Pazar, Mayıs 01, 2011

VURUŞMAK GEREK!...

Vuruşmak farz-ı kifâye artık!
Beyinlerin, öfkesini yüreğine kusmasına sebep olanlara; sahteliklerini sahne makyajı ile saklayanlara; korkularını cesûr taklidiyle saklamaya çalışırken palyaçolaşanlara, şamarı vurmak gerek!
Kaçanı kovalamayan, düşene vurmayan, aman dileyeni affeden Türk töresine yakışan haliyle bu ürkeklere, bu korkaklara, bu 21.yy. Abdullah ibn-i Sebe'lerine tokatı patlatmak gerek!
Vuruşmak gerek! Gövdeleriyle yürekleri bir olmayan, Ülkücü ağabey maskesiyle her herzeyi yiyen, kendilerinden başkasını Allah yarattı demeyen, bencil, herşeyi bildiğini zannedip hiçbir şey bilmeyen, saflarını yıllar önce terketmelerine rağmen sıkışınca ülkücüyüm demekten vazgeçmeyen, fikirleriyle zikirleri bir olmayan, bu 21.yy. Taif ehlinin, mürâilerin kıçına tekmeyi vurmak gerek!
Vuruşmak gerek! Bıyık sarkıtıp Ülkücü adını kullanarak muhabbet tellallarına köpekleşenlerle; koltuk sevdâsı, şahsî ikbal hırsıyla beyinlerinin başka meblağ bilmemesi yüzünden birkaç dolar veya euroya satılan fikir fâhişeleriyle; kapı köpekleriyle, gerçek cemaatin birlik-dirlik ilkesine yürümesi gerektiğini bile-bile Türk Milleti'ni birbirine hasım cemaatçiklere bölen, satılık vicdânlı, kiralık îmanlı, İslâm düşmanı Haçlı ile diyaloga giren 'Haçlı Müslümanlar'la seyfullahlaşıp ihlâs ile vuruşmak gerek!
Vuruşmak gerek! İçinde 'hareket'i barındıran Milliyetçi Hareket'e ve bu hareket mensuplarına yakışmak hevesiyle vatan toprağına karışan binlerce Şehîd'e yakışabilmek için; alınan milyonlarca ekmeğin, çalınan milyonlarca emeğin, yıkılan milyonlarca hayâlin sahiplerinin yüzüne bakabilmek için; bütün ceamaatleri gerçek cemaat tarifiyle ülkücüleştirebilmek için vuruşmak gerek!
Vuruşmak gerek! Onursuzlukla, nursuzlukla, namussuzlukla, mafyacılıkla ülkücülüğü bir arada ananlarla; bu şekilde yaşadığını sananlarla, bunlara gözyumanlarla vuruşmak gerek!
Allah rızâsı, bunu gerektirir! Tarih böyle ister! Yüz binlerce şehît böyle ister! Milyonlarca sessiz dev ülkücü böyle ister!
Vuruşmak gerek! Yeniden, bir daha 'Ben'leri yok edip 'Biz' olabilmek, gerçekten 'Ülkücüyüm' diyebilmek için, "Ya devleti ülkücüleştirmek ya da ülkücüleri devletleştirmek için" vuruşmak gerek!
Teknik röntgenci telekulakçı sanal pezevenklerle, onların tuzağına kolayca düşen zayıf irâdeli uçkuru çözüklerle; kendi küfredince bıçkınlık, ona küfredilince hakâret sayan, öfkeyi hitâbet diye dayatanlarla; ispatlayamayanı şerefsizlikle ithâm edip ispatını istediği görüşmeyi kendisi söyleyerek şerefi tarifsiz bırakan, şerefsizlik yaftası elinde kalanlarla; Diyânetin tayin ettiği, millî bütçeden maaşlı, iktidar partisi propogandisti cami imamlarıyla vuruşmak gerek!
Vuruşmak gerek! Meydanda cesâretle, sohbette nezâketle, hücûmda azâmetle, seferde cesâmetle, ülküdaşlıkta sadâkatle vuruşmak gerek!
Artık durmanın, gelene geldiği yeri sormanın, samîmiye soğuk davranmanın, gideceğim diyene gitme diye yalvarmanın, varlığını hissettirememişlerin yokluğunu sorgulamanın, gereksiz gevezeliklerle moral bozmanın zamanı değil!
Gün; Türkçe diklenme, Cihâd-ı Ekberi ilan edip nefse yüklenme günü! Haçlı ile, işbirlikçi ile, Haçlı Müslümanlar ile, Haçlı ile müslüman ülkelere saldıranlar ile, Kaddafi'nin oğlu da dahil müslüman katledenler ile, Allah ile Aldatanlar ile, takvâ ölçmeye niyetlenen cahil-cühelâ ile mücâdele için birlik olma günü!
Gün; tarihe-mâzimize, ceddimize, şühedâya, Rumeli'yi vatanlaştırıp Türkiya'laştıranlara, Vatan'a, Bayrağa, Millete, Başbuğlara sadâkat günü! Gün; erce duruş, erkekçe vuruş, zâlimle hesaplaşma günü!...
12 Haziran Meydan Muhârebesi'ne kadar herkesin kendi cephesinde vuruşması, farz-ı kifâyedir artık! Bilerek vuruşmak gerek vesselâm!
MEYDAN SAVAŞLA, SAVAŞ TÜRK'LE SÜSLENİR...
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: