Pazartesi, Mayıs 16, 2011

ERDOĞAN İSTİFA ETSİN, OYUM AKP'YE!...

Göstermelik seçim sandığına yaklaşık yirmi gün kaldı! Genel Başkanların sinirleri gergin! Üslûp seviyesi avamın da, alaylının da midesini bulandırıyor! İstenen bu!
Eskilerin ehven-i şer dedikleri 'kötünün iyisine mecbûriyet'i yaşıyoruz güya! Güya dedim çünkü kötünün iyisine değil, kötünün en kötüsüne mecbûr ediliyoruz!
Okyanus Ötesi kurgulu, âdi oyunlarla CHP'de yönetim değişikliği yaptırıldı! Yetmedi; CHP içinde asla CHP'li olmayanlarca; "Eğer Kılıçdaroğlu olmasa CHP'ye oy veririm." gibi tutarsız, moral bozucu propogandalar başladı!
Toparlanır gibi olan SP'ye operasyon yapıldı! Kurtulmuş'u SP'den veya SP'yi Kurtulmuştan kurtarmışlardı ki Erbakan'a Emr-i Hakk vaki oldu ve kendi dertleriyle başbaşa kaldılar!
MHP'de bütün iç çekişmelere rağmen gözle görülen büyüme, korkuttu şer odaklarını ve peşpese kasetler servis edildi! MHP Genel Başkanı, anında müdahele edince oyun ters döndü!
Bu sefer aynı CHP'de olduğu gibi MHP'de de; "Eğer Bahçeli olmasa MHP'ye oy veririz." gibi çok art niyetli bir dedikodu başlatıldı! Artık herkesin eteğindeki taşı dökme zamanı!
Tavrımızı "İkinci 12 Eylül Operasyonu"nda, referandumda belli etmiştik hâlâ aynı tavırdayız.
Şim di ben de oyu olan bir seçmen olarak AKP'lilere sesleneceğim!
AKP'nin R. T. Erdoğan dışındaki kurmaylarına, Sn. Bülen Arınç, Sn. M. Ali Şahin başta olmak kaydıyla AKP'lilere sesleneceğim!
Mâdem "Kötünün iyisine mecbûriyet" var o zaman Allah rızası için "Kötünün en kötüsüne mecbûr" olmayalım! Haçlı'dan kaçıp Allah'ın evi camiye sığınan ve dilinde "Allah!" nidâsı olan Iraklı müslüman Arabın kafasına camide "My Good!" diye kurşun sıkan Haçlı Coniye dua eden R. T. Erdoğan'ı baştan indirin, ben de AKP'ye oy vereceğim! Sakın bana; "AKP'nin genel başkanından sana ne?" demeyin! "Size ne MHP'nin, CHP'nin genel başkanından?" derim!
"Tevhîdde birliğimiz var. Lailahe illallah yeter, Muhammedün Resulullah denmese de olur." fetvâsını veren Diyalogcu Vaiz'e karşı çıkmaya "ihânet" diyen R. T. Erdoğan AKP'nin genel başkanlığından istifa etsin, ben de AKP'ye oy verecek ve oy isteyeceğim! MHP ile CHP ile asla alâkaları olmayan, şeytan kurnazlığı ile Genel Başkanları bahane edenlere cevabım bu!
Hatta genel başkanlar kıyaslaması bile yapabilirim! Meselâ; Devlet Bahçeli'yi, yakınlarını, ülküdaşlarını korumamakla suçlayanlar; R. T. Erdoğan'ın ailesini, akrabalarını, hısımlarını, kendine sadık partililerini dört-beş yılda Karun'laştırdığını görmüyor musunuz?
Ne demekse, ne yapmışlarsa, R. T. Erdoğan'a yakışmayan işler yaptıkları için Bakanları listeye koymadığını bizzat kendisi söylüyor! Bakanların kim olduğunu ve uygunsuz ne yaptıklarını açıklamayan Başbakan mı, kahpece röntgenlenip kasetleri servis edilen düşkünleri anında kapı önüne koyan Devlet Bahçeli mi?
Yıllardır; esnafa, köylüye, çiftçiye, memura, sendikacıya, işçiye, askere, şehit ailelerine yüzlerine karşı hakaret eden Kasımpaşalı mı; sadece Kasımpaşalı'ya vatandaşa ettiği hakaretlerin cevabını kürsüden veren, Kılıçdaroğlu mu?
Bin yıllık kardeşliği bozmaya niyetli, bütünleşmiş-kaynaşmış Türkiye'yi 36 etnik parçaya ayırmaya çalışan ve bunların içinden sadece Türk'e hakâretler eden; bu ayrıştırmacılığı Allah adıyla destekleyen "Diyalogcu Vaiz" Fetullah Gülen'e karşı çıkmaya ihânet diyen R.T. Erdoğan mı; milleti, vatanı bölmeğe uğraşan Erdoğan'ı ihânetle suçlayan Devlet Bahçeli mi?
Mâdem planları, programları değil Genel Başkanları mukayese edeceğiz, hadi yapalım!
Belediye Başkanlığı döneminden kalma ve dokunulmazlık yüzünden raflarda zaman aşımına bırakılmış sayısız yolsuzluk dosyası olduğu söylenen "Yola devam"cı Recep Tayyip mi; hakkında hiç bir soruşturma olmayan Devlet Bahçeli mi?
Son söz olarak AKP'liler, AKP'nin kurmayları, değişen-gelişenler; R. T. Erdoğan'ı Genel Başkanlıktan alın veya istifa ettirin yemîn olsun AKP'ye oy verecek ve çalışacağım dersem incinirsiniz değil mi? Sokakta, kahvehanelerde, toplantılarda böyle deyip dolaşıyorum vesselam...
TÜRK TÜRK'Ü KORUMAZSA TANRI TÜRK'Ü KORUMAZ.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: