Salı, Aralık 25, 2007

SİPERDEYİZ...

Temel'in kardeşi ölür. Cenaze namazında Temel'in saf tutmayarak bir köşede boynu bükük beklemesi Dursun'un dikkatini çeker. Saygıyla yaklaşır Temel'e;
- Ula Temel, başın sağ olsun uşağum. Niye cenaze namazı kılmayisun? Diye sorar.
- Tursun ula uşağum! Ben cenaze namazi kılmayi bilmeyrum. Cevabıyla Dursun, hak vererek safa geçer ve namazını kılar.
Aradan biraz zaman geçer. Bu sefer de Temel'in kayınvalidesi ölmüştür. Dursun'da en yakın arkadaşı olarak cemaattedir. Bu sefer Temel'i safın en önlerinde görünce şaşırır. Çaktırmadan Temel'e yaklaşarak hemen yanında saf tutar ve;
- Uşağum! Hani sen cenaze namazi kılmayi bilmeyidun?! Diye sorar merakla;
- Ula Tursun! Bu cenaze namazi değil, bayram namazidur da! cevabıyla donakalır...
Allah(c.c.); Müslüman Türk Milleti'ne hep böylesine güzel ve huzurlu bayramlar nasibetsin. Cenaze namazlarından nerdeyse bıkma derecesine gelmiş millet; hûşû ile, coşku içinde, keyifle bir bayram namazı eda etti şükrolsun.
Milletin morali düzeldi ya!
Millet ordusuna gösterdiği güven ve sevgisinde haklı çıktı ya!
Komplo teorisyenleri başladılar üretmeye!
Bu başarılı sınır ötesi operasyonlarında, Silahlı Kuvvetleri'nin AKP'ye karşı eli kuvvetlenmişmiş! Allah(c.c.), sizleri bildiği gibi etsin!
Bre! Sizler neye hizmet edersiniz? Sizlerin canınızı yakan şeyleri öğrenebilmek için; milletin canını yakanların canlarını yakmak mı gerek?
Bu kadar mı devlet-millet muhalifisiniz? Bu kadar mı doğruya terssiniz?
Şimdiye kadar yaptıklarınızdan, şimdiden sonra yapacaklarınızdan siz, milleti bî-haber mi zannediyorsunuz?
Bu kadar mı aptalsınız? Yoksa tipiniz mi böyle gösteriyor?
Sağcılar, AKP'ye oy vermiş! Solcular, AKP'ye oy vermiş! Milliyetçiler, AKP'ye oy vermiş! AB'ciler, AKP'ye oy vermiş! AB ve ABD karşıtları, AKP'ye oy vermiş! Kabinede sağcıdan da, solcudan da, milliyetçiden de, AB sancaktarlarından da, ABD temsilcilerinden hatta vatandaşlarından da bakanlar var!... yani kimi sorsanız AKP'li!...
Peki bu milletin Ülkücüleri, Devrimcileri, Ümmetçileri, Türkçüleri nerdeler?
Artık iki ideolojisi olan parti var diye terennüm edilmeğe başlandı!
Biri AKP, diğeri hain bölücülerin siyasal uzantıları diye tarifler yapılmaya başlandı!
Buyurun şimdi cenaze namazına!
Cenaze namazı bilseniz de, bilmeseniz de bu cenazeyi kaldırmak zorundayız!...
Savaşı da, barışı da, iç güvenliği de, istihbaratı da, siyaseti de ordumuz yapacaksa; milliyetçiler, devrimciler, orduyu istifaya çağırabilecek kadar cesur siyasetçiler, siz ne iş yaparsınız?
Hiç bir şey yapamıyorsanız, susamıyorsanız artık istifa edin bari!
İstifa ederek siyasette var olduğunuzu hatırlatın millete bari.
Yoksa size Vallahi ihtiyacımız yok!...
AKP'ye oy vermedik. AKP'ye oy vermeyeceğiz. Ama siyaseten sahipsiz kaldığımız, adressiz olduğumuzu bilmemize rağmen; Devletimizin, Cumhuriyetimizin, Laikliğimizin güvencesi olan Ordumuz'un varlığıyla yeterince rahatladık bilesiniz.
Beş sene sonraki seçimlere kadar da Allah büyüktür, oy verebileceğimiz bir parti ya olur, ya da bizler de aslanlar gibi Türk Milliyetçisi kimliğimizle bağımsız olarak seçimlere girer ve gerçek manada Türk Milliyetçisi vekillik nasıl yapılırmış göstermeğe hazırlanırız...
Bu toprakların vatan olması, vatan kalması için gözü kapalı ölebilen bizler, en az bölücüler kadar cesuruz! En az onlar kadar milletimizin bize sahipleneceğine inanırız.
Yeterki sizler, aradan çıkın!...
Genel Kurmay Başkanımız'ı, istifaya çağırabilecek kadar cesur olan siyasilerimizin; istifa edebilecek kadar da cesur olduklarını görmek istiyoruz...
Yoksa bir dahaki seçimlere kadar sadece susarak gün mü sayacaklar?
Bekleriz!...
Bekler sonucunu görürüz. Türk Milleti olarak bizler, kurt sabrıyla avımızı bekleyebilecek teamüllerin sahibiyiz hamdolsun.
Biraz üstü kapalı olduysa bağışlayın. Sesimize ses aldığımız anda altını-üstünü açarak naralar atmak üzere sipere çekiliyoruz.
Günü geldiğinde inşallah!...
Cenaze namazı da biliriz, bayram namazı da Elhamdülillah...
"TÜRK'ÜM. BU AD HER ÜNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
TEVEKKELTÜ TEAL'ALLAH
Selam, sevgi, dua
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: