Çarşamba, Mayıs 18, 2011

IS'SIZ DEREDE TİLKİ NÂRASI!...

Geri sayım başladı! Sandık, yârın; acelemiz yoksa sandığa 25 tane 24 saat daha var! Bu 25 tane 24 saate neler-neler sığar, bu 25 tane 24 saatte ne imkânsızlar başarılır!
Atalar; "Taşlamayla koyuna giden it, sürüyü kurda verir." derler! Yani zorlamayla bir papaza -özel eğitilmemişse- imamlık yaptırmak mümkün değil!
Güneydoğu'daki Kürt vatandaşlar, dayanılmaz bir terörist baskısı altında! Devletin bir Bakanı, Diyarbakır'da kepenk kaptmayanların PKK tarafından cezalandırıldığını itiraf ediyor! Anadolu'nun göbeğinde üç-beş PKK'lı köpek, Başbakanlık Koruma Ekibine saldırabiliyor! Ömür boyu ağırlaştırılmış hapse mahkûm bebek katili bir psikopat, Devleti tehdit edebiliyor!
Seçim sath-ı mailinde kimin, kime, niye oy vereceği belli değil!
10 yıllık AKP'de, cumhuriyetle yaşıt CHP'de il-ilçe yöneticileri, adaylarını tanımıyor! Y-CHP'nin, AB'ye biatıyla AKP ile benzeşerek Atatürk ve Cumhuriyet kazanımlarıyla kavgası gözlemleniyor! Fetullah Gülen'e "Dokunan Yanar" gerçekleştiriliyor!
Bu işlerin yabancısı değiliz! 2002' de, Gülen Cemaatini soruşturan DGM Savcısı Nuh Mete Yüksel'in gizli kamera ile çekilmiş sevişme sahnelerinin servis edilişini unutmadık! 2006' da, Gülen Cemaatine ceza verilmesinde ısrar eden Savcı Salim Demirci'nin, ses kaydının servis edilişini hatırlıyoruz! Deniz Baykal'ı; Pensilvanya'ya biatını açıklamasına rağmen istifa ettiren seks kasetini, generalleri istifa ettiren ses kayıtlarını biliyoruz!
Cemaate dokunup yanan Hanefi Avcı'nın "bomba" kitabında; "Danıştay saldırısından Ergenekon’a, Balyoz operasyonlarına, Nuh Mete Yüksel’in, Deniz Baykal’ın seks kasetlerine, generalleri istifaya zorlayan telefon konuşması kayıtlarına, savcı ve hâkimlere şantaj yapan, emniyet içinde yuvalanmış garip polislere" dikkat çekilerek, devlet kurumlarını adım adım ele geçiren Gülen cemaatinin nasıl örgütlenip çalıştığının anlatılışını okuyoruz! Hanefi Avcı'nın kendisinin de kanunsuz şekilde dinlendiğini keşfettiğinde şok geçirdiğini, binlerce insanın aynı şekilde dinlendiğini, hâkimlere, savcılara bu kayıtlarla şantaj yapıldığını, anlattığını biliyoruz!
Ve Devlet Bahçeli'nin F. Gülen'e dokunması üzerine, servis edilen gizli kamera çekimi görüntüleri ve ses kayıtlarını izliyoruz! Bu bilinenleri, Devlet Bahçeli'ye "İstifa" istekli tehdit ile örtüştürüyor ve soruyoruz! Ne oluyoruz? Nereye gidiyoruz? Bütün bu olanları, hâlâ fanatik taraftar davranışıyla alkışlayarak veya küfrederek mi geçiştireceğiz? Devlet yok mu? Yasa yok mu? Hukuk yok mu? Varsa nerdeler?
Orman kanunları geçerli ve gücü yeten yeteneyse, bu memlekette ülkücüye güç yeter mi? Öfkeli ülkücünün, istediği anda gökkubbeyi hedeflediğinin başına yıkmasına kim mani olabilir? ABD'nin, Haçlı'nın, Pensilvanyalı Diyalog Vaizi'nin ve yerli Haçlı Müslümanlar'ın açıktan desteklediği "Birinci 12 Eylül Kıyâmeti"ne direnen ve güçlenerek çıkan Ülkücü harekete tehdît söker mi? ABD senaryolu, AB desteği ile tehdit savuran "teknik röntgenciler"i, ülkücünün gazâbından kim koruyabilir? Yoksa istenen bu mu? Yeni mazlûm zorbalara mı ihtiyâç var?
Bütün ülkücüler, olanları soğukkanlılıkla izliyorlar! Milletin darda, Devletin zorda olduğu bu günlerde ülkücüleri; Ümit Özdağ'a, Yusuf Halaçoğlu'na, Özcan Yeniçeri'ye, Semih Yalçın'a, Umut Yılmazer'e, Sinan Ogan'a, Azmi Karamahmutoğlu'na, Musavvat Dervişoğlu'na, H. Nurcan Yazıcı'ya, İbrahim Kadri Zengin'e ve benzer Ülkü Devleri'ne oy vermekten hangi sebep vazgeçirebilir?
Ülkücüler; bu Ülkü Devleri'nin Gâzi Meclis'te, 550 vekilin içine Atatürkçe, Türkeşçe, Türkçe dalacaklarını bilmezler mi? Okyanus Ötesi'nin, Pensilvanyalı Diyalog Vaizi'nin, AKP'nin, ortak telaşı ve alçak saldırılar da bu yüzden değil mi?
Türk Milleti ve Ülkücüler, bütün bu oyunları bozmakta kararlıdır! Seçmen içinde sadece ülkücüler; kime ve niye oy verdiklerini, niye oy istediklerini biliyorlar! 12 Haziran; "Yeniden İstiklâl Harbi"dir ve her oy, bir millî mermi kudretindedir vesselâm...
YOLCU YOLUYLA, YOL YOLCUSUYLA GÜZELDİR.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: