müslüman Arap kıza-kadına tecâvüz eden Haçlı askerlerine, dua eden; daha dün Libya'dan canlarını kurtarmak için bir gemiye binerek kaçarken NATO savaş gemilerinin ve NATO emrinde Libya'ya demokratik bomba taşıyan bizim savaş gemilerimizin gözü önünde yüzlerce müslümanın boğulmasına seyirci kalınmasını emreden, AKP yönetimindeki Hükümeti, dindaşım olarak tanımıyorum!
İhbâr ediyorum; AKP'li Belediyelerin muhafazakâr tesettürlü kadın aile danışmanı tarafından çok eşliliğin yasallaşması istenirken, aynı dinsel uygulamadan kurnazca faydalanmaya çalışan bazı zayıf karakterlilerin, sadece AKP politikalarına karşı, Türk Milliyetçisi bir partiden oldukları için özel -gizli- yaşantılarının röntgenlenerek fâş edilmesine göz yuman; fısıltı ile heryerde söylenen AKP'lilerin benzer kasetlerinin olduğu duyulduktan, "Yayınlanırsa Hurrem dizisi olur." diye yandaş dolma kalemlerce söylendikten sonra, 24 saat nöbet tuttuklarını açıklayan (Bilgi Teknolojileri Kurumu) BTK ve (Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı) TİB'in uyguladığı çifte standartı kabûl etmiyorum! İsyân ediyorum!
İhbâr ediyorum; 12 Haziran'da; yalvararak, el öperek, yemîn ettirerek AKP'ye oy vermeye niyetli insanları gücüm yettiğince vazgeçiriyorum! Ziyâret ettiğim her kişiye yemîn ettirdikten sonra; "Ne mutlu Türk'üm diyene" sözünü mutlaka söyletiyorum.
İhbâr ediyorum; Tek başına kalmış, "Devlet Yanlısı Çete"den bir Türk olarak; milletimi seviyorum, Devletime sadığım, Muhteşem Türk Atatürk ve Cumhûriyete bağlıyım; "Ey Türk! Birinci vazifen Türk istiklâlini, Türk Cumhûriyeti'ni ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir." buyruğuna ölümüne sâdığım!
İhbâr ediyorum; Sayısını bilmediğim, 20'den fazla ve günün her saatinde R.T. Erdoğan gösteren; devam eden bir mahkeme hakkında yasaları ihlâl ederek yorumlar yapan, "F-Tipi Örgüt'e güvenerek yasa ve yasak tanımayan hiçbir televizyonu izlemiyor, izlettirmiyorum! Bedava dağıtılan "F-Tipi" zamâne pravdasını okumuyor, okutturmuyorum!
Velhasıl; "Devlet Yanlısı Çete" mensûbu olmak için bütün şartlara hâizim ve 12 Haziran'da oyumu; düşünme ve ifâde hürriyetimi sınırsız kullanabileceğim, duvarlarına bakarak istediğime, istediğim şiddette küfredebileceğim bir cezaevinde kullanmak istiyorum!
İhbâr ediyorum! Herkesi korkutmakta kullandığınız cezaevlerinden asla, kat'a korkmadığımı da ilan ediyorum!
"ZULM İLE ÂBÂD OLANIN AHÎRİ BERBÂD OLUR." biliyorum vesselâm...
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

1 yorum:

destiny dedi ki...

Değerli büyüğüm geçmiş olsun, Rabbim yar ve yardımcınız olsun...