Perşembe, Mayıs 05, 2011

DAHA DEMOKRAT 2. CUMHURİYET!...

Haçlı; yıllardır dünyanın dört yanında müslümana kan kusturuyor! Afganistan, kan gölü! Çeçenistan'da soykırım var! Kafkasya'da Ermeni zulmü tekrar ettiriliyor! Balkanlar'da katledilecek müslüman kalmadı!
Pakistan'da artık işine yaramayan Osama Bin Ladin'in evini basıp çoluk-çocuk demeden kafasına sıkıyor! Nâşını okyanusa atıyor!
Irak'ta, "Haçlı Seferi" adıyla "demokrasi getirme" işgaliyle birbuçuk milyon müslümanı katlediyor! Yüzbinlerce müslüman kadına-kıza tecavüz ediyor! Artık işine yaramayacak Saddam'ın neslini kurutuyor!
Libya'ya; Haçlı Müslümanlar'la birlikte yaptıkları demokratik bomba sağanağında, Kaddafi'nin torunları ve oğlu olmaktan başka suçu olmayan müslüman çocukları katlediyor!
Mısır'dan, kırk yıllık müttefiki Mübarek'i kovuyor!
Suriye'de; BOP Eş Başkanımız'ın iki ay önceki kankasını, Haçlı Müslümanlar'la birlikte kovmak üzere!
Mağrip'ten başlayan, Maşrık'a dayanan; "Geniş Ortadoğu ve Arfika'nın Kuzeyi Projesi"ni ve kendisinin de bu projenin "Eş Başkanı" olduğunu, kendinden öğrendiğimiz Başbakan'ın da dahil olduğu bir ittifakça dizilen dominonun yıkılmasıyla sıranın Türkiye'de olduğunu artık saklamıyor!
Dört yüz yıl sınırlarımızda olan coğfyanın petrolünü kontrollerine alarak bize dünyanın en pahalı petrolünü sattırıyor!
Atatürk'ün idealini, adını ulusalcılık koyarak savunan Baykal ve ekibini, "telekulakçı teknik röntgenci pezevenk"lerin komplosuyla tasfiye ediyor!
Açıkça büyüyen Türk Milliyetçiliği'nin siyâseten tek adresi ve markası MHP'nin karakter fukaralarına aynı "teknik röntgenci pezevenkler" eliyle saldırıyor!
Başbakan'ı korumakla görevli, en son model teknik donanım ve silahlara sahip, en seçkin polislerden oluşan koruma birliğinin can güvenliği yok!
Türk Silahlı Kuvvetleri, aransa da bulunamıyor! Kahraman sıfatlı, madalyalı millet evlâdı Paşalar, hapis!
Terörist ve anarşistin açıkça ilan ettiği sıkıyönetim var!
Şehitlerin bırakın intikamını almayı, şehitlere ağlamak, tören yapmak bile yasak!
Yasadışılık, kanunsuzluk, eşkiyalık hükümrân!
Gâzi Meclis'in dokunulmazlık zırhına büründürülen siyasal eşkiyalar, polis tokatlıyor, panzer teslim alıyor, "Silaha sarılırız!" diye tehdit ediyor, televizyonlarda eşkiyanın desteklediği güya bağımsız PKK'lı adaylar Türk Milliyetçilerini tenkit-tehdît ve tahrik ediyor!
Kırk bin kişinin katili bir alçak hükümlü, cezaevinden eşkiya yönetiyor!
Bayrağa, orduya, vatana, Türk kimliğine, bölünmez millet tanımına, mukaddeslerimize dört yandan saldırılıyor!
Atatürk'ün kurduğu ve kadrosuyla Cumhuriyet inşa ettiği CHP'nin "yeni" sıfatlı devamı, PKK ile birlikte Taksim Meydanı'nda Atatürk büstüne hakaret ediyor!
Bir zamanlar, her sıkıştıklarında "NATO Generalleri"nin verdiği muhtıralarla mağdura yatarak oylarını artıran AKP'nin; şimdi de her puan kaybettiğinde, PKK'nın yaptığı kurgu saldırılar imdadına yetişiyor!
Nedense; teröristlerin hedefi AKP ama Recep Tayyip'e değil de korumalarına pusu kurulması, bütün milletin aklını ve vicdanını sızlatıyor ve biz; başkenti Ankara, resmî dili Türkçe olan, bağımsız "Demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti"yiz öyle mi?
Atatürk'ün makamında oturan müslüman kişi, Meclis açılışında; "Biz düzeltmezsek birilerine gelir!" mealinde sözler söyleyebiliyor! Tek siyasal malzemeleri din-dincilik, müslüman-müslümancılık olan kişiler; yıllardır milyonlarca müslüman katleden, kadınlara-kızlara teceavüz eden Haçlı askerlerine dua ediyorlar ve hâlâ Haçlı Vuvuzelası anket şirketlerine göre, AKP % 50'ye yakın oy alacak görünüyormuş!
Millet de öfkeyle soluyarak, Diyarbakır'ın demokrat belediye başkanından öğrendiği diplomatik üslûpla; "Has..tirin! Has..tirin!" diye söyleniyor, duyuyor musunuz?
"YÜKSEK TÜRK! SENİN İÇİN YÜKSELMENİN HUDÛDU YOKTUR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: