Pazar, Haziran 08, 2008

"HAYDİ YİĞİT! HAYDİ YENİ AKINA..."

Komutan; çok başarılı bir tatbikattan sonra, en başarılı askerini karşısına alır. Düzgün moralinin en etkili sebebi ile sohbet edecektir.
Askerine çok güvenmekte ve onu çok sevmektedir. Asker de komutanının sevgisini bilmektedir haliyle...
- Oğlum! Dar bir geçittesin. Karşıdan çok kalabalık bir düşman kuvveti geliyor! ne yaparsın?
- Mermi ve silahım var mı Komutanım?
- Var...
- Mermim bitinceye kadar düşman öldürürüm komutanım!
- Peki mermin bitince?
- Haber vermek için geri kaçarım komutanım!
- Arkan çok sarp geçilmez bir kayalık!...
- Sağa kaçarım!
- Çok derin ve korkunç bir uçurum!
- Sola kaçarım!
- Bahar yağmurlarıyla taşmış, azgın ve kocaman bir sel geliyor götürür seni!...
Düşünür asker! sağı, solu, arkası aşılması mümkün olamayan engellerle kesik ve karşıdan da çok kalabalık bir düşman geliyor! İsyân eder haklı olarak:
- Komutanım! Bütün kıyamet, benim başımda mı koptu?
Tatbikattan sonra imkânsızlıklarla sınava tabi tutulan asker gibiyiz millet olarak!
Siyaset, siyasiler tarafından yok edildi! Demokrasi, demokrat maskeli demokrasi katilleri tarafından katledildi! Ekonomi; ulusalcı, milliyetçi ve liberal siyasilerin kurduğu, dört ayaklıyken, bir ayağı kırık üç ayaklı sakat masa tarifli koalisyonun ithal ettiği, müstemleke valisi tarafından iflasa hazırlandı! Hukuk; hukuku, meclisteki sayısal çoğunluğuna güvenerek tanımayanlarca sakatlandı! 61 Anayasası'nın sağladığı kişisel özgürlükleri hoyratça harcayan mirasyedi "68 Kuşağı" adındaki "Çakaralmazlar" yüzünden; sağcı-solcu, milliyetçi-ümmetçi, sosyal demokrat-devrimci herkes, bütün hakların gasp edildiği 82 Anayasası'nı savunmakla meşgul!
Aydıncılık oynayan en-tellek-tüellerimizin kimi AB'ci, kimi ABD'ci, kimi İngiliz Kraliyet ailesici, kimi ümmetçi-cemaatçi, kimi işbirlikçi, kimi BOP Eş Başkanlığı adındaki teslimiyetçiliğin alkışlayıcısı, kimi Karen Fogg çocuğu, kimi -ki bu epeycesi- "Dolma Kalem"...
Sağcıya göre solcu, solcuya göre sağcı hain!
Halkçılık adıyla bölücülük yapan teröristlere göre devlet suçlu, Devlet'e göre onlar bölücü!
"Tek vatan, tek devlet, tek bayrak, tek din" diye sloganlar var, "Tek dil" yasak! Bölücülük diye yorumlayan hükümete göre!...
Allah sizleri kahretmesin iyi mi!
Çaresizliğin böylesine çare olarak sunulduğu-dayatıldığı bir dönem ve sistemi bilen duyan varsa söylesin Allah aşkına!
Artık yeni, yepyeni bir oluşumun zamanı! Eski elbiseleri ters yüz ettirerek yeni elbise yapılamayacağını, eski kumaştan yeni elbise çıkmayacağını, eski ve defolu siyâsilerle yeni bir hareketin mümkün olmayacağını bilen cesur yüreklerin, yeni bir siyâsi oluşumu gerçekleştirmeleri zamanı!
Hükümetlerin devlete yaptırdıkları yanlışların telâfisine soyunmanın tam zamanı!...
Ve bu yeni oluşum; yepyeni kişilerle, cesur yüreklerle, alınıp-satılamayan doygun nefislilerle, devlet adamlığı ile meslek adamlığının farklı şeyler olduğunun bilincinde olan kişilerle oluşturulmalı!
Böyle bir hareketin, başlatıldığını da biliyorum!
Ehil insanların, branşlarında bir numara olan insanların, milli meselelerle iç meseleleri birbirinden ayırt edebilecek kapasitede insanların, konuştukları dinlenen ve söylediklerinde asla yalan olmayan insanların bir araya geldiklerini ve Türkiye'yi karış karış dolaştıklarını biliyorum!
"Türk Yusufları kuyudan çıkarmak" üzere, "Önce Allah rızası, sonra millete hizmet." parolasıyla, halkların kimliklerini bilerek ama bir araya toplayıp milletleştirmek üzere ehil bir grubun bir araya geldiklerini ve aylardır plân-program yaptıklarını biliyorum!
"Hocam, ne yapacağız?" diye bendenize çok yöneltilen bir soruya da cevabım olsun! Ülkücü fikriyatımla, Türk karakterimle, İslâmi ahlâkımla bendeniz de bu hareketin içinde yer almak için sabırsızım!...
Ehil kadrolar izin verdiklerinde, program dahilinde bu hareket hakkında detaylı bilgileri sunmam da zannedersem yakındır!...
Türkçe düşünüp, Türkçe konuşup, Türkçe davranacağımız günlere az kaldı Dostlar!
Çaresizliği çare diye dayatanların tamamı da hesap vermeye elbette hazırlanmalılar!
"Haydi yiğit! haydi yeni akına..."
"TÜRK'ÜN HER ŞEYİ GÜZELDİR VE HER ŞEYDEN GÜZELDİR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: