Salı, Aralık 20, 2011

ADAMIN BİRİ!...

Ya samîmiyetimden, ya aptallığımdan, ya da körlüğümden, olsa gerek Vallahi fark edememişim!
Öküz altında dana aramak, -hiçbir zaman- hiç aklımıza gelmedi!
Önce öküz altına danayı yerleştirip sonra aramaya başlayan art niyetlilerin, son gayretleri sanalağda paylaşılınca haberim oldu!
Oysa -en azından- her Meclis Grup Toplantısından sonra, konuşma metnine bir daha dikkatle bakmak için anılan siteye girerim! Ama and olsun fark edememişim!
MHP'nin resmi internet sitesi logosundan Atatürk ve Türkeş resimleri kaldırılmışmış! 2008'den beri de Atatürk ve Türkeş'siz logoyla yayın yapılırmış ve ben fark etmemişim!
Bağban değilim ama bir şeyi kesinlikle bilirim ki hasat mevsiminde ve karakışta ağaç budanmaz! Budanırsa kurur ama "Adamın biri"; hep hasat mevsiminde veya karakışta budayarak siyâseten Türk Milliyetçiliğinin tek adres ve markası olmuş, yaklaşık elli yıllık MHP Çınarını kurutmaya çalışmış! Onu da fark edememişiz! Kökü derinlerde olan, Türk tarihinden beslenmeyi ısrarla sürdüren Çınar, hâlâ kurumamışsa sadece çınarlık direncindendir!
Artık hep "Adamın biri" diye hitap edeceğim! Çünkü artık dilime ve kalemime "Bahçeli" kelimesini de yasaklayacağım! Devlet kelimesini "Adamın biri"ne ad olmuş olmasına rağmen kalemimden ve dilimden uzak tutmam mümkün değil!
Hadi ben fark etmedim! Gafletime, dalâletime, ihânetime, aptallığıma veya bakar-körlüğüme sayın! Türk milliyetçiliğinin tek adres ve markası partide siyâset yapan, "Adamın biri" hariç diğer 48 Milletvekili niye görmediler? Gördülerse niye sormadılar? Sordularsa neden düzelttirmediler?
Resmi sitenin logosunda olmayan ama site arşivinde olduğu söylenen Atatürk ve Türkeş fotoğraflarından kime ne? Bir o kadarı, hatta belki de daha fazlası Türklük düşmanı sitelerin, gazetelerin arşivlerinde de yok mudur?
Belki de yapılan ve yaptırılmak istenen buydu! MHP Kongresi ile ilgilenmeye niyetliydim! İlgilenmeyeceğim!
Atatürk'ün ve partinin bânisi-mânevî hâmisi Türkeş'in resimlerini, site logosunda tutmaya bile gerek görmeyen, bir partinin kongresinden bana ne, kime ne?
Bizzat gözlemlerimden ve okuduğum aşk romanlarından, dinlediğim aşık hikâyelerinden, ilk aşkla izdivâçın hiç olmadığını biliriz ama ilk aşkını ne unutana, ne de inkâr edene de hiç rastlanmamıştır!
Demek ki 45 yıldır Ülkücülük adayı bir Türk Milliyetçisi olarak, ilk siyâsi sevdâm MHP'yi de gönlüme hapsederek içime-içime sitemler göndereceğim! Yıllardır mevcût yönetime ve "Adamın biri"ne muhalif biri olarak; "MHP benim, ben MHP'yim" der dolaşırdım!
Artık ne diyeceğim bilemiyorum!
Referandumdan beri sergilediğim tavrımdan dolayı; "Hoca! Tarihî vebâldesin!" diye sitemlerine muhatap olduğum, kırk yıllık Ülküdaşlarıma ne cevap vereceğim?
Kongre sürecinde zararlı olur endişelerimle bahsetmeyi ertelediğim bir gerçeği de artık dillendirmenin zamanı!
Onlarca yıldır cezaevinde unutulmaya terk edilmiş Bünyamin Adanalı, Muhsin Kâhya, Ünal Osmanağaoğlu, Kemalettin Koca, İsmail Bandırmalı ve Caner Erdinç ve diğer ülkücüleri kurtarmak için bir yasa teklifi hazırlanıyor biliyor musunuz?
Şimdi adama sormazlar mı; "eski" sıfatı vererek olmadık hakaretler ettiğiniz AKP Manisa Milletvekili Selçuk ÖZDAĞ mı, yoksa cezaevindeki ülkücüleri unutulmaya terk eden, terk edilmişlere bir de Silivri adlı 21.yy. Maltası'nda bir Vekilini katan -"Adamın biri" hariç- onlarca MHP'li vekil mi daha vefâlı?
Şimdi adama veya "Adamın biri"ne sormazlar mı; sizin ısrarla yok farz'ederek hasat zamanı ve karakışta bilerek budadığınız Türk Milliyetçileri de artık sizi yok farz'ederlerse kimin, kime, ne deme hakkı olabilir?
Adam, adama yamuk yapmışmış! Bana ne adamdan da, adamdan da? Bana ne vesselâm...
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: