Çarşamba, Ekim 19, 2011

"BU TERBİYESİZLİKTİR!"

Canımızı yaktınız, canınız-ciğeriniz yansın!
AKP Genel Başkanı, BOP Eş Başkanı ve Başbakan; "Bazı ürünlere zam yaptık, medya hemen başladı, milletvekilleri kendi maaşlarına baksın diye. Bu terbiyesizliktir." diye kükremişlerdi!
Haklı! Yerden göğe kadar haklı! Adamların dünyalıklarına zarar gelmesin, gelen; millet evlâtlarının canına gelsin!
Dün beş polis şehit olmuş, bir o kadarı yaralanmıştı! Kucağında iki yaşındaki bebesiyle birlikte bir baba teröre kurban verilmişti! Daha o acılarımıza yanamadan yüreğimize köz düştü! 26 şehit, 22 yaralı!
İki kişiden birinin oy ve yetki verdiği; huzûr ve istikrârı muhafaza için muaz-zam güncellemeler yapan bir hükümetimiz; bu muaz-zam inti-zam'ı görmeden milleti tahrîk eden, şehit haberi veren, vekil maaşı sorgulayan terbiyesiz bir basın var! Haklı! Yerden göğe kadar haklı!
Cumhurbaşkanlığı Makamı'nda oturtulan "Abdullah Gül Kardeşimiz"; "Bu saldırının intikamı çok büyük olacaktır ve misliyle alınacaktır." buyurdular!
Bre mübârek; intikâmı aciz olan düşünür! Hâkim güç, hâkim erk Devlet, hesap sorar! Devlet asiyi, suçluyu, eşkiyâyı cezalandırır, cezalandıranları ödüllendirir! Devlet, haddi aşanı itlâf eder!
Meclis Başkanı AKP'li; "Acılarımız ne kadar büyük olursa olsun içimize gömecezzz, bağrımıza taş basacazzz, bu olaylar ne kadar yürek yakıcı olursa olsun, gelişen şartlar ne kadar bu çalışmamızı zorlaştırırsa zorlaştırsın girdiğimiz yoldan dönmeyecezz!" diyerek istikrâr için PKK'nın silahla darmadağın ettiği Anayasa yerine yenisini yapmaya devam edeceklerini açıklıyor! Hergün üçer-beşer şehide, sivil vatandaş katline alışmışken 26 Şehît, 22 yaralı "Gelişmelermiş, gelişen şartlar"mış! Allah lâyıkınızı versin!
Dünya Lideri, dokunmanın ibâdetten sayıldığı, yandaşlarını ihyâ eden bir Başbakan; emsâlleri askerde patır patır can verirken milyonlarca dolarlık gemicikler sahibi olan başarılı oğullar; havuzlu, helikopter pistli villacıklar ve bu sâyede dünyanın kıskandığı, hergün onar-yirmişer şehitli istikrârımız varken, millet vekilli maaşını sorgulamak, terbiyesizlik değilse ne?
Hele "asla dokunulamaz"laştırılmış, küfürbaz, komser tokatlayan, asker taşlayan, demokrat teröristlerin üzerine toz kondurmayan, "KCK teröristse biz de teröristiz." diyecek kadar pervâsız, özerklik için boykot ettikleri sürede biriken ve toptan ödenen onlarca milyon liraları sorgulamak, terbiyesizlik değilse ne?
Koca koca Generalleri derdest ettiren, kitapları "bombadan tehlikeli" kocaman yazarları tutuklulukla cezâlandıran, Üç Üstün Hizmet Madalyalı millî vicdân kahramanları Türk Subaylarını başarılı görevlerinden dolayı suçlayan-sorgulayan-tutuklulukla cezâlandıran, bakanlarını bile gerekirse "Kapının önüne" koyabilen bir güç, PKK'dan intikâma hazırlanıyor!
Tarihte ve dünyanın her yerinde Devlet Kuranların yaptığı Anayasa'yı yapabilecek kudretteki bir kutsanmış BOP Eş Başkanı'nın ekibini, bütün bu gelişen şartlar yollarından edebilir mi?
İki kişiden birine Allah'ın lütfû, MGK Kararının altında imzası olduğu söylenen "Hükümet aleyhinde" internet sitesi açanları yargılatan, kendine bir kişi yumurta attı diye onlarca üniversiteliyi gözaltına aldıran bir "İleri Demokrasi Mücâhidi" var!
Siyâsetin üzerindeki "asker vesâyeti"ni yok ettikten sonra; basının, medyânın, ticâretin, san'âtın, edebiyâtın hatta Genel Kurmay'ın üzerinde "Demokratik Vesâyet" kuracak kadar güçlü bir siyâsi erke, dil uzatacak kadar din-dışılık olabilir mi? Haklı! Yerden göğe kadar haklı!
Bizi, PeKaKa ve onların siyasallaştırılmış "bağımsızlar"ı hakkında, Devlet içinde devlet olduklarını saklamayan KCK hakkında yazmaya, bizi onları muhatap almaya mecbûr edecek kadar "İleri Demokrat" birine dil uzatacak kadar gayr-ı millî miyiz?
Biz kim miyiz? Allah'ın, lisanlarımız ve renklerimizin ayrı yaratılması hikmetini Kur'an'dan öğrenmiş, İslâm'la şereflenmiş Türkleriz! Yeniden başlı baş eğip, dizli diz çökene kadar, yeniden Devlet Düzeni kurulup Devlet erki hissedilinceye kadar cansa can, kansa kan gereken bedeli vermeye devam edecek olan Türk Milletiyiz! Vatan sağ olsun! Başımız sağ olsun!
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: