Cuma, Aralık 14, 2012

DUÂ, DİLİN ZEKÂTINDANDIR YA!...

Bugün, içimden duâ etmek geldi!
Fransızca; çağa uygun, çağcıl, asrî, çağdaş anlamına gelen "modern" maskeli, taklitçilik komplekslilerimizde ciddi artış var!
Her alanda, her kurumda hakimiyet sağlayan modernler sayesinde, Yerli Fransızlarımız da her geçen gün, artıyor maşallah!
Modern taklitçilerce batıdan ithâl edilen idealler; çağcıl, çağdaş fikir sahibi İleri Demokratların koruyup şımarttığı modern kürtçü teröristler; modernleştirilmiş güvenlik güçleri ve karşılıklı saldırı ve savunma modernizasyonları var! 
Artık molotof denen çağdışı malzeme, sadece köy okullarını ve yol yapımında kullanılan iş makinelerini yakmakta kullanılıyor! Modern Büyükşehirlerde molotof yerine havai fişekler, işâret fişekleri var! Sapan yerine havalı tüfekler, taş yerine çelik bilye kullanılıyor! Aslında böylece güvenlik güçlerimizin çelik kalkanlarının, zırhlı araçlarının neye yaradığını, anlamamıza yardım ediyorlar da biz anlayacak kadar modern değiliz!
İleri demokratlar sayesinde siyâset te modernleşti! 
Artık PKK adlı terör örgütünün; gitar çalmasını bilen modernlerinden, İmralı sakini bebek katilinin seçtiği; KCK'nın zorla oylatması sonucu Meclis'te boy gösteren BDP adlı modern bölücüler var! Modernce şiirler okuyorlar, bazen modernliğe çok yakışan üslupla kürsüden İslâmî vaaz bile veriyorlar!
Dağda silah tutan manikürlü elleriyle Meclis'te bardak tutuyorlar! İşin modern tekniğini bildikleri için de bir vuruşta kristal bardakları tuz-buz edebiliyorlar!
Dahası, daha moderncesi; Meclis'te bu modern bölücüler mi muhalefet, yoksa hükümet mi bunlara muhalif? Anlayamadık henüz! 
Çünkü seçmen, yani millet henüz bu modernliği kavrayabilmiş veya modernlikte İleri Demokrat bölücülerle aynı kapasiteye ulaşabilmiş değil! Alaturka seçmen, bu alafranga modern siyâsetçileri anlayabilecek seviyede değil!
Bu yüzden alaturka sıkıntılar var!
Meselâ Türk Milleti; 90 yıl önce; avâmın; "Yedi Düvel" dediği; Devleti- Âlî'nin İmparatoru ve Sadrâzamının; "Düvel-i Muazzâma" diye abartarak iltifât ettiği Hristiyan devletlerin, Haçlı Seferi adıyla "Hasta Adam Osmanlı"yı işgal ve paylaşmak için geldiklerini ve "Geldikleri gibi giderler." inancındaki bir Millet Evlâdı'nın olağanüstü gayretleri sonucu "Evimizin Evi Vatan"dan kovulduklarını unutmuyor, unutamıyor!
Mesela Türk Milleti; Reis-i Cumhur A. Gül'ün, 90 yıl önce vatandan kovulan Yedi Düvel'in içinde olan İngilizlerden, kısaca; "Dizbağı Nişanı" denen; "Knight Grand Cross of the Order of the Bath" yani; "Ulu Haç (grand cross) için mücadele verenlere" takılan kraliyet nişanını kabul etmesini anlayabilecek modernlikte değil!
Meselâ Türk Milleti; 90 yıl önce kovulan Haçlı'nın bugünkü adının bazen Birleşmiş Milletler, bazen Avrupa Birliği, bazen NATO olduğunu biliyor! Buradan hareketle de BOP Eş Başkanı Başbakan'ın; "Türkiye toprakları aynı zamanda NATO toprağıdır." şeklinde tezâhür eden modernliğini anlayamıyor, kavrayamıyor!
İki kişiden birinin; modern BOP Eş Başkanı, Medeniyetler Arası İttifak Eş Başkanı Erdoğan'a oy vermesine rağmen henüz milletin tamamı modernleşmedi! Allah'ın yardımlarıyla bütün "satanist yetiştiren" düz liseler, İmam hatipleştirildikten bir kaç yıl sonra bütün millet te modernleşir ama sabırsızlandık!
Elli milyondan fazla olan seçmen, henüz; bütçe görüşmelerinde kürsüden şarkı söylenmesini, kahkaha atmadan seyredebilecek kadar ağırbaşlı, bu modernliği kavrayacak kadar modern değil!
Tarım Bakanının Fransızlardan aldığı Lejyoner Ödülü'nü, başarı belgesi olarak kürsüden göstermesini kavrayabilecek modernliğe ermiş seçmen, yok henüz!
Kendisini sevdiğini söyleyen yalaka birine; "Hele bir takla at ki görüp inanayım!" diyecek kadar âdâb-ı muâşerette modern; şehitleri "tane" ile telaffuz edecek kadar dilde modern bir İçişleri Bakanına, polisin copladığı, tekmelediği yaralı yerlerini gösteren modern, ileri demokrat milletvekillerini kavrayabilecek kapasitede modern millet, yok henüz!
Elli milyondan fazlası seçmen olan Türk Milleti henüz, Türk Milliyetçiliğinin siyâseten tek adresi ve markası olan MHP'nin ve Genel Başkanı'nın; "Farklılıkların farkındalıkla ülke yönetimi" ve; "Gel Hasip gel! Gel Meclis'in rengini tamamlayalım!" demokratlığını ve şimdi de Meclis'in en belirgin rengi, siyasal bölücülerin dokunulmazlığının kaldırılması için yaptıkları Meclis şovunu anlayabilecek modernlikte değil!
Siyâset modernleşti! Dîn modernleşti! Tesettür modernleşti! Türban modernleşti!
Kılık-kıyafet modernleşti! İşyerleri tabelâlarla modenleşti! İşverenler, işçiler modernleşti!
Artık işveren lokavtı, işçi grevi biliyor diyesim var ama ne lokavt var, ne de grev! Modernleştirilen grev kırıcı, Güvenlik Güçleri teçhizatlarını, Allah nazardan korusun! İtfaiye araçlarından daha tazyikli su sıkan araçlar mı dersiniz, kurşun geçirmez araçlar mı? Yanmaz tekerlekli panzerler, biber gazları, elektrikli coplar, gaz bombaları ve tarihî odun sopalar; tadını bilenlere ömürboyu hatıra bırakacak kudrette maşallah!
Emniyet güçlerimizin caydırıcı olması elbette gerekli ama kimi, neden caydırdığına baktığımızda; modernleşen suçlulara karşı hiçbir caydırıcılığı olmayacak kadar modernleştiklerini görüyoruz!
İşaret fişekleriyle, havai fişeklerle, havalı tüfek ve çelik bilyelerle saldıran modern İleri Demokrat teröristlerden korunmak için zırhlı araçların içine saklanan Güvenlik Güçlerimizin; Genelkurmay başkanlarının, Paşaların-Generallerin, Gazetecilerin-yazarların, elleri kalemden başka silah, klavyeden başka mermi tanımayan alaturka düşünce adamlarının; teslîmiyetçi modernliğe karşı direnen milliyetçi ve ulusalcı fikir adamlarının karargâh dedikleri evlerine yaptıkları baskınlardaki heybetleri; görülmeğe, seyredilmeğe değer maşallah!
Modernleşmek uğruna yüzlerce yıldır ayakta olan, birer medeniyet mührü hüviyetli tarihî camileri yıkan-yıktıran Adnan Menderes'in; "Siz isterseniz hilâfeti bile getirebilirsiniz." demokratlığındaki modernliği, alaturka mutaassıpların anlayamamaları yüzünden modernleşmekte gecikmeler yaşıyoruz!
Allah(c.c.); ileri demokrat, her türlü milliyetçiliğe karşı ama; "Tek millet, tek dîn, tek vatan" sloganlı, BOP Eş Başkanı ünvanlı modern Başbakanımıza ve O'na; "İnadına Tayyip" modern sloganıyla destek veren Haçlı Müslümanlar'a yardım etsin!
Allah yardım etmezse, modernleşmeğe direnen alaturka zihniyetli Türk Milleti ile başa çıkmak mümkün değil! Adamlar, ne ölümden korkuyorlar, ne Silivri'den, ne de millet düşmanlarını itlâftan pervâları var!...
Allah(c.c.); milletle dövüşüp, Haçlı ile; "Dinlerarası Diyalog" modernliğine başlamış; Devletle dövüşüp, Cumhuriyetle hesaplaşarak Haçlı ile; "Medeniyetlerarası İttifak" modernliğine adım atmış; ileri görüşlü, teslîmiyetçi eyyâmcıların, takıyyecilerin, eline fırsat geçince psikopatlaşan korkak zavallıların yardımcıları olsun!
Ben duâmı ettim! 
Tutmayacak duâya "amin" demek veya dememek te sizin hakkınız!
Hele son zamanlarda Emevist müslümanlara karşı, İslâmı; Ehl-i Beyt ve İmâmet çadırı altında, Kelime-i Şehâdet tarifinde kucaklaştırmaya soyunmuş, ihlâslı Allah fedâileri de kapı kapı dolaşmaya başlamışken Allah yardım etmezse bu ileri demokrat modernlerin işleri zor ki zor vesselâm!
TÜRK TÜRK'Ü KORUMAZSA TANRI TÜRK'Ü KORUMAZ...
Selâm, sevgi, duâ...
Tokkalı Mustafa ASLAN

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Hiç bir dua karşılıksız kalmaz üstadım. Onların bir hesabı varsa Allah'ında bir hesabı vardır elbet.