Pazar, Ağustos 09, 2009

ÖYLEYSE KİMDEN, NE İSTİYORUZ?

Çok bilen çok yanılır ya! Çok bileni çok olan, yanlıştan kurtulamaz ya! Yanılmayı, yanlışlara mecbûriyet işkencesini yaşıyoruz bilerek-isteyerek!
Ne istemediğimiz, neyi-neleri istemediğimiz belli!
Kimlerden, nelerden rahatsız olduğumuzu bilen o kadar çok "bir bilen"imiz var ki! Bu kadar çok bilen yüzünden de istemediklerimizi baş tâcı ediyoruz, inat ta bir murat ya!...
Anarşi istemiyoruz! Terör istemiyoruz!
Teröre yüz milyar dolarlar harcamak, harcatmak istemiyoruz!
Kan istemiyoruz!
Kan dökücülere, kan içicilere, vampirlere, bebek katillerine demokratik itibar istemiyoruz!
ABD'ye, AB'ye, Haçlı'ya teslîmiyet istemiyoruz!
Siyâsete, demokrasiye, yargıya vesâyet istemiyoruz!
Vatanın ve milletin ayrıştırılmasını, bölünmesini istemiyoruz! Yeni ayağa kalkmışken bir daha "Hasta adam" tarifini istemiyoruz! Ameliyat gereken hastalığımızın ağrılarının uyuşturucuyla dindirilmesini, önce uyuşturulup sonra uyuşturucu bağımlısı muamelesi görmek istemiyoruz!
Canımızı alanları, kanımızı akıtanları, ciğerlerimizi dağlayanları Meclis'te dokunulmazlık zırhı arkasına saklanarak savunan siyasallaşmış teröristleri istemiyoruz!
Dağdaki teröristin silahla, Meclis'tekilerin demokrasiyle tehditlerini istemiyoruz!
Milliyetçiyim deyip demokrat ve diplomat maskesiyle halkçılaşan, farklılıkların farkındalıkla halkçılığı bölücüleştiren milliyetçileri istemiyoruz!
Ümmetçiyim deyip "Mü'minler kardeştir." dini buyruğa ters davranarak dindar Türk Milliyetçilerini ötekileştiren, şövenist-ırkçı-bölücü Kürtçülere tavizkâr davranan teslîmiyetçi "diplomat müslüman demokratlar"ı istemiyoruz!
Hiç bir şey öğretmeden, öğretim görevlileri olmadan, seviyesi gittikçe düşen orta öğretim öğretmenleriyle gençliğimizin 4-5 yılını alıp diplomalı cahiller, diplomalı işsizler üreten yöre fakülteleri istemiyoruz!
Daha dün dağılan, gûya demokratlaşarak bütün dünyaya diplomalı nataşalar ihrâç eden Sovyetlerin durumuna düşmek istemiyoruz!
AB ve ABD dayatmalarıyla demokratlaşan yasalarımız sayesinde seçilerek başka bir devletmiş gibi davranan belediyeler istemiyoruz!
Kürtçe türkü duyduğunda Kürde söven Türk; Türkçe türkü duyduğunda Türk'e söven Kürt istemiyoruz!
Devlete baş kaldıran bölücülere; "diplomat demokrat"ça korkak tavırlarla, üç-beş oy uğruna daha acısı Haçlı Senarist'in isteği doğrultusunda tâviz veren siyâsi erk istemiyoruz!
İstemiyoruz istememesine de;
AKP'ye itirâzı da istemiyoruz! İkimizden birimiz AKP'ye oy veriyoruz!
Meclis'ten devleti tehdit eden DTP'ye oy veriyoruz!
Abdullah Gül'le aynı üslûpla "İyi şeyler olacak!" diyen CHP'ye oy veriyoruz!
Konuşulacak zamanda susan, susması gereken zamanda millete dağı gösteren Bahçeli'ye itiraz edeni hain ilan ediyoruz!
Yâni bilerek, çok bilen "Dolma Kalemler"imiz önderliğinde siyâsetten belâmızı istiyoruz! Allah'ta veriyor şükr'olsun!
75 milyon nüfusun üçte biri tiryâki ama bir duman için cezalanmamak akıllılığıyla yasağa uyuyor; kaç Mehmetçik şehit etmiş, kaç vatandaş katleşmise o kadar ödüllendirilen teröriste heveslenerek dağlara bakıyoruz!
Teröristin silâhından korkup Ordumuz'un silahına güvenmiyoruz! Meclis'te renk tamamlayan siyasallaşmış teröristleri demokrat sayıp milyonlarca tiryâkinin insan haklarını antidemokratik buluyoruz! Bölücü şöven Kürtçülüğü demokratik; bütünleyici "Ne mutlu Türk'üm diyene" diyen millet kucaklayıcılığını ilkellik sayıp yasaklatıyoruz!
Özetle; demokratik diye çok istediğimiz için de Allah(c.c.), oyumuzla belâmızı veriyor!
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Dostunu erkekçe seven kişi
Pervane gibi özler ateşi:
Sevip de yanmaktan kaçanların
Masal anlatmaktır bütün işi.(Ömer Hayyam)
Emperyalizmin tuzağına düşmemiş, saf ve temiz kalmış, milletimizin neler çektiğini,devletimizin ne zor şartlar altında kurulduğunu unutmamış, kutsal emanete sahip çıkmanın var olmakla eşdeğer olduğunu gözler önüne seren bir analiz. Yazarın yüreğine sağlık.
İnanıyoruz ki, bizim gibi düşünen Milyonlarca yurtsever Türk bu yanlış açılıma dur diyecektir. Hiç bir millet kendini paramparça etmez, hiç bir devlet kendini tasfiye etmez. Daha dünkü devletçiğin beyaz saraydaki füme renkli pek sempatik sömürgecisi, 'bir tek millet vardır o da Amerikan milleti' demektedir. Onlarca milletten oluşan Amerika bunu derken, neden binlerce yıldır var olan Türk ulusu etnik kökenlere bölünsün? Bunun ne faydası olabilir? Neosevr'i dayattılar kahraman Türk ulusuna, bizi kolay lokma zannedenleri yine yanıltacağız. Allah yardımcımız olsun. Haklı olmanın verdiği kararlılık ve iman bizde. Ne mutlu Türküm diyene diyenler birleşip, bu tuzağı da aşacaktır. Çünkü biz yanmaktan korkamayanlarız.