Pazartesi, Mayıs 09, 2011

BAHÇELİ'YE AÇIK MEKTUP

Bu açık mektup; geç kalsa yazanı çok üzecek, erken sayılırsa artniyetli muhataplarını çok rahatsız edecek bir mektuptur!
Bugüne kadar; "Söz ortanındır, kim alır veya alınırsa ona kalır." ilm-i siyâsetiyle ortaya söyledik! Çünkü millet te hep ortaya söyleniyor! Biz de durumdan vazife çıkararak bu ortaya söylenenleri toparlayıp ilgililerin dikkatine sunmaya çalışıyoruz!
Şimdi açık adresli bir açık mektubun tam zamanı! Çünkü söylentiler ayyûka çıktı, çünkü söylenenlerin saldırganlaşmaya müsait heyecanları artık kontrol edilemiyor!
MHP'nin Sayın Genel Başkanı,
Sayın Devlet Bahçeli;
Yıllardır onar yıllık periyotlarla uygulattırılan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni; önce etnik parçalara ayırıp, sonra coğrafya olarak üçe bölme hazırlıklarının son safhasını izliyoruz! Sağcı-solcu, ülkücü-devrimci, ümmetçi-laik, milliyetçi-milletçi tavırlı, duyarlı Türk insanının ortak endîşesini ve buna karşı çâresizlik ortamını izliyoruz!
İki yıl önce, ABD'de, bizim gayr-ı millî düşünceli bir Bakanımıza söylettirilen; "Küreselcilerle milliyetçiler mücâdelesi"nin başlatıldığını görüyor, biliyoruz! Bütün duyarlıTürk Milleti mensupları da bu mücâdeleye karşı yer almak, saf tutmak yarışına girdiler! Okyanus Ötesi'nden de fark edilen bu yer kapma, siyâseten saf belirleme hareketi, bazı odakları rahatsız etti!
Duyarlı Türk Milleti mensupları; Okyanus Ötesi kurgulu bir kaset komplosu ile yok edilen Baykal'a kadar; MHP ve CHP arasında bir kararsızlık yaşadılar! Ama sokakta, kahvehanelerde, STK'larda, içgüdüsel olarak tertiplenen toplantı ve panellerde Küreselcilere karşı bir saf oluştu! Okyanus Ötesi, özellikle Pensilvanya'da mûkim "Ilımlı İslam Vaizi" ve yandaşları tarafından bir "MHP'leşen CHP veya CHP'leşen MHP" gibi asılsız tezviratlar, söylentiler yayılmaya başlandı!
"Küçültülmüş CHP ve MHP'siz Meclis" şeklinde hazırlanılan oyunun bozulacağını gören Küreselciler; Baykal'ı bir kaset ile yok edip yerine "AB'nin yolu Diyarbakır'dan geçer." diyen ANAP'tan daha AB'ci Gandi Kemal'i monte edince, dip dalgalanma dengesi bozuldu! Yıllarca etnik bölücülük yapan "Dolma Kalemler"in, etnik bölücülük projesinin teorisyenlerinin ve İmralı mahkûmu bebek katilinin avukatlarının Y-CHP'de de yer almalarıyla millîci-ulusçu, milliyetçi-ulusalcı, ümmetçi-laik duyarlı Türk Milleti mensuplarında, MHP'ye karşı bir yoğunlaşma hissedildi! Sağ gösterip sol vurmayı, milleti kandırmayı ilm-i siyâset edinen mürâilerin, "F-Tipi röntgenci telekulaklar"ın mesaisi de başladı!
Kaset ve ses kayıtları internet vasıtasıyla servis edilmeye başladı! Küreselcilere karşı tek başına kalan MHP, hedefe koyuldu! İki ay önceden işareti verilmiş ve biz de gücümüzün yettiğince ilgili yerleri uyarmaya çalışmıştık! Maalesef o günlerde size ulaşmak gayretlerimiz akim kalmıştı! Kişisel kırgınlık şeklinde algılanmasından endişe duyarak açıklamayacağım nedenlerden İzmir'de organize ettiğimiz büyük bir katılım programı sabote edilmişti! Olan oldu! Geriye dönerek yeni bir polemik yaratmak düşüncesinde değiliz ama son kaset olaylarında Teşkilatın Başı olarak verdiğiniz ani ve doğru kararlarla Okyanus Ötesi oyunu bozmak üzeresiniz!
Ülkücü tabanın samimiyetle, "F-Tipi Örgüt" ve art niyetli, gittikleri yerin yenisi olmayı başaramamış, dış kapının dış mandalı olmayı bile başaramamış hârislerin kalleşçe dillendirdikleri bir fısıltıyı seslendirerek duymanıza çalışacağım.
"F-Tipi röntgenciler" tarafından servis edilen ilk kasetle birlikte yayınlanan ses kaydına muhatap iki kişinin ses kaydı; görüntülerden daha tehlikeli! Görüntüler, zayıf iradeli fertleri ilgilendirirken o ses kaydında toplumun büyük bir kesimine aşağılayıcı hakaretler var ve o şahısların yerlerinden alınmaması ve yerlerinin boşaltılmaması, gittikçe büyüyen söylentileri, kontrol etmeyi zorlaştırıyor!
Sayın Genel Başkan; bu şer oyununu terse çevirmek imkânına sahipsiniz! Kendinden şüphesi olanların istifa etmelerini istemek yerine; sizin şüphelendiğiniz kişileri, kim olursa olsun bizzat görevden alarak, aleyte organize edilen bu oyunu, lehe çevirip; önce samîmi ülkücüleri cesaretlendirin sonra da millet nazarındaki "doğru-temiz" sıfatınıza zirve yaptırın!
"Hak şerleri hayr'eyler" düstûrunu gerçekleştirme şansını yakaladınız! Karar ve uygulama makamısınız ve şahsınızda Türk Milleti'ne doğmuş bir şans var, lütfen bu şansı kullanın. Saygılarımla...
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: