Perşembe, Mayıs 12, 2011

KAHRAMAN, MEYDÂNDA DOĞAR!

Yavuz hırsızın ev sahibini bastırırmış! Minâreyi çalan, kılıf hazırlarmış!Anormal işler olmaya başladı! Millet cambaza baktırılırken millî kavramlarımızın, millî bütünlüğümüzün, bölünmez Vatan'ın kolu-bacağı budanıyor! Seyirle meşgûl olduğumuz için olanların farkında değiliz! Farkında olduğumuzda da iş işten geçmiş olacak! Vah'larımızla, eyvah'larımızla dövünüp duracağız!

AKP Kurmayı bir Başbakan Yardımcısı; "Kasetle gelen, kasetle mi gidecek?" alarmını verdi! Yandaş basından, yeşil mürekkepli bir dolma kalem; "Siz söylemeseniz de bir öğreniriz çünkü teknik takiptesiniz!" diye tehdît etti! "Geliyor! Geliyor! Yeni Kaset geliyor!" diye feryât ettik! Duyulmadı!

Minareye kılıf ayarlayacak ustalıkta oldukları için zamanlama ve sıralamada bizi yanılttılar, kabûl! Bundan dolayı; tebrik mi etmeliyim, bildiğim bütün küfürleri peşpeşe saymalı mıyım, kararsızım ama; "Hay Allah kahr... bela... v.s.!" saydırıp duruyorum!

CeHaPe'de bir kasetle neler yapılabileceğini; HSYK'da, ses kaydı ve kasetin nelere muktedir olduğunu; TSK'da, ses kaydı ve kasetin kudretini, ispatladılar!

Teknik takip, teknik dinleme-izleme adı verilen; güya mahkemelerden izinli olarak kullanılan yollarla; en sıkı güvenlikli kurumların mahremlerine, kozmik odalarına girdiler! Mahkeme kararıyla yazmak-yorumlamak yasağı olmasına rağmen; itirafçıların, gizli tanıkların ifadeleri, resmî teknik izleme sonuçları, çarşaf çarşaf haber edildi!Sonra, gözle görülür şekilde millet nazarında itibar kazanmaya başlayan MHP hedefe oturtuldu! Devlet Bahçeli'nin 14 yıllık yol arkadaşlarından, en kudretliler hedef alınarak "F-Tipi Teknik Röntgenci Pezevenkler"ce teşhîr ve fâş edildi! Devlet Bahçeli; hedef seçilen en kudretli yol arkadaşlarını, anında kapı önüne koyunca hesap ters tepti! Şantaj bombası, pimi çekili halde; AKP'nin ve Pensilvanya'nın kucağında kaldı!

Alternatif senaryoları hazır olan "Minare Hırsızları"nın 'Dolma Kalemler'i; BDP'liler ve tetikçi Dolma Kalemler vasıtasıyla; "Bakanlarına dikkat et! Onların kasetleri yayınlanırsa dizi olur!" uyarısını yaparken, bir de MHP'lilerin kasetlilerini savunmaya soyundular!

Ortam toz-duman! Seçim sath-ı maili tarihte görülmediği kadar kaygan ve bu rol değişimi aklımızı karıştıracak gibiyken devreye (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) BTK girdi! MHP’lilere ait görüntüler, 3 gün internet sitelerinde kalmasına rağmen, (Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı) TİB; AKP'lilerin kasetlerinin yayınlanabileceği endişesi ile alarma geçti! 24 saat nöbette olacaklar! Artık ne başkalarının, ne de AKP'lilerin kasetleri yayınlanamayacak! BTK, Olası gelişmelere karşı 24 saat görev yapacak ve hızla önlem alacak; ihtiyaç duyulması halinde, BTK’nın bu önlemleri, sürekli veya dönemsel olarak kullanılacak! İhtiyacın ortadan kalkması durumunda da konu, yeniden değerlendirilecak! Yani, minare çalınacak! Hiç yolu yok! Kılıf ve alternatif kılıflar hazır!

Bu tedbirlerden sonra; RTE ve Yağcı Dolma Kalemler, kasetlerin "Okyanus Ötesi'nden değil, CeHaPe'nin ve MeHaPe'nin iç hesaplaşmalar yüzünden içerden servis edildi"ği mealli açıklamalara başladılar! Doğruluk payı olabilir mi, olur! Tam da sırası gelmişken; Pensilvanya'lı Ilımlı İslâm Vaizi hakkında birşeyler yazdığımda; "Hocaefendi hakkında çok sert yazıyorsunuz! Bir sürü Fetullahçı ülküdaşımız var!" diye kim tarafından uyarıldığımı hiç unutmadığımı hatırlatırım!

Devletin ve sistemin en kılcal damarlarına sirâyet edinceye kadar her yolu mübah sayan; bir lira kazanmak için onbinlerce lira rüşvet verilmesine, gerekirse hakim-savcı satın alınmasına fetvâlı Fetullahçıların; MHP ve Ülkü Ocaklarına yerleştirdiği düşünülen kişiler vasıtasıyla MHP'ye bir uyarı cezalandırması yapılmış olabilir mi, olur? Atalar; "Kork Allah'tan korkmazdan!" demişler ama onların zamanında hem böyle teknik şeytanlıklar, hem de Ülkücüler yokmuş! Ülkücülerin yüreklerindeki Allah korkusu sâyesinde başka korkulara asla yer olmadığı için; "F-Tipi" Örgüte de, Pensilvanyalı Ilımlı İslâm Vaizine de, bu örgüt ve Vaizin patronu Pentagon'a da velhâsıl Okyanus Ötesi'ne top-yekûn savaş açarlar ki açtılar!

Şimdi; onlar düşünecekler! Şimdi; Okyanus Ötesi, Pentagon, Pensilvanya, Ilımlı İslâm Vaizi ve yandaşları düşünecekler! Çünkü Okyanus Ötesi organizeli kurnazlarla, Mütedeyyin Müslüman Türk'ün cihâdı başladı! Bu cihât da; mürâiye, takıyyeciye, "F-Tipi Ülkücü"ye, ürkeğe, korkağa, döneğe, kalleşe yer yok!

En cesûr korkaklar, teker teker susturulabilir! "O konuşmazsa aramızdaki mezara gider!" tarifli, Dolmabahçe'deki ikili görüşmenin, bir tarafı trilyonluk zırhlı araçla ödüllendirilirken yerine göreve gelene "liyakat madalyası" verilmeyebilir! Haşıl yediği için sancılanmaktan, sarmısak yediği için ağzının kokmasından korkanlar, susturulabilir!

El Câhiz'in tarifiyle; her biri başlı başına bir millet olan Türk Ülkücüler; bütün korkanların, susanların, korkutulan-susturulanların yerine de Allah rızası için; "Ölümü öldürerek dirilmek" sevdâsıyla Meydan Muharebesindedir!

12 Haziran Meydan Muharebesi'nin bir tarafı Haçlı, diğer tarafı ise Ülkücüler ve MHP'dir ve kahramanlar, savaş meydanında doğar vesselâm...

"DÖNERSEK KAHPEYİZ MİLLET YOLUNDA BİR AZÎMETTEN"

Selâm, sevgi, dua...

Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: