Salı, Mayıs 24, 2011

SANDIKTAN KASET Mİ ÇIKACAK?

Cephede bölükbaşı düşünce inisiyatif kullanabilecek biri çıkarsa savaş kaybedilmez hatta kazanılır bile! Tarih, sayısız örneği ile doludur!
Son günlerde; ilgili- ilgisiz, taraftar-muhalif, üzülen-sevinen herkesin dilinde aynı dedikodu!...
Elbette kırk yıldır her MHP'linin hayâli, herkesin dilinde olmaktı! Yazık ki dillerde olan, MHP içindeki birkaç zayıf karakterlinin, ahlaksızca çekilen ve servis edilen "Teknik röntgencilik" yapıtı iğrenç kasetler!
Kasetleri, çekenleri, servis edenleri, yetkililer de vatandaş gibi sadece izliyorlar! Çünkü müdahele etmesi gereken Başbakan yok! Hukuk, yok! Hukuk adamlarından sorumlu Adalet Bakanı yok! Milletin vicdânı, sesi, sözcüsü olmakla mükellef gazeteciler ise yandaşlıkla ve bu alçak şantaj kasetlerini, hükümet lehine kullanmakla, şahsî çıkara tahville meşgûller!
Kantarın ayarını bozanlar, birgün o kantarda tartılacaklarını, unutmamalılar! Bu işler sırayla! Hele bir de alçaklık, yaptırım gücünü böylesine ispatlarsa, üçer beşer gün arayla istediği kadar kelle alabilirse bu saldırıdan herkes ama herkes sırası geldiğinde payını alır! "Sakal kesilmezse yol olur!" tam da budur işte!
Yandaş "dolma kalemler"in; "AKP'lilerin kasetleri başlarsa dizi olur!" uyarısını, tekrâren hatırlatmak isterim ki çok doğrudur! Bugün muhalefet partilerini, bu hayâsız yolla yok etmeyi hedefleyen ve iktidârın bilerek savsaklaması yüzünden epey mesafe alanların, yarın aynı yöntemle hükümetten neler alabileceğini, düşünmekten bile korkarız!
Seçime günler kala; özel donanımlı teknik röntgencilerin alçaklıkları, konu mankenlerinin aptallık ve aymazlıkları yüzünden ahlâk dışı işlere seyirci oluyoruz!
Hz. Peygamber(s.a.v.)'imiz; "Kınamayınız, kınadığınız başınıza gelmedikçe ölmezsiniz!" (Tirmizî-Kıyâmet 53, No: 2507) diyorlar! İyi ve güzel ahlâkı tamamlamak için geldiğine inandığımız Peygamber(s.a.v.)'imizin emrine muhalif davranan, dînden ve dincilikten geçinenlerin düşecekleri ibretlik hallerini de mutlaka beraber seyredeceğiz! Çünkü Allah(c.c.)'ın ibreti ahrete bırakmadığını öğreten bir dînin mensuplarıyız elhamdülillah!
Şahsen çok üzülerek; beşeri zaafiyet ve ayıplarından dolayı insafsızca, hayâsızca hatta zâlimce saldırıları, hayretle seyrediyorum! Ama bir şeyi de kesinlikle biliyorum ki Türk Milleti, bu alçak saldırıdan dolayı MHP'ye gösterdiği itimattan vazgeçmez!
Şimdi işin zoru, MHP'nin omurgasını oluşturan, isimsiz ülkücülere düştü! Her ülkücü, bir daha "Birinci 12 Eylül Kıyâmeti" kopmuşçasına, Çanakkale'ye Yedi Düvel yeniden gelmişçesine bölgesinde inisiyatif kullanmak, mücâdele alanına dalmak zorundadır! Türk Milletinin refleksi olan Ülkücüler; bu ABD kurgulu, Pensilvanya teknik destekli, AB ve işbirlikçi 'Dolma Kalemler' servisli saldırı karşısında; bu saldırılara hedef olan ve ziyan edilen mangabaşıların, bölükbaşıların yerini doldurarak îmanlı göğüsleriyle yeni bir siper oluşturmak zorundadır!
Çünkü saldırı, hat'ta değil sathadır! Çünkü saldırı, MHP'yi safdışı ederek yeni mecliste Atatürk ve Cumhuriyet kazanımlarını yok etmek içindir! Mevzubahis vatandır ve gerisi teferruattır!
İsimsiz Ülkü Devleri, Anadolu'nun her köşesinde şerefleri ile tanınan kanaat önderleri, seçim meydanlarına inmek zorundadır! Çünkü Ülkücü Hareketin en itibarlıları, bu isimsiz devlerdir! Bu Ülkü Devlerinin omuzlarında, yükselttiği kişilerin ayak izleri görülür! Bu şerefli omuzlarda ayak izleri olan bazılarının hatalarından dolayı, Türk Milletinin Ülkücülere güveni eksilmez!
Millete, tarihe, Şühedâya, dâvâ geçmişine, Ülkü Şehitlerine, son Başbuğlar Atatürk ve Türkeş'e sadâkatleriyle bölgelerinde inisiyatifi ele alacak olan Ülkücüler; bu Haçlı saldırıyı da püskürtecek, tersyüz edecek cesaret ve kudrettedir. Ülkücü yumruğu yememiş sanal röntgenci dinciler, kasetlerini balyoz zannediyorlar! Gülerim vesselam...
KAHPELİK, MERTLİĞE YENİLMEĞE MAHKÛMDUR...
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

1 yorum:

Adsız dedi ki...

kontrol etmeniz gerekir:)