Cuma, Ekim 08, 2010

KENDİNİZİ NE ZANNEDİYORSUNUZ?

Velâ havle velâ kuvvete illâ billâh-i aliyyül azîm!
Sultan mısınız, kazasker misiniz? Şeyh-ül İslâm mısınız, kadı mısınız? Muaviye misiniz, Yezîd misiniz? Allah mı kesildiniz başımıza Kardeşim?
71 yaşında, niye tutuklandığı belli olmadan 73 yaşında tahliye edilen devlet-millet-vatan sevdâlısı bir Türk Akasakalı Mustafa Özbek'i, cezaevinden çıkar çıkmaz; "Bu işin keyfini yaşasın, içerideki arkadaşları için dua etsin, onlar da özgürlüklerine kavuşsunlar ama kabadayılık olmasın!'' diye tehdît ediyorsunuz? Bülent Arınç, bu yetkiyi size hangi yasa veriyor?
Mahkemenin kadıya mülk olmayacağını, hiç mi hatırlamazsınız?
Siz her kese, her şeyi söyleyeceksiniz; küfredeceksiniz, sizi alkışlamayanı gözaltına aldıracaksınız, sistemin her yerini elleyecek parmaklayacaksınız, size muhalif hiç bir gazeteciye, televizyoncuya hürriyet hakkı tanımayacaksınız, size her yol mubah ama tahliye olan 73 yaşındaki bir aksakal Türkmen'e teşekkür beyânatı bile yasak öyle mi?!
Doluyu tarlanıza çağırıyorsunuz!
Ömürboyu ağırlaştırılmış hapse mahkûm bir bebek katilinin tehdîtleriyle ne hallere düştüğünüzü, Haçlı kıçıyla gülerek, biz yüreklerimiz kan ağlayarak izliyoruz! Millete rağmen siyâset yapabileceğinizi mi zannediyorsunuz? Yoksa size görev veren Okyanus Ötesindeki BOP Eş Başkanı; artık "Anam bana kör dedi, gelene geçene vur dedi." diyerek herkesi tahrîk et, korkma talimatı mı fısıldadı?
Meclis-i Mebûsan'ın lağvedildiği, ordunun terhîs edildiği, tersânelere girildiği, pay-ı taht'ın işgâl edildiği günleri hatırlar mısınız? Haçlı tâlimatıyla verilen Şeyh-ül İslâm fetvâlarıyla idama mahkûm edilmiş Millet Evlâdı'nın sîne-i millete sığınarak neler yaptığını, unuttunuz mu?
O zaman ki Yedi Düvel adındaki Haçlı nasıl aynı duruyorsa, bu millet te aynı duruyor! Hatta şimdi her şeyi var, farkında mısınız?
Cezaevlerine koyulanların en az bin katı kahraman millet evlâdı, teyakkuz halinde sizi ve size görev verenleri izliyor!
Kısa bir zaman kalmış seçimlerde, bu millet size haddinizi elbette bildirecektir! Sandıkta boyunuzun ölçüsünü elbette alacaksınız ama o günden önce Kuva-y-ı Seyyâre bir Türk Milliyetçisi olarak, yüreğinde Allah korkusundan başka korkuya yer olmayan, sizden korkmayı îmansızlık sayan bir Müslüman-Türk olarak size seslenmek durumundayım!
Siz, kendinizi ne sanıyorsunuz?
Sıkışınca ağlayıp, burnunuzu silip feraha çıkar çıkmaz Firavunlaşarak kimi korkutacağınızı zannediyorsunuz? PeKaKa'lı hainlere uygulanan bütün İnsan Hakları kolaylıkları, karakola düştüğümüzde, sorguya alındığımızda, cezaevine koyulduğumuzda bize de uygulanmayacak mı?
Birinci 12 Eylül'ün ABD'nin 'Bizim Çocuklar'ının işkencehânelerine teslîm olmamış, boyun eğmemiş bize; şimdinin bu tatil kampı görünümlü, caydırıcılığı olmayan, CMUK'un korumasındaki yerlerin etkisinin ne olacağını sanıyorsunuz?
Siz herkesi kendiniz gibi korkak mı zannediyorsunuz? Korkakların psikopat oldukları bilinir! Bu kadar psikopatlaşarak korkunuzu belli etmenin size faydası ne?
Bu halinizle, Kasımpaşalı'lığı herşeye rağmen inkâr edilemeyen Recep Tayyip Erdoğan'a verdiğiniz zararın farkında mısınız?
Sükûtumuzu korku veya ikrarımızdan mı zannediyorsunuz? Başımıza Allah mı kesildiniz bre korkak psikopatlar?
"TÜRK'E BAŞ OLAMAZ TÜRK'ÜM DEMEYEN."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: