Çarşamba, Aralık 21, 2011

SUSAN SUSTU! SIRADAKİİİ!...

"PKK Medyası Çökertildi!" ymiş!
PKK'ya yakın yayın organlarına, "KCK Operasyonu" adıyla yapılan eş zamanlı baskınlarda 43 gazeteci gözaltına alınmışmış!
Oysa PKK; şehît ediyor, itlâf ediliyor, kırsalda-sokaklarda faaliyette!
Siyasallaştırılmış PKK'lılar, "İleri Demokrasi" sâyesinde "dokunulamaz" halleriyle Türk'e, Atatürk'e, Cumhuriyet'e, İstiklâl Harbimiz'e edepsizce dil uzatarak, Meclis Kürsüsü'nde bardak kırıp fırlatarak, asker taşlayarak, komser tokatlayarak faaliyette!
Güvenlik Güçlerimizin itlâf ettiği PKK'lıların leşlerine sahip çıkmak için "dokunulamaz" bölücüler, canlı kalkanlık iddiasıyla çatışma alanlarında faaliyette!
PKK Medyası çökertilmişmiş!
Yandaş medyaya, Başbakan'a dokunarak ibâdet eden yandaşlara göre; "İstenirse oluyor"muş! Medya, haberi nerdeyse zil çalarak veriyor!
Oysa sırada AKP'ye muhalif herkes var biliyoruz! Tutuklu gazeteci sayımızla Çin'i yakalamış geçmişiz ve benim bu gözaltına alınmalara, bu utanca itirâzım var!
Cumhuriyetimizle, Devletimizle, şanlı tarihimizle intikam hesabına oturmuşlarla Meclis'te tokalaşarak Meclis'in rengini tamamlayanlara; bölücübaşının en eski avukatını genel başkan yardımcılığına getiren ve hâlâ Atatürk'ün kurduğu parti olmakla övünen ama bu gözaltılara ses çıkarmayanlara, itirazım var!
Hasan Cemaller'e, Cengiz Çandarlar'a, Kandil kuryelerine, Altan oğlu Altanlar'a, Karen Fogg Çocukları'na, Dolma kalemler'e özel ihtiramlar gösterilip resmi uçaklarda dünyanın her yerine özel ikramlarla götürülüp getirilirken; Türk'e, Türklüğe, Atatürk'e, Cumhuriyet'e, Millî Mücâdelemize ve Millî Kahramanlarımıza hakareti mahâret ve demokratlık sayan zehirli dilliler ekranlarda, gazetelerde ahkâm kesmeğe devâm ederken; yüzde yüz karşı olmama rağmen, fikirlerini ve inandıklarını yazan söyleyen gazetecilere yapılanı, kabûlüm mümkün değil!
Meclis'te; siyasallaştırılmış ve AB diktesi "geceyarısı yasaları"yla dokunulamaz'laştırılmış bölücüler, demokratlık adına mâzimize hakâretler ederlerken, Meclis'te siyasallaştırılmış KCK-PKK'lılar kristal bardak parçalayıp fırlatırlarken, silahlı PKK'lılar kuduzca saldırmaya devam ederken; "açılım" adıyla özel seyyar mahkemeler kurup ayakları altına nerdeyse halılar serilerek davulzurnayla karşılanıp taviz ve şımartılma seansları yapılırken, gazetecilere yapılanlara itirazım var!
Demokrat olmamama rağmen Demokratlık, hele İleri Demokratlık bu değil biliyorum!
Gerçekten demokratsalar, yandaş televizyonlarında gözaltına aldırdıkları gazetecilerle bizi karşı karşıya getirsinler! Yüzyüze konuşalım! Yaptıklarını, yanlışlarını söyleyelim, itiraz etsinler; millet te, hâkim güçün eşbaşkanları da dinlesinler! "Karşıt Görüş" diye, karşıtlık kavramına ihânet ederek yapılan şaklabanlıklarla milleti oyalamasın, kandırmasınlar!
Gerçekten demokratsalar, gerçekten ileri demokratsalar Seçim Yasası'nı değiştirsinler! Siyasi Partiler Yasası'nı değiştirsinler! Dokunulmazlığı kaldırsınlar! Millet irâdesini yok eden "Grup kararı"nı kaldırsınlar! Millet irâdesini, demokrasi eliyle sultanlaşan Genel Başkanların vesâyetinden kurtarsınlar, biz de sevmememize rağmen doğrularını alkışlayalım!
Bu yaptıkları, anti-demokratlıktır! Bu yaptıkları tek kelimeyle faşizmdir!
Gâzi Meclis'te İstiklâl Harbimize, kanlar-canlar pahasına kurulmuş Devletimiz'e dil uzatanları demokratça alkışlayıp, dışarda tarihimize yapılan iftiraları diplomatça ürkekçe "İstemem yan cebime koy" teslimiyetçiliği ile laf kalabalığına getirip gazetecilere yapılan zûlümdür!
Vicdânı olanın bunu kabullenmesi mümkün değildir vesselâm!...
SUSANA, SUSTUKÇA SIRA GELECEK!
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: