Pazartesi, Aralık 19, 2011

R. T. ERDOĞAN ÖLÜRSE!...

"Olaylara konjonktürel bakmak", dünyanın her yerinde; her millete, her milliyetçiliğe ve sisteme serbest olduğu halede, -nedense- Türkiye de bile Türk Milliyetçilerine yasak!
Bir Türk milliyetçisi olarak millî olmayan, yani Türkçe olmayan hiç bir kavramın Türk Milletine faydası olacağına inanmayanlardanım!
"Olaylara konjonktürel bakmak" ta bunlardan biri! İsteyen Türk Tarihi'ne ve Türk Milletine "Her türlü halin ve şartların ortaya koyduğu durum"la birlikte yani konjonktürel olarak bakabilir, baksın! Baksın ki aklını başına devşirsin! Baksın ve hatırlasın ki Türk'ün millî öfkesine muhatap olmak, kıyâmete eş değer bir yaptırıma muhatap olmaktır!
Büyük Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesine konjonktürel bakmayı mahâret sayan teslîmiyetçi dinciler, korkak Haçlı Müslümanlar, milliyetsiz milliyetçiler, ürkek vatanseverler; anılan projenin parçası olan Arap Baharı'nın, demokratik bombalar ve müslüman katliamıyla getirdiği sistemsizliği, zannederim Mısır'da izliyorlardır! Veya görmemek için gözlerini kapatıyorlardır!
Türk Milliyetçileri ise inâdına gözlerimizi açıyor, inadına sağırlar da duysun diye Türkçe nârâ atıyor, inâdına kör gözlere parmağımızı sokuyoruz! Kör gözleri parmaklamaya devam edeceğiz!
Cumhuriyet'ten, Türk'ten, Atatürk'ten ve takipçisi son Başbuğ Türkeş'ten intikama heveslenenlere bir daha sesleniyoruz: Akıllı olun!
Elden gelen öğün olmaz, olsa da karın doyurmaz! El atına binen, çabuk iner!
Batı'dan ithal, Haçlı icâdı hiç bir siyâsi "izm"le Türk Milletine istikbal sağlanamaz! Türk'çe, Atatürk'çe bir millî yol, millî yöntem uygulamak zorundayız! Demokrasiyle de yetinmeyip "İleri Demokrasi" iddiasıyla milletin başına belâ gibi çöken dayatmalardan, ancak Millî bir yöntemle kurtulabiliriz.
Türkiye'de siyâsetin Ankara'dan yönlendirilmediği, kesin! Mevcût Başbakan, "BOP Eş Başkanı olarak bize de verilmiş görevler var." diye övünerek söyleyebiliyor! Ana muhalefet'in komplo üretimi yeni Genel Başkanı, "ABD ile ilişkilerimizi daha ileri seviyeye götürürüz." diyebiliyor! Kürt Açılımı adlı Haçlı Projesine katkıları, göz önünde! Bir genel Başkan Yardımcısı; "Atatürk İlkelerinin ve Cumhuriyet’in bekçisi değilim." diyebiliyor! Cumhuriyet'le, Türk'le, Atatürk'le intikam anlamlı hesaplaşmada AKP'den daha hevesli!
Türk Milliyetçiliği'nin siyâseten tek adresi ve markası sıfatını, Son Başbuğ Türkeş'in emekleriyle hak ederek kazanmış MHP'nin Genel Başkanı ise; "Bu ortamda AKP'nin parçalanması kaos yaratır." diyebiliyor! Çünkü emperyal projelerle millete dayatılan "İleri Demokrasi" sayesinde çıkarılmış ve asla demokratik olmayan Siyasi Partiler Yasası, her biri sultanlığını ilan etmiş olan genel başkanların işlerine geliyor ki bu yasayla ve "Seçim Yasası" ile uğraşmak hiç birinin aklına gelmiyor!
Bir soru sorcağım. Önce Hz. Peygamber(s.a.v.)'imizin ölüm anını hatırlatacağım. Hz. Ömer(r.a.), haberi duyunca şaşırır, hiddetlenir; "Resulullah ölmemiş, bayılmıştır. Kim Muhammed(s.a.v.) öldü derse boynunu vururum." diye kükrer. Hz. Ebubekir(r.a.), önce Hz. Peygamber(s.a.v.)'imizin mübârek cansız bedeniyle görüşüp vedâlaşır ve minberden; "Sizden her kim Muhammed'e tapıyorsa iyi bilsin ki Muhammed öldü. Her kim Allah'a kulluk ediyorsa iyi bilsin ki Allah bâkîdir, asla ölmez." der ve ; "Her canlı ölümü tadacaktır." ( Âl-i İmrân-185/ Enbiyâ-35 / Ankebût-57) âyetlerini okur ve; "Muhammed ancak bir paygamberdir. Ondan önce de peygamberler gelip geçmiştir. Şimdi o ölür ya da öldürülürse, gerisin geriye (eski dininize) mi döneceksiniz?" (Âl-i İmrân-144) Âyetiyle ümmeti sakinleştirir.
Şimdi soruyorum: Recep Tayyip Erdoğan ölürse ne olur?
Cevâbını da vereyim; kaos falan olmaz! Peygamber(s.a.v.) ölüyor ve din devam ediyorsa, Atatürk ölüyor ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti devam ediyorsa, Türkeş ölüyor ve Türk Milliyetçiliği siyâseten devam ediyorsa; Recep Tayyip Erdoğan ölürse -Allah rahmet eylesin- bir şey olur, o da müsbet olur! Türk Milleti ve Devleti, kimliğini inkârı görev edinmiş bir BOP Eş Başkanı'ndan kurtulur!
AKP devam eder mi etmez mi umurumda değil ama Devlet-i Ebed-Müddet zihniyetli Türk Milliyetçileri sâyesinde Devlet ta ki kıyâmete kadar aynen devâm eder vesselâm...
"TÜRK'E BAŞ OLAMAZ TÜRK'ÜM DEMEYEN"
Selâm,s evgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: