Salı, Ağustos 11, 2009

BU OYUNUN SONU KÖTÜ!...

Her yerde müthiş, öfkeli solumalar var! Fırtına öncesi korkunç bir sessizlik! Her yerde; "Biri harekete geçsin" beklentisi!... Her kes öfkeli ve her kes bekleyişte olduğu için de ürkütücü bir hareketsizlik!...
Bekleyişteki Anadolu Türk'ü; "Ben umarım bacımdan, bacım ölür acından!" denemesiyle bu bekleyişin sonuç vermeyeceğini de yüzlerce yıl öğrenerek öğretmiş oysa!...
Koca Düvel-i Muazzama'dan kala kala Anadolu Türkiyesi kalmış! Mevcûdu muhafaza için yüz binlerce ölüşümüz daha dün! Sadece Çanakkale'de, 253.000 kişi ölmüşüz Devlet'in bekası için!...
Geçen yüz yılda değişen dünyayla biz de değişmişiz. Totaliter yönetimden Cumhuriyete geçmişiz. Milletin kendi kendini yönetmesine karar kılmış Muhteşem Türk Atatürk... Haçlı emperyalizme karşı ölümüne mücâdeleler verilip Yedi Düvel adıyla gelen Haçlı, geldiği gibi gönderildikten sonra her türlü kültür emperyalizmine savaş açılmış Genç Cumhuriyet'te!
Değişmek, matbaayla kavgadan, teknolojik üretimlere şeytan icadı demekten vaz geçmek,vaz geçirmek kolay olmamış! "Din elden gitti!" demişler! Yeni sisteme kâfirlik demişler!
Milletin yöneticisini seçmesini sağlayan sisteme isyân edenleri destekleyen, demokrat müttefik(!)lerimiz olmuş her zaman! En yakın müttefik(!)imiz ABD; Yedi Düvel'le birlikte vatanımızı bölüşmek için gelmiş Lozan'ı kabul etmeyerek gitmiş! Hep yanımızda olmuş! Hep bizimle olmuş! Genç Cumhuriyetin "Bağımsızlık karakterimdir." diyen kurucusu Gâzi ve arkadaşları dünyalarını değiştikten sonra, Ordumuzu NATO'ya sokarak ülkemizi komünizmden korumuş!...
On yıllık periyodik aralıklarla darbeler yaşamışız! Her on yılda bir kahramanları hain, hainleri kahramanlaştırmışlar! Seyretmişiz öfkeli suskunluğumuzla!
Gûya seçerek iş başına getirdiğimiz dışa bağımlı siyâsilerimiz yüzünden; onar yıllık aralarla Türk Milliyetçileri kahramanlaştırılmış, hainleştirilmiş! Türk Komünistler kahramanlaştırılmış, hainleştirilmiş! Hainlerle kahramanlar o kadar iç içeleşmiş ki memleket nüfusunun yarısının hainleri kahraman, diğer yarısının kahramanları hain! Diğer yansızlarsa asanları alkışlamış, asılanlara ağlamışlar ilm-i siyâsetle!
Yasalarımız millî değil, dikte ettirilerek çıkartılmış!
Anayasamızla kedi-fare misali oynamış, oynatmışlar! "Bir kere delinmekle bir şey olmaz!" la başlayan delmeyle Anayasamız kevgire dönmüş!
Ne milliyetçiliğine inanılacak münevver, ne de ulusalcılığına inanılacak aydın kalmış! İnanılıp peşinde milyonların meydanlara indiği kişiler, cezaevinde! Madalyalı Kahramanlarla, hainler suç ortağı edilmiş! Birbirini öldürenler, aynı örgüttenmişler!
Her kes Atatürk'e saldırmış ve Atatürkçülük'e sığınmış sıkıştığında aydınca! Yetmiş yıldır dünyada olmayan Atatürk'ü bir türlü öldürememişler bu korkak cesurlar!
Her kes sisteme saldırtılmış belli aralıklarla ve her kes, demokratlık yarışına girmiş sipariş yasa yaptırımlarıyla!
Her kes, her kesten huylanır, kimse kimseye güvenmez olmuş!
Millet olarak bir açmaza sürüklenmişiz kendi seçtiğimizi zannettiğimiz kuklalar sâyesinde!
Bu kaygan ortamımızda; Anadolu'nun her yerinde birlikte yaşadığımız, her makamı paylaştığımız, kabir komşularımız Kürtlerimizden birileri dağlara çıkarılmış! Marksist-komünist olarak dağa çıkarılan bu halkçı figüranlar, 25 yıl sonra çakma din adamlarıyla köylere, kentlere inmeğe, öldürdüklerine duasal ağıtlara, ak tülbentleri kirletmeğe başlamışlar!
Ve bir türlü içeriği açıklanamayan bir ayrıştırma açılımıyla muhatabız!
Her kes susuyor, birbirini pusuyor! Her kes, gerili yaydaki ok misâli! Münevverler yok veya tutuklu! İşbirlikçi "dolma kalemler" kıs kıs gülerek aldıkları dolar veya euroları sayıyorlar!
Bu suskunluk hayra alâmet değil Beyler!
İlgilenenlere, işbirlikçilere, diplomat demokratlara, ordulu millete, devletli orduya, ordulu devlete, savcılara, savunmacılara, dağdakilere-bağdakilere sessizce ve bir daha soralım; "Eşim seni sine sine süren kim?" oynuyoruz ve bu oyunun sonu kötü! Farkında mısınız?
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: