Cumartesi, Aralık 01, 2007

BOP İSTİKRARI !...

Yine bir şeyler yapılıyor.
Ve asla saklanmaya, saklamaya tenezzül edilmeden yapılıyor!...
Anadolu'nun Türk kalmasında, yüzde yüz etken olduklarına inandığım ve sayılarının 15 milyondan fazla olduğunu herkesin bildiği Aleviler'e saldırılar başladı. Veya aleviler hedef alındı. Veya aleviler,- Yavuz Sultan Selim'in pazarda çok büyük para vererek alıp hemen oracıkta boynunu koparttırdığı öterek keklikleri avcılara çağıran keklik misali- içlerinden seçilen biri veya birilerinin asla alevi kalamadıkları halde aleviyim diyenlerce, içerden dağıtılmak üzere hedef seçildi.
Gündemde artık sanırım bir kaç gün, yeni bir gündem oluşturuluncaya kadar aleviler olacak!...
Başbakan; "Ananı da al ...tir git!" dedi, iki kişiden biri AKP'ye oy verdi!
Başbakan; "Askerlik yan gelip yatma yeri değildir." -dedi, patır patır Mehmetçiklerimiz şehitleşerek kahramanlaşıyorlardı aynı günlerde- iki kişiden biri AKP'ye oy verdi!
Tarım Bakanı; "Gözünüzü toprak doyursun." dedi, rençberlerden de iki kişiden biri AKP'ye oy verdi!
Çocuklarımız; toprak Vatan kalsın diye aslanlar gibi toprağa girerken Unakıtan Kemal Abi; "Babalar gibi satarım." dedi, iki kişiden biri AKP'ye oy verdi!
Onlarca yıldır; sağcı, solcu, milli görüşçü, halkçı siyasilerce BOP yani Büyük ortadoğu Projesi, Haçlı'nın vatanımız üzerindeki parçalama metodlarından biridir diye feveran ederek anlattılar, Siyonizmin yayılma politikasıdır diye haykırdılar, Başbakanımız "BOP Eş Başkanıyım." dedi, iki kişiden biri AKP'ye oy verdi!
Okumuşlarımız, aydınlarımız, aydıncıklarımız, en-tellek-tüellerimiz, ağız birliği ile Atatürk dedi, Atatürkçülük dedi, Kemalizm dedi, Cumhuriyet dedi, Devrim dedi; Başbakanımız ve takıyyeciler, "Laiklik yeniden tarif edilmeli!...", "Kişi laik olamaz!...", "Tarihimizle yüzleşmeliyiz!", "Ne mutlu Türk'üm diyene demek, başkalarına ne mutlu bilmem neyim deme hakkını doğurur!", "Alt-üst Kimlik" dedi, iki kişiden biri AKP'ye oy verdi!
Bunlar, demokrasinin gereği!...
Kim kendisini daha iyi ifade eder, kim daha inandırıcı oy isterse alır. Hem AKP; kızarak, söverek, ev ev dolaşmalarda da mazlum rolüne yatarak oy isteyip aldı; hem de CHP, MHP,DYP ve Diğer kemalist geçinen partiler, diğer Atatürkçü kurumlar ağız birliği ile AKP'ye oy verin diye gayret sarf ettiler ve bu tablo çıktı ortaya...
AKP'ye oy vermeyen iki kişiden birinin Aleviler olduğu kesin.
AKP, kendisine oy vermeyen iki kişiden birinden hesap sormaya soyundu farkında olmayacak mıyız? Aleviler gibi Anadolu'nun Türk kalmasının en büyük etkeni insanlarımızı, bu hesap sormada yalnız mı bırakacağız?
Alevilerden, mezhep taassubu maskesiyle hesap sorulurken seyirci mi kalacağız? Beka Vadisi'ne giderek PKK'lı alçaklara gitarlı pozlar verdirerek resimleyen, katillerin insan haklarını hatırlayan ve hatırlatan basının Alevilere saldırılarını seyir mi edeceğiz?
Alevilerimizi, Bektaşilerimizi, Mevlevilerimizi; bin yıllık Emevi Tassubunu maske edinerek ezmeye çalışan BOP Taşeronlarına müdahele etmeyecek miyiz?
İki ay önceden yetki alıp; PKK'lılar bütün kamplarını boşalttıktan ve şehirlere indikten sonra Genel Kurmay'a yetki veren zihniyetin ne yapmak istediğini anlamamakta ısrarcı mı olacağız?
İstikrar adı verilen bu mu?
Bu istikrarla, nasıl bir istikrarsızlığa itildiğimizi anlayabilmemiz için parçalanmamız mı lazım?
Ölürüm Büyük Ortadoğu Projesi'nin istikrarına!...
Türk Milleti; Allahını seversen kendine dööööön!
"TÜRK'ÜM. BU AD HER ÜNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selam, sevgi, dua
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: