Pazar, Ekim 11, 2009

ŞAFAĞA AKIN VAR!...

Tendürek'te, Kop'ta, Palandöken'de
Kurtların payı var gelip geçende
Ki alırlar vermek istemesende... (Arif Nihat ASYA)
Hollywood aktörlerine iftira ederek açılım reklamı yaptıranları, Başbakanlığa ve Köşk'e taşıyan; demokrasiyi araç kullandıklarını hiç saklamamış olanları yıllarca seyrederek meşrûlaştıran siyâset özürlülerinden birinden, bizimkinden yâni; "Ne mozaiği ulan?" diye mozaiğe, Türkiyeli'liğe itiraz eden bir hareketin genel başkanı olarak "Çiçek Bahçesi" deyip seracılığa soyunandan, gerçek hak sahipleri paylarını almak üzere yola çıkmışlar!
Kurtlarla dansın ancak filimlerde olabileceğinin hele bozkurtlarla asla dans edilemeyeceğinin ispatı için Bozkurtlar Ordusu, sefere çıkmış!
Haberi duyduğum andan itibaren, bir saat içinde 17 telefon görüşmesi yaptım! Bunlardan sadece iki tanesini, haberi teyit için ben arayarak yaptım.
Haberi; Dâvânın Aysbergleri'nden, edebi gereği popülerleşip tanınmaktansa bilinmeyi tercih eden, gerçek Ülkü Devleri'nden birinden, ilklerin içindeki bir kanaat önderinden, Garipkafkaslı'dan duydum. "Mustafa'm! Hakkı Şafakses, pazartesi günü MHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıklıyor. Partimizi, teşkilatlarımızı, kırk beş yıldır Milletimize sebîl ettiğimiz canlarımızın, şühedâmızın, ikbâllerin-istikbâllerin hakkını almak için ve bütün ülkücüleri davet ederek seferdeyiz!" diyordu Garipkafkaslı...
Bu arada, Garipkafkaslı'nın birinci derceden kan bağım olan bir büyüğüm olduğunu da söyleyerek iki kere heyecanlı, iki kere hevesli olduğumu da belirtmek isterim.
Garipkafkaslı; fıtrâten Türk ve Türk Milliyetçisi olan ailemizi, siyâseten sırasıyla Türkeşçi, MHP'li ve Ülkücüleştiren fikir adamı... Garipkafkaslı;
"Bu vatanı/Toprak olan/ Öz canımla/Bu toprakta/Men gurmusam./Kaygısına/Men galmışam/Yarasıyla/Kavrulanda,/Acısıyla/Uyananda,/“Su!” diyerek,/ İnleyerek/O yananda/ Kanım ile/Suvarmışam/ Dik dur... Menim bayrağımsan/ Dökme kaşın!/ Eğme başın!/Olsa derdin/ Ağrın alım/ Kaygısına/ Goy men galım/Sen bayrağım;/ Hem bu günüm/ Hem sabahım.../ Sen menim/ Gözüme bak,/ Gözlerimden/ Özüme bak./ Gir içime/ Oku beni,/ Öz aklına/ Doku beni./ Ben giderim,/ Biz göçeriz,/ Bos yerimiz/ Doldurulur./ Eğme başın/ Dik dur Hânım!/Yoksa benim/ Sonum olur." diye haykıran yüreğin sahibi..
Hakkı Şafakses'i akranım ve bizden 10 yaş genç olan bütün ülkücüler tanırlar. Ülkücülerin, Şafakses'in soy adından hareketle ve tevâfûken şafağa en yakın zifiri karanlığı idrâk ettiklerine inanmak istiyorum.
Îmanlı açılımcıların, sıraya koydukları teslîmiyet hareketlerinin peşpeşe sıralandığı bu zor ve çetin günlerde, Türk Milleti'nin siyâseten adresi MHP'nin sessizliğini, yorumlamak sıkıntısındaydık! Ve bu sessizlik; zamansız ve ölçüsüz bağırmalarla kamufle ediliyordu!
"Ne mozaiği ulan?" itirazına; Çiçek Bahçesi, farklılıkların farkındalık, Gâzi meclis'in rengini siyâsallaşmış bölücülerle tamamlamak, işgâldeki Doğu Türkistan'da bölücülerle karşılıklı göbekler atarak ve Türk Milliyetçilerini inciterek girilen demokratlaşma yarışına, son günlerde kongre atmosferine heyecan katmak için Oktay Vural ağzından; "Biz de ne mozaiği ulan, mermeriz mermer!" diyerek ara verip yeniden sessizleşiliyordu!
Bütün ülkücüleri, kabına ve yuvasına çekilmeğe mecbûr eden bu renksizlik sessizliğinde Hakkı Şafakses'in çıkışı, ilaç gibi gelecek!
Dâvânın asıl sahipleri, Başbuğ'un gerçek Delikanlıları, Dâvânın Aysbergleri; gördükleri kıvılcımı anında körükleyerek çok kısa bir sürede ülkenin her yerinden Üç Hilalli Sancağın görülmesini sağlayacak şekilde ateşliyorlar...
Gerçekten akın var ve doğru zamanda, doğru zeminde, merkeze "Şafak"ta akın var ise, Şafağa açılan "ses"i duydunuzsa kolay gele Ülkücüler! Kolay gele!...
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: