Salı, Ocak 15, 2008

KURT ULUMASI İLE İT ULUMASI !...

"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır
Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır."
Gençliğimde en etkilendiğim dizelerdendi, hâlâ aynı. Bir başka beni etkileyen dizelerse:
"Ülkü denen nazlı gelin, erde şân ister
Büyük devlet kurmak için büyük kan ister."di, hâlâ aynı...
Dedesinin Türk olmadıklarını söyleyerek,öğreterek büyüttüğünü kendisinin söylediğini okuduğum birisinden nasıl Türk Milliyetçiliği beklenmiş veya böyle birinin; "Ben, dün milliyetçiydim." demiş olmasının, nasıl Türk Milliyetçiliği olarak anlaşıldığını anlayamıyorum.
Bir insanın Türk Milliyetçisi olabilmesi için önce Türk olması veya "Türk'üm." demesi şarttır. "Türk'üm." dedikten sonra milliyetçilik yapar veya yapmaz, kendi bileceğidir. Nasıl ki itten kurtluk, kurttan itlik beklenemezse; Türk olmayandan da Türk Milliyetçiliği beklenemez.
Bir insan, milliyetçi olmadan devletin ne olduğunu bilemez. Devletin ne olduğunu bilemeyince bayrağın anlamını bilemez. Bayrağın anlamından bi-haber oldu mu, elbette "Al Bayrak" denilen nazlı gelinin renginin kırmızı değil "Al" olduğunun, kan rengi olduğunun da farkında olamaz.
"Dinler Arası Diyalog"un, "Medeniyetler Arası İttifak"ın, "BOP Projesi" ve "BOP Eş Başkanlığı" müessesesinin yerli savunucusu Zaman adındaki zamansız gazetede arz-ı endam eden "Takıyye Silahşörü", "Ucuz Kiralık" mümtaz adam; "Parmağa iğne batırıp damla damla akan 20 gencin kanından bayrak yapmak yerine; Kızılay Kan Merkezi'nden alacağınız bir ünite kanı boya niyetine kullanıp bir bayrak yapabilirsiniz. Niyetiniz kandan bir bayrak yapmak ise ikincisi daha medenî, daha sıhhî değil mi? " diye buyurmuş!
Bu diyalogcu mantığı değil midir, bize Türk düşmanı Papa'nın heykeli önünde pozlar verdirip imzalar attıran?
Bu medeniyetler ittifakçısı düşüncesi değil midir, bize; "Amentü'de birliğimiz var. Yeter!" dedirttiren!
Bu teslimiyetçi mantık değil midir, AB dayatmalarıyla Ordumuzu nerdeyse lağvetmemiz gerekir dedirten?
Höööössst bee!
Höööössst geriiii!...
Sana "Milliyetçi" diye iftira edenlere ne zaman saldıracaksın?
Ayın onbeşini haber veren kurt uluması ile uğursuzluk sayılan it uluması arasındaki fark kadar benzer ve farklıdır seninle milliyetçilik!...
Hasan Sabbah'ın sahte haşhaş cenneti ile; sen ve senin gibilerin ısrarla savunduğunuz AB cenneti aynı şeylerdir.
19. yüzyılda Osmanlı'nın başının belâsı edilen Yunanlı ile, 20. yüzyılda Türk'ün başına belâ edilen PKK'da aynıdır; 19.yüzyılda Yunanı savunan entelle, 21. yüzyılda PKK'yı savunan en-tellek-tüel de aynıdır...
Onlara ve size inatla; 20 yüzyılda Çanakkale'de, Galiçya'da, Yemen'de, Sarıkamış'ta, Gelibolu'da şehit düşerek kanlarıyla Bayrağa renk veren şühedamızla; 21. yüzyılda parmaklarından akıttıkları kanla Bayrak yapan Türk Gençleri de aynıdır.
Muhteşem Türk Atatürk'ün seslendiği ve emanet verebilecek kadar günvediği gençlik te işte bu Türk Gençliği'dir.
Höööössssst!...
"TÜRK'ÜM. BU AD HER ÜNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selam, sevgi, dua
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: