Cuma, Ekim 14, 2011

TBMM'DE ÖRNEK HA-TİP'LER!...

Sonunda BDP'lilerin, PeKaKa'lılara neden "terörist" demedikleri belli oldu çok şükür!
Bir kaç gün önce, "Özerk" ilan ettikleri "KCK Sıkıyönetimi"ndeki şehirlerde; "Has..tirin!", "Sana ne lan?", "Meşenin dalları nerenize ...?" vecîzelerini, literatüre kazandıranlardan bir hâtip, Gâzi Meclis'in Kürsüsü'nden; "Şerefsizler" dediği için özür dilemesi istendiğinde; "Bana terörist diyenlerinki hakaret değil mi?" diyor demokratça! Neymiş efendim? "Terörist" demek, hakâretmiş ve yıllarca bizimkiler, bunlardan PeKaKa'ya "terörist" demelerini, hakâret etmelerini isterlermiş! Vay be!
Adam olamasa bile kim; ikbalini veren, "dokunulamaz"lığını kaleşkofla sağlayan, istediğini iki belediye temizlik işçisine yargılatan-sorgulatan hâmisine hakâret eder ki?
Bunlar; KCK-PeKaKa-BDP propogandalarını bile Türkçe yapacak kadar Türkçe bilen Kürtçüler oldukları için, kendilerinin terörist değil, siyâsi militan olduklarını söylüyorlarmış, bizim İleri Demokrat, açılımcı, değişen-gelişenlerimiz farkında değillermiş galiba! Öğrendik!
Toprağın bol olsun Neyzen! "Bizdeki kayda göre o şimdi mebus dediler" diye kızdığın ve kızgınlığını yazdığın kişi, bunların bizim canımızı sıktığı kadar canını sıkmış olabilir mi diye merak ediyoruz! Biz mi kimiz? Söyleyelim:
Dünyanın alkışladığı, "Laik değilim ama laik bir ülkenin Başbakanıyım" diye "Arap Baharı" yaşayan Araplara öğüt verebilen bir Başbakanı olan, İmparatorluk vârisi, dev bir Laik-Müslüman ülkeyiz Elhamdülillah!
Ülkesinde, yüzlerce korumasız sokağa çıkamazken, Avrupa'da 15-20 PeKaKa'lıdan yılmayıp konuşabilecek kadar cesûr; TBMM Açılışı'nda Gâzi Meclis Kürsüsü'nden; "Kendi sorunlarını kendi irâdeleriyle çözemeyen devletler, başkalarının istismârına açıktır" diyecek kadar hür karakterli bir Cumhurbaşkanımız var!
"Dünya Lideri", aynı zamanda "Büyük Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesi Eş Başkanı" bir Başbakanımız var!
Elli yıldır kapılarında deynekçilik bile yapamadığımız AB'nin göbeğinde, "Asrın Dolandırıcılığı" diye yargılanıp cezalandırılmış bir örgütün, Ülkemizdeki suç ortakları oldukları bildirilenlere, yapılacak operasyonu haber verdiren "köstebek" olduğu iddia edilen bir İçişleri Bakanımız var!
İçişleri Bakanı Makamın'dan, partili bir belediye başkanıyla -makam telefonundan- yarım saat sohbet edebilecek yetkide, İçişleri Bakanı Koruma Müdürümüz var!
Yüzlerce korumayı atlatıp "Dünya Lideri" Başbakan'a yumurta atan bir öğrenci yüzünden onlarca genci, anında der-dest edebilecek yetenekte, Özel Koruma Güçleri'miz var!
ABD'nin bir milyondan fazla müslümanı katlederek, binlerce müslüman kadına-kıza tecâvüz ederek "Demokrasi" getirdiği, "Sıfır Sorun"lu tek komşumuz Irak'taki Kandil'de baş tâcı teröristlerimiz var!
"Sıfır Sorun"lu komşumuzla sınırlarımızın berisinde, içimizde demokrat-teröristler var!
Binlerce yıllık doğal dokularını ve hayat tarzlarını bozduğumuz, adını "metropol" koyduğumuz büyük illerin "varoşlar"ında, teröristler var!
Başkent Ankara'nın kalbinde otuzdan fazla suçsuz-günahsız sivili katledip yüzden fazlasını ölümcül yaralayan, Evrensel İnsan Hakları'na sahip insancıl-teröristlerimiz var!
"Türkiye Cumhuriyeti Devletini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir" tarifi ve; "Ne mutlu Türk'üm diyene" formülüyle kurduğu Devleti cumhura teslim eden Gâzi Meclis'te; terörist sıfatını hakâret sayan, KCK Militanı, "asla dokunulamayan"lar var!
Hükümetten habersiz, teröristlerle hatta şeytanla bile görüşen bir Devletimiz var!
Ve bu "terörist" denilince üzülen, "Has..tirin!"ci kibar demokratların da katkılarıyla "21. yüz yıla yakışan" bir Anayasa yapılacakmış!
YÖK'ten türbana esas duruş alanlar, siyâsetin üstündeki Askeri Vesayeti kaldıranlar, cezaevlerini muvazzaf "Üstün Hizmet Madalyalı" subaylarla, "Bombadan tehlikeli kitap" yazarlarıyla, gazetecilerle, "seçilmiş dokunulanlar"la dolduranlar, "Demokrasi gereken durakta inilecek tramvaydır" diyen İleri Demokratlar, "Diz çök! Diz çök!" diye Meclis'te hoşgörülerini ispatlayan intikamcılar; bu kibar-demokrat-bölücü KCK'lılarla birlikte; "21. yüz yıla yakışan" bir Anayasa yapacaklarmış!
Biz de Anayasa yapma hakkını ne zaman hak ettiklerini, bir türlü algılayamadığımız ve oy vermediklerimize biat ederek, yapacaklarını yapmadan alkışlayacağız öyle mi?
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: