Salı, Aralık 04, 2007

BOP İSTİKRARI-2-

"Can yanmazsa gözden yaş çıkmaz." diyen atalarımız Cennet mekân olsunlar.
Canımız yandı, canımızın yandığı kadar değil, edebimizden feryadımızı kısarak seslenelim dedik. "BOP İSTİKRARI" başlıklı yazımızla, sessizce nara attık!...
Anadolu'nun Türk Yurdu olmasında ve yüzlerce yıldır bütün tazyiklere rağmen Türk Yurdu olarak kalmasında direnen güçlerin başında gelen Alevi-Türk Dostlar'dan; fakîri altında ezecek ağırlıkta iltifatlara boğulduk.
Şükrederiz elbette...
Vatanlaşsın diye her karışı için binlece kere ölünerek uğrunda ölümsüzleşilmiş bu Vatan'ın; birileri tarafından birilerine peşkeş çekilmesine elbette seyirci kalınamazdı, kalınmıyordu. Bunu hissediyordum. Bunu görerek gururlanıyordum. Ve bu görüp gururlandığım saikler kadar da Türkçe feveranlar ediyordum.
Sesimize ses veren ve en az ben fakîr kadar müteyakkız olduklarını öğrenerek bir daha gururlanmama; bu Vatan'ın, bu Devlet'in, bu Cumhuriyet'in ve bize bu emanetleri bırakan Muhteşem Türk Atatürk'ün ve Şüheda Ecdadımızın asla terk edilmemiş olduğunu bilerek tarifsiz heyecanlanmama vesile olan Dostlara nasıl teşekkür edilir bilemem.
Allah'ım; bu edna kulunu, Kal-ü Belâ'dan beri İslâm yaratıp, Türklük adıyla da ödüllendirdiğin için sana sonsuz Hamd-ü senalarım var. Ne kadar şükretsem azdır bilirim. Ya Rabb'i, az şükrümü çok kabul et. Gönlümden muhabbetini, yüreğimden korkunu eksiltme. Yüreğim korkunla dolu kalsın ki başka bir korku yer bulamasın. Gönlüm muhabbetle dolu kalsın ki sana muhabbetli gönüllerle buluşmakta sıkıntı çekmeyeyim.
Ben fakîre güzel iltifatlarıyla, yarım asrı aşkın ömrümün en güzel günlerini yaşatan Gönül Dostlarım'a da sonsuz teşekkürler.
"BOP İSTİKRARI" yazımızdan sonra Gazetemiz ve özel ileti adresim vasıtasıyla bana ulaşan bazı sözleri, her kesle paylaşmak isterim eğer izniniz olursa:
"Alevi kökenli bir yurttaş olarak yazınızı ilgi ile okudum.TAM 4 DEFA.Samimi duygularınızdan dolayı sizi tebrik eder, saygılar sunarım. Ne mutlu TÜRKÜM diyene. GAZETEMİZİ SEVİYORUZ. İbrahim Bozkurt"
"Sayın Aslan yazınızın sonuna kadar okuyamadan bu mesajı size atmak istedim.Evet sonuçlara bakarak 2 kişiden biri Akp ye oy attı gibi görünsede, bana göre bu seçimler katılımın en az olduğu seçimdi. Her nekadar Sabatayist basın farklı göstersede. Bunun yanında milletin artık görmeyi istemediği Devlet Bahçeli, Deniz Baykal, Mehmet Ağar gibi isimlerin seçime katılmış olması zaten katılımın az olduğu bir seçimde ister istemez insanların Akp ye kaymasına neden oldu. Sayın Aslan emninim ki sizde biliyorsunuz ki seçimler Türkiye de hileli gerçekleştiriliyor ve sonuçlar medya tarafından yayınlanıyor onlara kim veriyor? Yüksek seçim kurulu. Sayın Aslan halkımıza haksızlık ediyoruz benim halkım bu satılmışları iktidar yapmaz. Saygılarımla... Tarık Güçlü"
"Biz Alevileri Asimile etmek yok etmek sonrada toz bezi gibi silip atmak isteyenlere değerli yazar asla izin vermeyeceğiz. Göstermiş olduğunuz hassasiyetten ötürü çok teşekkür ederiz!.. Ne Mutlu Türküm Diyene!.. Tunceliden Alevi Bir Ev Hanımı. Seher Gümüş"
"Sİvaslı alevi bir yurttaş olarak değerli Mustafa Aslan Hocamızı sonuna kadar destekliyoruz. Bilmelidirler ki Cumhuriyetimizin kurulmasında destek veren sahip çıkan biz aleviler, cumhuriyetimizin ve vatanımızın korunmasında da bütün var gücümüzle ortada olacağız. Emperyalistlerin oyununa gelmeden bir olup kenetleneceğiz. Bizlerin üzerinden oy avcılığı yapıp daha sonrada oyunu üç beş erzak parçasına verenlerden olmayıp kendimizi toz bezi gibi kullandırıp atanlardan olmayacağız. Türküz, Müslümanız, Aleviyiz. Bizler bu yoldan asla dönmeyeceğiz. Ulu Önder Atatürk'ün bırakmış olduğu emanete sonuna kadar yılmadan sahip çıkacağız. Selam ve saygıyla değerli hocam... Veli Tarık Yıldırım"
Yerimin darlığı yüzünden aralarından seçerek bir kaçını alabildiğim iletiler, yukarda...
Yeniçağ Gazetesi Ailesi olarak, emeklerimizin zayi olmadığını, olmayacağını görerek bir daha gururluyum Hamdolsun.
Duyarlı Türklerin sayıları, ben fakîri tatmin edinceye kadar Bilge Kaan ağzıyla seslenmeğe devam edeceğim.
Türk Milleti kendine dön!...
"TÜRK'ÜM, BU AD HER ÜNVANDAN ÜSTÜNDÜR"
TEVEKKELTÜ TEAL'ALLAH
Selam, sevgi, dua
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: