Salı, Mayıs 24, 2011

GİDENE "DUR!" DİYEMEM...

Canını acıtanlara, öfkeyle kilitlenmiş Ülkücü harekete yeni adresler gösteriliyor! Türk Milletine, "Siyâset Mühendisliği" denilen, yeni bir bilinmez tarif ediliyor!
Sayısız uçuk-kaçık komplo, sayısız flu adres, sayısız ve karaktersiz müfterî elele vermişler, hedef tek; Türkiye Cumhuriyeti Devleti!...
Din diye, dincilik adıyla; kırk yıldır camilere, uzak köylerdeki cemaat medreselerine, ışık evlerine saklanarak fısıltı iftiralarla Cumhuriyete-Atatürk'e saldıranlar, açığa çıktılar!
Kırk yıldır; halklar, halkların eşitliği, halkların kardeşliği, halklara özgürlük sloganlarıyla güya sosyalistlik yapanlar; "Bölücü-ayrışmacı Kürtçü" taşeron PKK ile elele açığa çıktılar!
Elli yıldan fazladır AB kapısında bekletilmeyi ayrıcalık sayan aşağılık kompleksliler, Batı hayranı AB Lejyonerleri olarak açığa çıktılar!
Elli yıldır, mazlum müslüman kanı akıtılarak işgal edilen topraklarda bir Yahudi Devleti kurmakla övünen İsrail Oğullarının "komşularla sıfır sorun" diyen işbirlikçileri açığa çıktılar!
Bir yandan ilericiler, bir yandan gericiler; bir yandan dinciler, bir yandan laikçiler; İstiklâl Harbi'nde 'Yedi Düvel' adıyla gelen Haçlı ile işbirliği etmiş hainlerin torunları; elbirliği, söz birliği, güç birliği ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne intikam saldırısındalar!
Kırk yıldır camilere, cemaat evlerine saklanarak din adıyla akıl almaz iftiralar atan yeraltı köstebekleri; İmam Hatip Liselerini "arka bahçe"leri eden siyasal dinciler; CIA'sal Ilımlı İslamcılar adıyla Allah hükümlerine kafa tutarak Dinler Arası Diyalog'a soyunan maskeli Haçlı Müslümanlar; dîn maskesiyle ümmetçilik diye, milliyetçiliği dindışı ilan edip Türk Milleti'ni 36 etnik parçaya ayırmak isteyen milliyetsiz milliyetçiler saldırıdalar!
Değişen-gelişen 68 Kuşağı'nın 'Çakaralmazları'; değişen-gelişen-gömlek değiştiren eski Milli Görüşçüler; değişen-gelişen-eski-bağımsız-farklı ülkücü sıfatıyla değişen-gelişenlere yamanmaya çalışan karakter fukaraları elele, diz dize, göz gözeler!
Hedef tek: Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Atatürk ve Cumhuriyet kazanımları!
"Tek millet, tek Devlet, tek Bayrak, tek Dil, tek Vatan" diye özetlenmiş ve "Ne mutlu Türk'üm diyene." diye formüllenmiş Türk Devletine ve devleti kuran Türk Milletine saldırıyorlar!
Türk Milleti'nin Cumhuriyet kazanımı tek millî partisi MHP'ye saldırıyorlar! İmparatorluk molozlarından müstakil bir Cumhuriyet çıkaran Atatürk'ün partisi CHP'de; altı ok'un "milliyetçilik" umdesini canlandıran Baykal'ı kahpe kaset komplosuyla yok eden ve partiyi Y-CHP eden "siyaset mühendisleri" kimlerse, şimdi sıraya MHP'yi aldılar!
Hedefleri güya Bahçeli imiş! Hedef Bahçeli olsa, kongrelerde çıkmalı değiller miydi? Sandığa beş kala, "Yırtık pantolondan çıkarcasına" zıpmanın adı ne? MHP'de istenen panik bir türlü oluşmadıkça çıldırıyorlar! Yok Başbuğ Ülkücüleriymiş, yok Bağımsız Ülkücülermiş, yok Başbuğ'un mânevî evlatlarıymış! ...mış ta mış! ...mış ta mışmış!...
Hadi işinize be! Leş kargaları sizi!
Başbuğ'un -mânevi değil- bizzat oğlu olsanız ne yazar? Türk Milliyetçiliğine, Yüz Milyonluk Milliyetçi Türkiye'ye, nihâi kutlu hedef Tûran'a katkı vermeyen, bu Kutlu Sefer'e mani olmaya çalışan kim olursa olsun; Birinci 12 Eylül'ün Netekim Paşa ve avânesiyle eşit mesâbededir!
MHP'de size ayrılacak zaman da, yer de yok! Gidin gittiğiniz, gideceğiniz yere kadar! Ülkücü hareket'in gidenlere değil, gelenlere ihtiyâcı var! Gelenler baş-göz üstüne, gidense anca gider!
Türkiye Cumhuriyeti Devleti; ilelebet payidâr olsun diye ne lâzımsa, bunun olmazsa olmazı MHP de Cumhuriyetle berâber yaşasın diye ne bedel lazımsa verilir! Cansa can, kansa kan, ikbâlse ikbâl, istikbâlse istikbâl!
Yabancı kimsenin desteğine ihtiyâç olmadığı gibi Ülkücü harekete köstek olmaya da; sizin de şahınızın da gücünüz yetmez!
Ülkücü Hareket'in sükûtu ikrârından değil vakârındandır! Bu vakûr sükût biterse; bütün devlet-millet-vatan hainlerinin, ülküdaşını terk edenlerin; hayâl bile edemeyecekleri sonları olur! Ülkü Pınarı başında bir bardak su içmiş olanlar bile bunu bilirken eski sıfatlılar bilmiyorlarsa hem kendilerine, hem de kandırdıkları zavallılara yazık ederler vesselâm...
YOLCU YOLUYLA, YOL YOLCUSUYLA GÜZELDİR.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: