Cumartesi, Ekim 08, 2011

İLLA ÖLMEK Mİ GEREK?

Türk Milleti!
Türk Milleti'nin Refleksi olduğuna inandığım, îman ettiğim Ülkücüler!
"Vatan, büyük ve müebbed bir ülkedir Tûran" diyen Turancılar!
"Devlet ya olur, ya olmaz! Devletin derini olmaz! Olursa milletin derini olur, o da benim." diyebilen Türk Milliyetçileri!
"Tanrı dağı kadar Türk, Hıra dağı kadar Müslümanız. Çağrımız İslâm'da dirilişedir." diyen Türk-İslâm Mefkûrecileri!
Canlı yayında, psikopatça, alçakça, kahpece şehâdeti seyrettirilen; "Ben Türk'üm! Türk, hürriyetsiz olmaz! Diyor musunuz? Diyecek misiniz?" sorusuna muhatap olan, "Diyarbakır'da yargılar, Habur'da asarım!" diyen tek Türk Siyâsetçisi'nin; "Bir dakika sonrasına hükmedemeyeceğimiz bir hayat için fırıldaklığa gerek yok!" diyerek şehâdete koşan Yiğidin fikir vârisleri Alperenler! Allah aşkına bana kulak verin!
Teröristlerle çatışmada şehit olan Mehmetçiğimize, Polisimize, Korucumuza, vatandaşımıza, Kürt Kardeşlerimize sahip çıkamıyoruz! Başbakan kızıyor!
Dolma Kalemler; "PKK ile de, BDP ile de müzâkere" öneriyorlar, cevap veremiyoruz! Tahrik sayarak BOP Eş Başkanı kızıyor, İleri Demokratlar tahrîk oluyor!
Türk'le, Atatürk'le, Türkeş'le, Yazıcıoğlu'yla, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile hesaplaşmak düşüncesiyle hazırlanan ABD ve AB diktesi "Yeni Anayasa"ya itiraz edemiyoruz! Cemaatler kızıyor! Haçlı Müslümanlar kızıyor! BOP Eş Başkanı Başbakan ve kabinesi, yetmezmiş gibi, "Yetmez ama Evet"çi eyyâmcılar kızıyor!
Tarihî ve destansı mektûbu, Erdoğan tarafından suistimâl edilen Ülkü Şehîdi Mustafa Pehlivanoğlu rahmetliyi anmak adına toplanan 150 kişi(!) birbiriyle kavga ediyor!
İşbirlikçi, takîyyeci, mürâi, bugün söylediğini yarın inkâr eden; yaptıklarını inkârla yetinmeyip söyleyenleri "şerefsizlik"le ithâm ettikten sonra; "Devlet ve MİT herkesle hatta şeytanla da görüşür!" diyebilenlere karşı; kendilerine ve şahıslarında Devlet'e; "has..tirin!" çekenlere, "Sana ne ulan?" diye iltifat edenlere, Özerklik ilan eden, asker taşlayan, polis tokatlayanlara asla dokunmayan ama bizim gibi Allah rızası için doğruyu söyleyen Millet Fedâileri'ne karşı; "Her türlü milliyetçiliğe karşıyım!" diyerek olmadık baskı ve zûlüm yapanlara karşı, ne zamana kadar susacaksınız?
Her şehit te sizin de canınız yanmıyor mu? Bayrağa her hakâret te siz de tahrîk olmuyor musunuz? Her gün bir şehrimizde, suçsuz günahsız siviller bombalanarak katledilirken, belediye otobüslerinde diri diri genç kızlarımız yakılırken, sokaklar yangın yeriyken, güvenlik güçlerimiz sokak ortasında güpegündüz infâz edilirken, sıranın artık size-bize geldiğini görmüyor musunuz? Anlamak için illa ölmek mi gerek?
Bir ölüp bin dirilen biz değil miyiz? Bizim Şehit Ülküdaşlarımız değil mi?
Bize ne oldu? Efsunlandık mı? Hasan Sabbah haşhaşı mı yutturdular bize? Kanımız, vicdânımız mı değişti? Din mi değiştirdik? Vatan işgalde ve teslîm mi olduk? Ordumuz terhis mi edildi? Artık camilerde milletle buluşarak seslenen Mehmet Âkifler yok diye mi?
Demirci Efeler neredesiniz?
Türk Milleti! Vatan elden gidiyor!
Ey Muhammed Ümmeti! Din elden gidiyor!
Minârelerde yüksek volümlü hoparlörlerden inleyen Ezan-ı Muhammedi'nin iniltisini duymuyoır musunuz? Gönderde Ay-Yıldızlı Bayrağın kaşlarını çattığını görmüyor musunuz?
Atatürk ve silah arkadaşları alenen linç ediliyor! Zorunuza gitmiyor mu?
"Ey dipdiri meyyit! İki el bir baş içindir,
Davransana! Eller de senin baş ta senindir!
His yok, hareket yok, acı yok! Leş mi kesildin?
Hayret veriyorsun bana! Sen böyle değildin!
Hüsrâna rıza verme, çalış, azmi bırakma;
Kendin yanacaksan bile evlâdını yakma!
Sahipsiz olan memleketin batması haktır,
Sen sahip olursan bu vatan, batmayacaktır!" mısraları, size bir şey söylemiyor mu?
AKP Genel merkezini telgraf, ileti, maktup sağanağıyla uyarnmaktanda mı korkuyorsunuz?
TÜRK TÜRK'Ü KORUMAZSA TANRI TÜRK'Ü KORUMAZ!
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: