Pazartesi, Ağustos 17, 2009

KÜRTLER Bİ-ZİM-DİİİR!...

ABD kovboy filmlerinde mahkemeler olurdu. Reis, heyet, mübaşir, güvenliği sağlayan eli silahlı görevliler vardı. Sanık sandalyesinde işlediği cinâyetler kesin kanıtlarla bilinen bir câni... Hâkim, kararı açıklamak üzere, sanıktan son sözlerini isterdi.
-Dışarda çok adamım var! Beni bırakmazsanız hepinizi öldürürüm! Diye tehdît ederdi son söz yerine Kötü Adam sanık!
Kovboy filimlerinde, dünyaya demokrasi dağıtan ABD'nin kendi deyimiyle Vahşi Batı'sında hukuk, zorbaların vesâyetindeydi geçen yüzyıl...
21. yy.da bizde, daha fenâsı var!
Adam yargılanmış, cezası verilmiş: Îdam! Müttefik(!)imiz ABD bastırmış, girebilmek için kapısında elli yıldır elli takla attığımız Haçlı Birliği AB dayatmış ve kurtarılmış ipten, ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkûm edilmiş. Yâni artık ölünceya kadar mahbûs!
Fakat müttefik(!)imiz ABD'nin ve Haçlı Birliği AB'nin dikteleri demokrat(!)ik yasalar sâyesinde mi desem, terörün tehdîtlerine boyun eğen demokrat maskeli teslîmiyetçiler sâyesinde mi desem, adam mûtat basın açıklamaları yapıyor!
Emrindeki siyasallaşmışlara talimatlar gönderiyor! Yetmiyor! Devlet'e bölünmeyi hızlandıracak "Yol Haritası" dayatıyor! Memnû haklarının iâdesini istiyor! Gâzi Meclis'te renk tamamlayan sahte demokrat vekilleri; "Hükûmet bu mahkûmu muhatap almazsa olmaz." diyor!
Yetmiyooooor! Mahkûmun dağdaki adamı alçak; "7-8 bin adamımız var gerekirse artırırız! Kürt Açılımı tamamlansın!" diye tehdît ediyor!
Demokrasiye "tramvay, hedefe ulaşmak için araç" diyen demokrasi havarileri de bu dayatmaları, bu zoralımları; "Daha fazla demokrasi" adıyla kamufle ederek millete yutturmak istiyor! Sanki devlet, bu mahbûs bebek katiline mahkûm!
Yıllardır tenkîd ettiğimiz yanlışlarına rağmen Türk Milliyetçiliğinin hâlâ siyâseten tek adresi MHP'nin Genel Başkanı Bahçeli'nin yırtınarak karşı çıkmasından da hem bu mahkûm, hem yandaşları ve hem de mevcût teslîmiyetçi hükümet çok rahatsız! Mahkûm; tahsîs edilmiş adasından; "Böyle devam ederlerse MHP ve CHP altı ayda yok olur!" diye ahkâm kesiyor "Yol Haritası" açıklarken! İte bak, yattığı yere bak!...
Siyâsi teslîmiyetçilerin demokrasiye hakaretleri, iftiraları ve bindikleri tramvayı sabote etmeleri ancak bu kadar âşikâr olur!
PeKaKa'nın silahlı tehditleriyle %5-6 oy almış olan siyasallaşmış terörist demokratlar; toplam %95-96 olan ezici çoğunluğun haklarını demokrasi adına gaspa niyetleniyor ve bu zoralımın adına da teslîmiyetçiler demokrasi demeğe, dedirtmeğe çalışıyorlar!
Devlet Bahçeli'nin "12 Kötü Adam"laştırdığı, satılık "Dolma kalemler", bu demokrasi iğfaline itiraz edenleri, "Kandan geçinmekle" suçuyorlar!
Hadi ordan be! Hain, korkak, ucuz, teslîmiyetçi ve 40.000 suçsuz insanımızın kanları üzerine yatmaya çalışan, dönek, kan emici vampirler sizi!
Bre namertler! Toprağı vatanlaştırmanın, devlet olmanın ve devlet kalmanın tek bedeli candır-kandır! "Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır." Bağımsızlığı, vatandaşlarının huzûru için, sınırlarının korunması için ölüyor ve can alıyorsa devlet, devlettir!
Devlete isyân edenle, âsi itlâf ederken şühedâya karışanları bir tutanları, bir tarif etmeğe çalışanları da o şaki sürüsünden sayarız!
Devlet te bizim, Vatan da, Bayrak ta, Millet te bizim, misâk-ı milli hudutları içinde yaşayan bütün Kürtler de bizim! Bunların bizim kalması uğruna Türk Milleti olarak ölmeğe de devâm edeceğiz, itlâf etmeğe de!...
Demokrasi tramvayının vatmanı ve yolcuları! Biz bu Devleti-Cumhuriyeti sokakta bulmadık, bir serseri ser-kerde-i eşkiyaya da teslîm ettirmeyiz! Yanlıştasınız, yanlış yapıyorsunuz!
Türk milleti, binlerce yıllık devletçilik teamülüyle bu yanlışınızı, ne pahasına olursa olsun bozar! Binlerce yıllık Kürdünü size piyon ve yem etmez! Akıllı olun!
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: