Cumartesi, Ekim 24, 2009

D.B.P. KONGRESİNE DOĞRU...

Hainler Türklüğe saldırıyorken/ Ülküdaşlarımdan gümânım benim,
Sol yanım ağrıya tiryâki zâten/ Her yanım ağrıyor, her yanım benim! (M.Aslan)
12 kötü adamı ifşa eden Bahçeli'nin, kendi kötülerinden haberi var mı? Her kongre öncesi, adaylığını açıklayan Ülkü Devleri'ne saldıran bu kötülerden habersiz mi? Rahşan'a Meclis kürsüsünden cevap veren Ülkü Devi Ali Güngör'ü cezalandıran Devlet Bahçeli; bu ağaç kurtçuklarını neden hiç bilmez?
Gayr-ı millî 12 kötü adamın karşısına, defalarca 12 iyi adam koymak ülkücü camia için çok kolay!
Çiçek bahçesinde, serada kimyasal gübrelerle gelişip obezleşmiş, büyük-küçük bilmez, edepten-âdaptan yoksun; devlet-millet düşmanlarına karşı demokrat, PeKaKa'lılara, DTP'lilere, Bahçeli'ye hakaret eden AKP'lilere karşı engin hoş görülü ama Ülkü Devleri'ne karşı tarifsiz kindâr ve saldırgan bu hormonlu sera dikenlerine karşı neden ilaçlama yapmaz?
Ülkücülerin, felekten gayrı güçlerinin yetmeyeceği kimse yok!
Türk Milliyetçilerinin, kendinden saydıklarına gücü yetmiyor! Sapının kendilerinden olduğunu bildikleri baltanın demirine hiç kızmamışlar!
Taraftarlıkla ülküdaşlık arasındaki farkın farkında olamayan bu gençleri, atalarının üzerine gönderen; koltuğunu, her şeyden fazla önemsediğini, Ecevitler'e gösterdiği saygıyla ispatlayan Bahçeli'nin, yasal mitinglerde bile sokağa çıkma yasağı koyduğu, ülkücü çocuklarını kendisine rakip gördüğü, her Ülkü Devi'nin üzerine saldırtmasını anlayamıyorlar!
PeKaKa'nın siyasallaşmışlarıyla Gâzi meclis'in rengini tamamlayacak kadar diplomat, Gâzi Atatürk'ün makamına Türk kimliğinden rahatsız birini çıkaracak kadar demokrat, Ecevit ve Yılmazla birlikte uyum yasalarına, tahkim yasalarına imza koyabilecek kadar AB işbirlikçisi birinin; parti içi hizmet yarışındaki bu hırçınlığını, ülkücüye karşı bu öfkesini, anlayamıyorlar!
Sadece hırçınlık yaptırdı diye, Başbuğ'un Oğlundan partiyi alarak Bahçeli'ye devreden -Ülkücü İrade adındaki- MHP Üst Delegelerinin, bu kîni sorgulayıp sorgulamayacağını merak ediyorlar!
Geçen hafta, MHP Genel Başkan adayı Hakkı Şafak Ses'e de saldırdılar! Hem de tekbîrlerle! Cuma namazı kılmayışını tenkîd eden Emekli Müftüyü karga tulumba partiden kovduran biri için, ülkücülüğünü Başbuğ'a ispatlamış birine, tekbîrlerle saldırdılar!
Sokaklardan, PeKaKa'lılardan, Bahçeli'ye olmadık hakaretleri yapan AKP'lilerden, Meclis'teki DTP'lilerden sakınılan bu salon magandaları; "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" diye bağırıp çağırdılar! Oysa ülkücüler; 45 yıldır Ülkücü Hareketin Lideri olarak sadece Başbuğ'u bilmişlerdi!
Ve aynı anda PeKaKa'lılar, resmî törenlerle ülkemize giriyorlardı! Bu alçakların ülkemize girişlerini sağlayan, bir kaç gün önce; "Güzel şeyler olacak!" müjdesini veren A. Gül'ü, Köşk'e çıkaran da Hareketin Lideri Bahçeli'ydi!...
Bölücüler, işbirlikçiler, hainler karşısında suspus olan bu çocuklar, tekbîrlerle Ülkücü hareketin harcı, îman savaşçıları büyüklerine saldırdılar! Sol yanım ağrıdı! Nâtıkam durdu!
Çiçek bahçesi tezi ile bahçeleştirilen D.B.P.( Devlet Bahçeli Partisi)'nin; Türk Milliyetçilerine, Türkeş vârislerine tamamen yabancılaştığını, net olarak gözlemledim!
Bir de; "Bu günlerde MHP'yi karıştırmak için paralar harcandığı..."ndan bahsedenler var! Mübârekler, Google'dan bir sorsalar!... Son üç yılda MHP'nin hâzineden aldığı paranın 64 Trilyon 155 milyar olduğunu görürler! Sırça köşkte oturarak, taraftarca bağırmak için, kimlerin Bahçeli'den kaç para maaş aldıklarını da sormayı akıl ederler ve DBP (Devlet Bahçeli Partisi) genel başkanlığının neden bu kadar önemsendiğini de anlarlar!
Kimin umurunda millî bütünlük? Kimin umurunda Atatürk ve Türkeş Başbuğların emekleri? Kimin umurunda millî mîraslar?
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: