Pazar, Ekim 16, 2011

AHMAKLIK, IRSÎ GALİBA!...

"100 şehit mi, yoksa Öcalan'ı ev hapsine almak mı daha iyi olur?" "Has..tirin! Has..tirin!" ahmaklar sizi!
Son günlerin modası twitter'dan, takipçilerinin kanaatini bu şekilde soran, hakâret anlamlı sıfat bulamadığım bu "dolma kalem"in kim olduğunu biliyorsunuz muhakkak!
Ben oldum olası, bu "dolma kalemler"in adlarını kalem-kâğıdımı ve sizin zihninizi murdâr etmemek için anmam! Zâten dikkatimi çekmeyi az başarmışlardır! Her sokak kalabalığını kaale almıyorum!
Bu "dolma kalem"in, Milli Kahraman Sn.Rauf Denktaş'la bir diyaloglarını hatırladım... Sayın Denktaş'ın bir basın toplantısından sonra bu "dolma kalem", Denktaş'a yaklaşarak; "Sayın Cumhurbaşkanım! Öyle bir Karen Fogg Çocuğu diyorsunuz ki, duyanlarca başka anlaşılıyor!" Diye siteme niyetlendiğinde Denktaş'ın; "Sen de öyle anlıyorsan, anlayışını tebrîk ederim!" deyip istihzâ ile gülümsediğini yazmıştı gazeteler!...
Bir iki gün önce de bir başka 'Karen Fogg Çocuğu Dolma kalem', bir kaç ay önce "paşalık" önerdiği bebek katili psikopat korkağın, Marmaris'te 20 dönümlük çiftlik arazisinde kalmasını önermişti 'Haçlı Müslümanlar'ın zamâne pravdasında!
Zaman geçiyor! Herşey değişiyor tabi ahlâk ölçüleri de!
Akıllarına estiği zaman, suçsuz-günahsız sadece ABD'nin "Bizim oğlanlar"ı olduklarını ispat ve güya denge için zalimce idam ettikleri bir Ülkü Şehidi'nin "Son mektubu"nu okuyarak gözyaşı döken BOP Eş Başkanı'na vuvuzelalık ederken alkışladıkları ama genel olarak;"faşist, ırkçı katiller" diye bahsettikleri ülkücülerin, unutturulan bir davranışlarını hatırlatacağım.
Uyarılara uymayarak ortamın huzûrunu bozan "komo" denilen "I. 12 Eylül" öncesinin "Kızıl halkçılar"ı, bugünün PKK yandaşı-dönek-liberallerine bile sebepsiz dayak atmaz, habersiz dövmezlerdi! Çelimsiz, sıska biri gönderilir bulaştırılırdı. Sataşanı ufak-tefek görüp vurmaya yeltenen "komo", bu davranışından dolayı, dayaklanırdı!
Sanki birileri, şimdi aynı taktikle "Karen Fogg çocuğu Dolma kalemler"i, Türk Milletine bulaştırıyorlar! Eğer bu şirretler cezalandırılırsa arkalarındaki "müttefik"(!)imiz Haçlı şövalyesi ABD ve BM, "Türk Baharı" için komut düğmesine basacaklar gibi veya benzer tezgâhlar peşindeler!
"Özerklik" ilan ettikleri bölgede; komser tokatladılar, asker taşladılar, ağız dolusu küfürler ettiler yetmedi! Gâzi Meclis Kürsüsü'nden isyan ettiklerini açıkça söylediler yetmedi! Baktılar ki ne yapar, ne söyler, ne kadar küfrederlerse o kadar kazanıyorlar; bu kere de bir 'Karen Fogg çocuğu'na; "100 şehit mi, yoksa bebek katili caniye ev hapsi mi?" sorusunu sordurarak Türk Milleti'ne bulaştırıyor, milleti tahrîk ediyorlar!
Kaç kere söyledim bilmiyorum ama tekrarlayacağım; Akıllı olun! İki yüz yılda, yaklaşık kırk kere ayaklandırılan ve her seferinde çok ağır bedeller ödettirilen zavallı Kürt Kardeşlerimize yazık etmeyin, ettirmeyin! Bin yıllık kardeşlerimize-komşularımıza bir zarar gelirse sizin kıyâmetiniz olur! Akıllı olun!
Ne kadar abartılı sayarsanız sayın % 6'yı bulmayan toplam Kürt nüfusunun ezici çoğunluğunun sizi desteklemediği biliniyor! PKK'nın katlettiği otuz bine yakın Kürdün yakınları; size, Devlet koruyor diye bir şey yapmıyorlar! Çok istediğiniz ve bir an önce gelsin diye heveslendiğiniz o kaos ortamında sizi Kürtlerin öfkesinden biz bile kurtaramayız! Akıllı olun!
Dersim'de Alişer'in başını kim kestiyse sizin başınızı da onlar kesecekler! Aklınızı başınıza alın!
Türk Milletinin binlerce yıllık devlet teamülünden kaynaklı sabrından şımararak daha fazla şirretleşmeyin! Katlettiğiniz otuz bin Kürdün yakınlarından, Türk'ün merhâmetini göremezsiniz akıllı olun!
Daha fazla "Karen Fogg çocukluğu"nun gereği yok!
Kış geldi! Elektrik zamları can yakıyor! "Komşularla Sıfır Sorun" sâyesinde doğal gaz sıkıntısı kapıda! Yıllardır kömürü, odunu, kalorifer kazanı ve sobayı kaldırmış insanlar, elektrik ve doğal gazla ısınamayınca; "Huzur ve istikrârın" da yalan olduğunu görerek AKP'den elini çekince, AKP'de sizden hamiliğini çekecek akıllı olun!
Aslında hiçbiriniz zerre kadar umûrumuzda değilsiniz ama "bebek katili psikopat"a bile insan muamelesi yapan Türk Devleti'nin yasaları, size birşey yapacak olanlardan hesap sorar! Onlara üzülüyoruz! Akıllı olun!
"Aynı deneyden, farklı sonuç beklemek ahmaklıktır!" vesselâm...
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: