Cumartesi, Mayıs 28, 2011

ÜMİT VARSA ÜMİTVÂRIZ...

Türkiye'de Türk kimliği ile, "Ne mutlu Türk'üm diyene" formülü ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı kimliği ile huzûrlu yaşayan ve bu huzûrun devamından yana olan herkese görev düştü!
Vatanperverlere, yurtseverlere; Türk Milliyetçilerine, Atatürkçü Ulusalcılara; vatan olmazsa nâmusun olmayacağını bilen sâdık gayr-ı müslîm vatandaşlara, "Vatan sevgisi îmandandır." öğretisine bağlı mütedeyyîn müslümanlara; "Bağımsızlık karakterimdir." düstûruyla "Bağımsız Türkiye" diyen bütün sosyal demokratlara, demokratik solculara; devrimcilere, ülkücülere görev düştü!
Büyük Türk Milleti!
Seçimlere 15 gün kala, MHP'ye saldırı dozu, seviyesi ve saldıranların sayısındaki artışı fark ediyor musun?
Seçimlere, vatandaşa her konuda yapılan yanlışları ve yapılacakları anlatan hacimli bir Seçim Bildirgesi ile giren; milletin her sosyal diliminin kendine yakın gördüğü kalifiye Türk insanlarının aday edildiği; Hükümetten değil, Anamuhalefetten de değil, ikinci ve küçük sayılan muhalefet partisi Vekil adaylarının, kamuoyunda nerdeyse Başbakan kadar tanındığı bir seçim sürecindeyiz! Çıldırmaları bundan!
Ömrünü Ülkücü Hareket içinde geçirmiş bir Türk Milliyetçisi olarak çok coşkulu bir seçim sürecindeyken Okyanus Ötesi'nin, Pensilvanyalı Vaiz'in basın temsilcilerinin, Haçlı AB'nin, Siyonistlerin, işbirlikçi sermâyenin, yandaş kiralık Dolma Kalemler'in ağız birliği ile MHP'ye saldırmalarındaki sebep, başka ne ola ki?
Aynı, Türk Milletine karşı oluşturulmuş şer blokunun, dikte Referandum süreci ve sonrasında "Bitti!" dedikleri, seçim sürecinde ise en az 20 televizyonda ve sayısız yandaş gazetede "Baraj altı!" diye şuuraltlarına yazmak istedikleri MHP'den, bu kadar korku niye ola ki?
Fakîri tanıyanlar, MHP içinde kime muhalif, kime yakın olduğumuzu bilirler! Tavrımızı hiç saklamadık, saklamayız ama seçim sath-ı mailinde yanlış olur, zamansız ve zararlı olur endişemle çok beğenmeme, televizyonlarda tek başına MHP'yi bihakkın temsil etmesine rağmen Prof. Dr. Ümit Özdağ lehinde bir şey yazmamaya, söylememeye özen gösterdim!
Hatta geçtiğimiz günlerde, güvenilir kaynaklarımdan fısıldanan; "Fetullahçılar ve AKP yandaşları, el birliği ile Ümit Özdağ'a saldıracaklar! Hazırlıklı olun!" uyarısı üzerine; çok çirkin ve alçakça bir tezgâh olduğu inkâr edilemez malûm kasetlerle istifalar sağlanıp Hoca adaylık sıralamasında bir basamak yukarı çıkınca endişelendim!
"Ümit varsa ümitvârız." sloganımıza rağmen, Hoca'yı aradım. Telekulak endişesinin verdiği izin kadar uyarmaya çalıştım. Ümit Hoca'dan aldığım cevapla aradığıma pişman olacakken bu seviyesiz saldırı başlatıldı!
Artık Prof. Dr. Ümit Özdağ, sesini azaltamaz! Hızını eksiltemez! Karşısında bloklaşan şer gruplara karşı azâmetinden, cesâmetinden, cesâretinden tevazuyla bile tâviz veremez! Artık Prof. Dr. Ümit Özdağ; karşısına çıkan gayr-ı millî herkesi "Dehşete düşürmek"le, ödünü patlatmakla mükelleftir! Tarih ve tâlih O'na bu görevi yükledi. Allah(c.c.) yardımcısı olsun.
Cesâretini, soğuk kanlılığını, basîretini ve teorisyenliğini bilerek güvendiğim ve varlığı ile Türk Milletinin geleceği üzerine olumlu hayaller kurmamı sağlayan Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın, ülke genelinde sergileyeceği performans ile her an artan MHP oylarına daha fazla katkı sağlayacağı kesin.
Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın; müktesebâtı, tecrübesi, çok iyi aldığı Devlet terbiyesi, milletine sevdâsı, Türk Milliyetçiliğine verdiği müsbet katkıları ve Türk Milletinden hak ederek kazandığı itibâr ile bu saldırıları ters yüz edeceği ve MHP'ye oy olarak tahvîl edeceği de kesin...
Devlet Bahçeli'ye; MHP'ye, vatanı-milleti karşılıksız seven bu kadroya, Türk Milletinin refleksi Ülkücülere Yedi Düvel'in de gücü yetmez! Düşman büyüdükçe Ülkücü Hareket devleşir! Öldüremeyen yara, savaşçıya güç verir vesselâm...
"MEVZÛ-İ BAHS VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bozkurtların dirilmesi yakındır.Tanrı Türk'ü Korusun.