Pazartesi, Mayıs 02, 2011

TEKNİK RÖNTGENCİ PEZEVENKLER!...

TDK Sözlüğünde "pezevenk: Farsça pejvend kaba. Erkeklere yasa dışı yollardan kadın bularak aracılık eden." Tanımını paylaşarak...
Sokakta köpek ürümesi, kulak patlatıyor! İtler, koro hâlinde ve tek noktaya ürüyor! İt, korktuğu yere ürür! Demek ki itleri korkutan bir şey var! İtleri korkutan o birşey, yerini ve duruşunu değiştirmiyor ki itler böyle yırtınırcasına ürüyor!
Demek ki orada Bozkurtlar var! Demek ki en kurtçul itin bile ödünü koparacak özellikte yaratılmış olan kurt, meydana inmiş! Dağlarda kurt taklidiyle dolaşan çakallar yüzünden av yer değiştirince kurtlar it avına niyetli!
"Bu da ne şimdi?" diyenleri duyar gibiyim! Birkaç "sanal dolma kalem"li iti daha ürüme korosuna dahil etmek için söyleyeceğim!...
Seçimlere kırk gün var! Yalanlar bitti, mürâilerin maskesi düştü, şapka uçtu kel göründü! Artık kel başa şimşir tarak, kimseyi kandırmıyor! O zaman? Teknik pezevenkçe, teknolojik röntgencilikle izlemek, sinsice çekmek ve en korktukları anda servis etmek gerek!
21.yy. Hasan Sabbah haşhaşînlerinin, herkesi korkutsalar da Ülkücüleri sadece kızdıracaklarını günlerdir söylemeğe çalıştım!
Bu Allahçı, dinci, cemaatçi mürâiler yüzünden, bu 21.yy. Taif ehli yüzünden; zayıf irâdelilerin tamamının gözü milletin uçkurunda! Demek ki; bu mürâilerin erkekleri; çarşaflı, tesettürlü, türbanlı veya modern ayırt etmeden bütün kadınlara, belden aşağı bakıyorlar! Demek ki çarşaflı, türbanlı, tesettürlü veya modern giyimli mürâi kadınların gözü de erkeklerin fermuarlarında! Başka türlü, bu kadar rezâleti kasete çekebilmek, teknik röntgencilik-pezevenklik mümkün mü?
Hırsızın hiç mi suçu yok denilemez! Zayıf irâdeli suçluların ikisi anında cezâlandırıldı! Oysa bir yıldır kaseti servis edilmiş ama hâlâ görevde olan başka partinin Genel başkan Yardımcısı var! Yolsuzluk pazarlık kasetleri, ses kayıtları aylardır-yıllardır internette dolaşan ve vaz geçilmeyen "Temiz Kardeşler" var! Seçim üstü soruşturma durdurduğu söylenen Bakan var!
Açlık, sefâlet had safhada! Anarşi demokrasi oldu! Artık batının batısı illerde Atatürk büstlerine hakaret ediliyor ve polis müdâhele edemiyor! Polisler, arkadaşlarını linçe terk edip kaçıyorlar! Çâresizlik, demokratik çâre artık!
Ve bunlara, tek karşı çıkan MHP var! Bu yüzden bütün teknik pezevenk röntgenciler, MHP' deki partililerin fermuarlarına odaklanmış pusudalar! Tuzağa düşen birkaç aciz üzerinden de koro halinde ürüyorlar!
Korktukları belli ve Bozkurtlardan korkmak, Türk Milletinin refleksi Ülkücülerden korkmak, akıl gereğidir! Biliyorlar ki Okyanus Ötesine de kaçsalar, derdest getirilip hesâba çekilecekler! Resmi kadrolu İmamlara dînî nikâh kıydırarak zinâlarını meşrulaştıran îmancı zamparalar; telekulakçılık, teknik pezevenklik ve röntgencilikle servis ettikleri hayat kadınlarıyla komplo peşindeler! Koro halinde ürüyenler de cabası!...
Bu korkakların dikkatlerini; Iğdır ve Elazığ'a çekmek isterim! MHP Adaylarının, bu iki ilde karşılanışlarını izlemelerini öneririm! Mâdem korkuyorlar, ne kadar haklı korktuklarını görerek iyice korksunlar ve sesleri ne kadar çıkıyorsa o kadar ürüsünler!
Hatırlatarak Devlet Bahçeli'ye de gerekirse ikişer kere Iğdır ve Elâzığ'da miting öneririm! Türk Milliyetçiliğinin ve emânete sadâkatin açıkça görüldüğü, heyecânın zirve yaptığı bu iki ildeki mitingler, korkanların ödünü koparacaktır!
Artık vicdânları -zerrece akılları- varsa kendilerinden şüphelenen kimseler; "Önce Ülkem, sonra Partim, sonra ben" düstûruna uyarak, hem kendileri hem de parti zarar görmeden yerlerini boşaltmalılar! Aksi davranış; ne akıllılık, ne kurnazlık, ne erkeklik, ne de ülkücülük değildir ve Ülkücüler yeni bir hatâyı ve hatâlıyı affetmezler!
Türkiye biliyor ki; beyaz sayfada ufacık bir leke göze batar ama zift çukuruna, katran çukuruna atılan karalar görülmez! 12 haziran'da gerçek apakla, kapkaranın kıyas ve seçimi yapılacak! Bozkurtlar da feleğe minnet etmeden meydanlardalar! İtlerin, korktukları yere ürümesi de bu yüzden vesselâm!
HACILAR MEKKE'DE; DERVİŞLER TEKKEDE, KAHPELER DAKKADA BULUŞUR!
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: