Salı, Mayıs 10, 2011

HÜCÛM MARŞI'NI DUYDUNUZ MU?

Kaşlar çatık, gözler kısık! Nefesler tutuk, dişler sıkılı! Eller balyozca yumruklaşmış! Gerili yay gibi her bir ülkücü!
Îmanlı-îmansız, Haçlı-Haçlı müslüman, kuduz PKK-salya sümük liberal, ABD'nin BOP Eş Başkanı müttefiki-ANAP'tan daha fazla biat eden AB şövalyesi Y-CHP, eskimişler-pörsümüşler, gittikleri yerin yenisi olamayan atıklar, umdukları kadar pay alamayan hârisler, ömürleri birilerinden birşey umarak geçen zavallılar, Türk'ten korkanlar-Türk'e ihânet edenler, partizan cami imamı-parya kilise papazı, "One minute"e öfkelenen yahudi-misyonerliği tenkit edilen hristiyan, aynı anda saldırıda!
Kuzeyden Rus, güneyden İsrail-ABD, batıdan AB-İngiltere-Yunanistan, Doğudan Rus-Fars-Çinli, müsait zamanda yeni saldırı için pusuda! İçimizdeki yedikleri kaba pisleyen nankörler, hâinler de cabası! Zağar itler paçamızdan, leşçi akbabalar bacamızdan dalıyor, saldırıyor!
Mağrip'ten Maşrık'a doğru sistematik şekilde ilerleyen domino etkisi iyice yaklaştı!
İmral mahkûmu bebek katili alçak; 15 Nisan'ı son gün diye açıkladı!
Bizden helal kazancımızdan alınan vergilerle 10.000 lira maaş verilen, Meclis'te birlik yemini eden, milletvekili sfatlı dokunulmazlar; Meclise de, yeminlerine de, millete de ihânet ederek artık açıkça isyan tehdidinde!
Ordu; ABD ve AB'nin dikte yasaları ve dayatma diplomasisi ile katıksız çadır hapsinde! Polisin can güvenliği yok! Emniyet güçlerinin en seçkinlerinden oluşturulmuş, en teknik techizatla donanımlı Başbakanlık Korumaları korumasız! Güneydoğu'da PKK işgâli, büyük kentlerde PKK sıkıyönetimi var!
Bayrak ayaklar altında, Atatürk'e, Türklüğe, Cumhuriyete, İstiklal Marşı'na, ilköğretimde andımız'a, milliyetimize-mukaddesatımıza olmadık hakâretler var! "F-Tipi Teknik Röntgenci Muhabbet tellalları" kasetlerle, ses kayıtlarıyla şantaj ve sabote peşinde!
Dünyanın bütün şer güçleri birlikte saldırıyor, karşılarında sadece Ülkücü Hareket, onları siyaseten temsil eden tek başına bir MHP! Çok mu karamsar bir tablo oldu? Yalanı mı var, abartısı mı, eksiği mi?
Peki şimdi ne mi olacak? Metece, Timurca, Fatihçe, Yavuzca, Atatürkçe, Türkeşçe, Türkçe, Bozkurtça hemen söyleyelim:
"Felek her türlü esbâb-ı cefâsın toplasın gelsin
Dönersem kahpeyim millet yolunda bir azîmetten" nârâmızı patlatacağız! Aslan gibi kükreyip, çil yavrusu gibi; Bozkurtça dalıp koyun sürüsü gibi dağıtacağız! Kaçan kurtulacak! Kaçamayan başlı baş eğecek, dizli diz çökecek! Baş eğmez, diz çökmezlerse omuz üstünde baş; inlerinde taş üstünde taş kalmayacak! Kalıcı bir barış için gerektiği kadar kelle alınacak, en sonuncusuna kadar terörist itlâf edilecek! Bu uğraşta nasibimiz kadar can verilecek, kan dökülecek!
Biz Rumeli adlı bu coğrafyayı Türkiye edip Anadolu'laştırıncaya kadar çok can alıp verdik! Çok kan akıttık! Ağır bedeller ödedik! Vatanlaştırdığımız bu toprakları, ancak bedelini göze alanlarla savaş meydanlarında konuşuruz!
Ülkücü Hareket; deniz misali pisliğini yokederek, taşkın sel misali geçtiği yerden toparlayıp getirdiği çer-çöpü rafine ederek, yakaladığı vahşi mahlukatı ehlileştirerek; yeniden halkları bir araya getirip milletleştirerek, dört yanı düşmandan temizledikten sonra; çıplağı giydirerek, açı doyurarak, yoksulu bay ederek; önce vatanda, sonra yakın komşularda, sonra Türk Dünyasında, sonra dünyada kalıcı nizamı, kuracak yetenek ve güçtedir!
Devletlerin ve milletlerin gücü düşmanları ile düz orantılıysa demek ki Haçlı şer dünyası bir yana, Türk Milleti ve Türk Devleti bir yana! Azdan az, çoktan çok!...
"Her Türk başlı başına bir millettir." demişler. Bilinir ki Türk Milleti devletlidir. Demek ki başlı başına millet olan her Türk, başlı başına devlettir! Öyle ise; 12 Haziran'da MHP'nin Hücûm Marşıyla coşacak, her oyunu bir mermi kudretinde kullanacak ve bu meydan savaşını da kazanacak vesselâm...
MEYDAN SAVAŞLA, SAVAŞ TÜRK'LE GÜZELDİR.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: