Cuma, Ekim 28, 2011

BU BAYRAM, MİLLÎ BAYRAM...

"Gelme kış gelme/ Yağma kar yağma
Köylümü kentlimi/ Soğukta koyma!" Şarkıyı hatırladık mı?
Yağmur yağar, yarıkları kapatırmış!
Daha köylerden kesin sonuç alınamadı ama 600'e yakın can kaybımız var, başımız sağ olsun! 2.600'den fazla da yaralımız var, geçmiş olsun!...
Depremden bir gün önce bütün Türkiye; Meclis'teki yalancı yemincileri "asla dokunulamaz" ilan edilmiş, insanlıktan nasipsiz, alçak-hâin-nankör-puşt teröristlerce 30 kere yaralanmıştık! Yaralarımız ığıl ığıl kanarken Van'da deprem oldu! Hikmetine suâl olunmaz! Depremden dört gün sonra da yağmur yağdı Van'a, yarıkları kapatır! Belki kapatmıştır bile!...
Evlerinde çatlak olmayan aşiret ağaları, villa bahçesinde çifter çifter çadırlı; evleri başlarına yıkılanların evsiz yakınları yağmur altında çadırsız!
"Odunun var mı yakacak/ Evin var mı barınacak
Kış geldi kar yağacak/Yoksullar ne yapacak?" Hatırlayan oldu mu bu çocuk şarkısını?
Bir de 29 Ekim! Cumhuriyet Bayramı!
Papa'nın ölümüne yas ilan edip Bayrağı yarıya indiren duyarlı Müslüman Siyâsilerimiz; 600 can kaybı, 2.600 yaralı ve yakınlarıyla milyonlarca yaslı âfetzedeye rağmen yas ilan etmediler ama Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını iptâl ettiler helâl olsun!!
Zaten hazetmezlerdi oldum olası Cumhuriyet'ten! Oldum olası; "Hâkimiyet, kayıtsız şartsız milletindir." sözüne itirazları vardı! Hâkimiyet kayıtsız şartsız, şeksiz şüphesiz Allah'ındı âmenna! Ol deyip deprem olduran Allah, ol deyip yağdırmayaydı siz göreydiniz depremle oluşan siyâsi fay yarıklarını! Yağmur yağdı, yarıklar kapandı şükür!
İleri demokrat KCK'lıların-BDP'lilerin, teröristlerin ve Haçlı Müslümanlar'ın dostları, müttefik ülkeler(!)den yayın yapan televizyondan; "T.C. Askeri, Polisi düşmandır! Aranıza sokmayın! Direnin!" çağrısı yapılıyor! 75 milyon "Ne mutlu Türk'üm diyene" diyen Türk'ün "Bin yıllık kardeşlik" hatırına yardımına koştuğu Van'lı depremzedelere gönderilen Türk Kızılay'ının 20'ye yakın TIR'ı, bu talimatlarla yağmalandı!
Milli Eğitim Bakanlığı armalı çorap ürettirecek kadar milli, Vanlı Eğitim Eski Bakanı, annesine bile çadır torpili yapmamış(!)ken depremde yerle bir olan, altında onlarca canın telef olduğu binanın "Ölmez" müteahhidinin bir ricasıyla elemanları iki çadırı getirip bahçesine kurabildi!
Yağmur yağdı, yarıklar kapandı şükür!
Sudan bahaneyle binlerce çocuğu molotofla, taşla, sopayla donatarak sokaklara salan; Türk Askerini, Polisini çocuklar karşısında merhâmetlerinden dolayı acze düşürebilen; Başbakan'a ve Kabineye "Has..tirin!" çekebilecek cevvaliyetteki Belediye Başkanı'nı sorgulayan KCK, emrindeki BDP ve silahlı eşkiyaları PeKaKa, ortada yoktu! Yok!
Yağmur yağdı, yarıklar kapandı şükür! Şükür kar da başladı! Yağmurun doldurduğu yarıkları, kardan sonraki ayaz dondurunca yaza kadar deprem bile birşey yapamaz artık!
Yangın, sel, deprem, her türlü âfet ve PKK baskınlarında, "Nerde Devlet?" feryâdının olduğu veya olmasına ramak kaldığı her yerde varolan; üstelik sınır kollayan, yetmez gibi kuduz terörist kovalayan; dost yüreklere ferâhlık, düşman yüreklere korku salan, Cumhuriyetin asıl kurucu gücü Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, "Koruma ve kollamakla mükellef" olduğu Cumhuriyet'in 88. Yıldönümü ve Ordumuz'un dünyaya gövde gösterisi törenler, yas ilan edilmeden iptâl!
Yağmur yağdı, yarıklar kapandı nasılsa! Siz de şükr'ettiniz!
Bu bayram, Millî Bayram! Bu bayram, Türk'ün Cumhûriyet Bayramı! "Her sene sap gibi...?" diye sorgulayan "sap"lar kutlamasa da, bizim Bayramımız! Balkonlarımızı Bayrakla süsleyerek, kısa mesajlarla tebrîk ederek bayramlaşırız, Bayramımızı kutlarız!
Emekleri inkâr edilen Muhteşem Türk Atatürk; senin yerine hakkını bu nankörlere biz helâl etmiyoruz!
Kurduğun Cumhuriyet'te şimdiye kadar âfet yaralarını Devlet sararken, bu defa; Deprem, AKP'nin ve "bakanlık armalı çoraplı" görmemişlerin yaralarını sardı ma'lesef!
Türk Milleti! Cumhuriyet'in 88. Yılı KUTLU OLSUN! Bilmeyen, nankörlere de Cumhûriyet harâm olsun!
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: