Pazar, Mayıs 08, 2011

MHP'LİLER RÖNTGENLENİYOR!...

Okyanus Ötesi ve "F-Tipi" röntgenciler, MHP'ye zağarca paçadan dalıyor! İtin ahmağı, kayganadan pay umar ya! "Mal bulmuş Mağrîbi gibi" sevinçle ellerini ovuşturan ve fırsat bu fırsattır hevesiyle saldırmaya niyetlenenler var! Hoooşşşt!
Kaçaklar, dönekler, ürkekler, akıllı olacaksınız! Ne memleket bu kadar sahipsiz, ne ülkücüler bu kadar âciz, ne de sizin gibi karakter fukaralarına verilecek fırsat var!
Başbuğun küçük oğlu da dahil, bazıları; birilerine kızıp, umduklarını alamayınca küsüp AKP'ye gidenler, referandumda Haçlı Müslümanlar'la hareket edenler ve bugün, kişisel zaafiyetleri tenkit kurnazlığına soyundular! Hööössst! Geriii!
Bu, suçlu şirretliği; fahişe yüzsüzlüğüdür!
Herkes yoluna gidecek, kendi işine bakacak! Üçer dörder eşli bir sürü vekîli, bürokratı, hatta siyasal bölücüleri, daha bilmem kimleri görmezden gelip, ısrarla "müslüman, alnı secdeli" deyip; Hz. Yusuf'un düşürüldüğü benzer tuzağa düşen birine saldırmanın vicdânla alâkası olamaz!
"Geniş Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesi Eş Başkanı" Recep Tayyip Erdoğan'a ve AKP'ye destek verenler, gittikleri yerde dış kapının dış mandallığında sıkı dursunlar yeter! Belki yarın onlar sâyesinde Haçlı Müslümanların kale kapılarını, tokmağından açarız!
Ülkücü Hareket, deniz misali pisliğini kendisi, kendi içinde yok eder! Kimseye hesap vermeğe gerek duymaz, savunma da yapmaz! En iyi müdafaanın taarruz olduğunu, bir daha ispatlar!
Yatak odalarına kadar girebilen "teknik röntgenci pezevenkler"in tesbit edilmesi ve layıkını bulması artık şart! Aksi halde; "Yol olur!" endişesi ile sakal kesmek zorunda kalınır!
"İstemezüüük!" diye kazan kaldıran yeniçeri görüntüsündeki, terk edenlere; terk edip AKP'ye yalakalık yarışına girenlere, orada dış kapının dış mandalı olamayınca yeniden MHP'liliğe dönme yüzsüzlüğünde olan döneklere sözümüz var! Daha önce tenezzül etmedik ama şimdi "teknik röntgenci pezevenkler" sâyesinde mecbûren kaale alacağız!
Bakın Kardeşim! Bazı kişilerin kredileri, kolay tükenmez! Ama bu kredileri olan kişilerin de; önce kendilerini, ailelerini, Ülkücülüğün vakar ve ahlâkını, îmanın nefse direnç emrini, sıradan insanlardan daha fazla göstermek mecbûriyetleri vardır!
Şahsen; ülküdaşlık, yoldaşlık, dostluk yapmakla mükellefim! Geniş zamanda ki "Lay lay lom arkadaşlığını" zayıf irâdeli, kuş yavrusu misali ağızları açık beleş lokma bekleyen herkes yapar! Zorda, darda, dostun yanında çağrılmadan durmak ise yürek ister, vefa ister, karakter ister!
Bir TIR yumurta içinde 5-10 tane cılk çıktı diye, yumurtacılıktan ve tavukçuluktan vazgeçilmeyeceği gibi, salyalarını akıtarak yumurtaya heveslenenlere de cılk yumurtaların kabuklarını bile vermezler!
Eskiden ülkücü olduklarını söyleyenler, ülkücülerin bu özelliğini bilmiyorlarsa eskiden de ülkücü değillermiş! Ülkücü hareket; dağlardan, tepelerden taşkın sel misali gelirken önüne kattığı herşeyi, deryasına taşır ve orada kendi bünyesinde temizler! Bu hali fırsat bilerek aralarına sızmaya heveslenenleri, fark ettiği anda yutar perişan eder! Bu öfkeli ve yaralı anında ülkücüden uzak durmak akıl gereğidir!
Ülkücü Camia; teknik röntgencilik yapan telekulakçı "F-Tipi" pezevenklere de, ülkeyi terk etmelerini işâretini veriyor! Bu müthiş millî öfkeden kurtulma şansları yok! Gerçek hayatın pezevenkleri nasıl bıçkın külhanlara haraç vermeğe mecbûrsa; siyâset sahnesinin teknik röntgenci pezevenkleri de Türk Milletinin refleksi Ülkücülere hesap vermeğe mecbûr olacaktır.
MHP Genel Başkanı, gerekeni geciktirmeden yapacaktır eminiz! Başbakan'ın Koruma Görevlilerinin korunamadığı bir ülkede, Ülkücü hareket kendini korumaya mecbûr kalmıştır!
Toplumun gözü önünde olan ve kanaat önderi konumuna yükselmiş kişilerin elbette kendilerini yaşama lüksleri olmamalı! Dayanamayıp kişisel zaafiyet gösterenler de bedeline razı olacaklardır!
Bir TIR yumurta toplamış olan yumurta taciri de, kuluçka mevsiminde cılk yumurtaların sayısını en aza indirgemek zorundadır! Kuluçka mevsimi sonunda yeterince civciv elde edilemezse sorumlu odur!
Artık uzun olmayacak bir bekleyiş başlamıştır. MHP ve Ülkücü hareket kendilerini rahatsız edenleri, süratle tasfiye edecek ve kervân yoluna devâm edecektir vesselam...
YOLCU YOLUYLA, YOL YOLCUSUYLA GÜZELDİR.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: