Çarşamba, Ekim 27, 2010

87. YILDA CUMHURİYET BAYRAMI!...

Devlet'in, kırık işâret parmağı siyâset'le neremize dokunsak canımız acıyor! Demokrat maskeli korsan medreselerde yetiştirilmiş sahte doktorlar sâyesinde de kırık parmağımızla dokunduğumuz heryerde yapılan -gûya- estetik cerrâhi ameliyatlarla Devlet te, Millet te, Anayasa da tanınmaz hâle geldi!
*Genelkurmay Karargâhında fuhuş operasyonu yapılıyor! Zampara mı, pezevenk mi, kadınla tuzağa düşürülmüş köstebek mi aranıyor, belli değil!
*İmtiyâzla AB'ye kabûl edilmesine rağmen ekonomisi çökmüş Yunanistan'da bayram var! Yunanistan'ın Ege'deki kıta sahanlığını 12 mile çıkaran anlaşma yapılmışmış! Ne Dışişleri Bakanlığı'ndan, ne de Başbakanlık'tan bir yalanlama yok! Ki aynı konu "dinsiz-solcu-komunist" diye sıfatlar takılan Mümtaz Soysal tarafından; "Bir karışı bile savaş nedenidir, Yunanistan'ın kıyâmeti oluruz!" diye reddedilmişti!
*HSYK'ya atanan 10 bin hakim-savcının oylarıyla yeni seç(!)ilmiş Ali Aydın hakkında Kay-TV ve Kayseri Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni'nin www.haberiniz.com'da haber edilen müthîş iddialı tarifleri var! Cumhurbaşkanı da bütün bu özelliklerini hemşerisi olması hasebiyle bilmesine rağmen bu fanatik siyasi görüşlü şahsı atayarak yargıyı siyasallaşmaktan koruyor!
*Terör örgütüyle ilişkilendirilerek dokunulmazlığı kaldırılan, vekilliği düşürülen, İmralı kontenjanından bağımsız seçimlere girmiş bir kadın müsveddesi; İmralı ile Hükümet arasında kuryelik yapıyor! Sadece kuryelikle yetinmeyip İmralı'daki câniye PKK eylemlerinin biraz daha ertelenmesi için ricacı oluyor! Ricayı kendi adına mı, siyasallaşmış örgütü adına mı, yoksa Hükümet adına mı yaptığı belli değil!
*Eski-miş, Ülkücü İfrâzâtlar'ın vuvuzelalığı ile referandumda değiştirilen Anayasa sâyesinde; millet vekillikleri düşürülen sabıkalı bölücülerin vekillikleri geri isteniyor!
*Gene; eskimiş, üretkenlikleri kalmamış Ülkücü İfrâzâtlar'ın amigoluğuyla değiştirilen Anayasa sâyesinde; "24 saat Kesintisiz Demokrasi" uygulamasıyla, PKK ile kapalı kapılar adında 6 maddelik bir mutabakat imzalandığı söyleniyor! Ülkücü ifrâzâtlar'ın; "Yetmez ama Evet" gayretleriyle; Devlet'in, Cumhuriyet'in, Demokrasinin fotoğrafı bu!
*Gene eski-miş Ülkücü İfrâzâtlar'ın, yalaka-vuvuzelalıkları sâyesinde değiştirilen Anayasal toleransla; Ankara'da bir başka bölücü parti hüviyetli örgütün toplantısında Türk bayrağı asılmadı, İstiklâl Marşı okunmadı, ne söylendiğini ifrâzâtların da anlamadığı Kürtçe Lavik ayakta dinlenildi!
ABD'nin patronluğunda, Türkiye'den Ortadoğuya bahçe köpekliği eden bir pravdanın yazdıklarıyla, iftiralarıyla, bir bardak suda koparılan fırtınaları da hatırladıkça şahsımı çok ilgilendirdiği için affedemeyeceğim Ülkücü İfrâzâtlar'ın yaptıklarını; Millî Hafıza olmaları özellikleriyle Ülkücülerin dikkatlerine sunuyorum!
Ekonomik olarak kesin kontrole alınmış, siyâseten Ülkücü-Devrimci İfrâzâtları'nın rehberliğinde teslîm olmuş, Ordusunun Karargâhı'na olmadık tahkîr edici sebeplerle girilmiş,
Yargısı ifrâzâtların özel gayretleri ile siyasallaştırılma maskesiyle teslîm edilmiş ve "Hakimiyet kayıtsız-şartsız milletindir." düsturuyla Kurulmuş Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluş yıldönümü bayramına bir gün var!
Cumhuriyet'in ilanının 87. yıldönümünde; gayr-ı millî odakların, Ülkücü-Devrimci İfrâzâtlar'ın, -ki bunlar 12 Eylül 1980'de işkencelerle bayıltılan savaşçıların uyku hâli ifrâzâtlarıdır- bu millî günde ne diyeceklerinden çok ne yapacaklarını merâk etmeden bekliyoruz!
Herkese, herşeye, bütün gayr-ı millî unsurlara, bütün ifrâzâtlara, bütün emperyalistlere, bütün Haçlı Müslümanlar'a rağmen;
BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN MİLLETİM.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: