Cuma, Ocak 25, 2008

ALKIŞLARIM "BAHÇELİ MHP"YE...

Doğruyu kim yaparsa alkışlayacağımızı, yanlışı yapan babamız dahi olsa aleyhinde olacağımızı söylemiştik. Bu yüzden de kovulmayalım diye kendi köyümüze bile gitmez olmuştuk!...
Sanırım şimdi o enteresan, o çok güzel, bana çok keyif veren ve keşke sık sık bu alkışlamayı yapabilsem diye dualar ettiğim bir anı yaşayacağım.
"Bahçeli MHP"deki 70 Türk Milliyetçisi tarifli Millet Vekili'nin önüne tarihi bir fırsat geldi. Yaklaşık kırk yıldır milletin devâsâ meselelerinin üstünü örtmekte çok mâhirâne kullanılan türban, 70 Türk Milliyetçisi Vekil'in atak davranması sonucu 'başörtüsü' şeklini alacak. Bu da sayısal çoğunluğun değil; doğrunun doğru zamanda yapılmasının hiç te zor olmadığını millete gösterecek.
Şimdi sayısal çoğunluğu hâlâ elinde olan AKP; devâsâ mes'elelerin üzerini örtmek için ortaya attığı şu türban dedikleri baş örtüsü mes'elesinden geri adım atsın bakalım atabiliyorsa!...
Tekrarlıyorum; dinimizin emri ile tesettür inancıyla başını örten müslümân kadınların, asla türban sıkıntıları, türban meseleleri olmadı. Hiç bir ülkücünün de baş örtüsüne asla karşı olduğu vaki değildi. Kadınlarımızın baş örtülerini türbanlaştırarak baş belâsı haline getirmişlerdi. Artık zanneder ve ümidederim ki siyâsi malzeme olarak kullanılmaktan; "Siyâsi simge olsa ne fark eder?" tarifine terfi eden türbanı, kullanma şansları sıfırlandı.
Birileri; kırk yıldır kendilerinden olmayanları "Patates dinliler" diye tarif ederek, batının medeniyetini almayı sünnet sayan samimi müslümanları "Avrupa'nın, Haçlı'nın garsonları" diye isimlendirerek insafsız ve saygısızca siyâset yaparlarken bizler de "Türklük bedenimiz, İslâm ruhumuz." diyerek geldik bu 40 yılı. "Tanrı Dağı kadar Türk, Hıra dağı kadar Müslümanız." diyerek tarif ettik ve ettirdik kırk yıl Ülkücü hareketi.
Askerin adresinin kışlası, imamın adresinin camisi olduğunu söyleye söyleye geldik. Art niyetli din tüccarları yüzünden, art niyetli iman simsarları yüzünden dünyanın en imanlı ordusunu nerdeyse imansız tarifli ettiler!...
Ellerinde 30 yıldır, bu adını 'türban' koydukları simgeden başka bir argümanları da olmadı. Beceriksiz solcularımız ve solcu bürokratlarımızın kaş yapalım derken çıkardıkları gözler yüzünden nerdeyse millet, kör kalacak; nerdeyse baş örtüsü, yemeni, tülbent, daha sosyetik adıyla eşarp türbanlaşacaktı!...
Milliyetçiliği adında taşıyan tek siyasi parti olan Milliyetçi Hareket Partisi; bu ataklığı ile ilk defa AKP'nin değirmenine su taşımak oyununa düşmedi.
Dahası, bu tavrıyla devam ederse taşıma suyla yıllardır döndürülen AKP değirmenine bağlanmış sular, gerçek mecraına dönmek üzeredir.
Türk Milleti; milliyetçiliğine ısrarla inanmak istediği MHP Vekillerinden kararlı ve atak davranışlar bekler. Artık türban bombası başörtüsü şekline döndürülerek AKP'nin kucağında patlatılmak zorundadır.
Türk Milliyetçiliğini siyâseten temsil eden Millet Vekilleri'nin; Devlet ile milleti barıştırmak gibi çok özel bir görevleri vardır. Art niyetlilerce istismâr edilerek devlet ile milletin arasına aşılmaz bir kal'a gibi koyulan ve adı zorla türbanlaştırılan baş örtüsü mes'elesi mutlaka halledilmelidir.
Bu art niyetli, takıyyecilerin elindeki en kuvvetli kozları, en kıymetli oyuncakları mutlaka alınmalıdır.
Akıllılar her zaman kurnazlara galip gelmişlerdir. Türbanı siyasi malzeme ve mazlumluk örtüleri olarak kullanan AKP'nin elinden bu oyuncağını alabilmek, akıllılığın zirvesidir.
Bu fırsatı -Allah korusun- kaçıracak olan MHP'yi, milletin affetmesini beklemek, hamsiyi kavağa tırmandırmaktan daha zor olacaktır.
"Yiğit kırk yaşar, fırsat bir düşer..."miş Beyler!...
Hadi kolay gelsin, çözün şu başörtüsü mes'elesini artık. Ve ilk başta beni utandırın bir kere n'olursunuz?
Bu mes'ele halledilirse inanın ki başarının mimarı MHP olacaktır. Ve bendeniz de dahil, çoğu ülkücü yeni doğruların yapılmasını heves ve iştiyâkla beklemeğe başlayacağız.
Şimdilik alkışlarım "Bahçeli MHP"yi. Umarım alkışlarımız bir şevk vesilesi olur.
"TÜRK'ÜM. BU AD HER ÜNVANDAR ÜSTÜNDÜR."
Selam, sevgi, dua
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: