Çarşamba, Ağustos 12, 2009

ONE MİNUTE GENEL BAŞKAN!...

One minute! Recep Tayyip Erdoğan!
"Durmak yok yola devam." da, söz söylerken dur biraz! PeKaKa'nın siyasallaşmışlarıyla AKP Genel Başkanı olarak görüştünüz, yakışır! Siz Genel Başkan olarak, Genel Başkan kabul ettiğiniz soyadıyla davalı Ahmet'le kapalı kapılar ardında görüşürken onun eş başkanı Ayna'sızı; "PKK'yı ve sayın Öcalan'ı bunun dışında bırakma gibi bir oyun varsa bu oyuna gelmeyiz. Buna izin de vermeyiz." diyordu! Bilmiyor musunuz?
Diğer gerçek parti Genel Başkanlarına ise Başbakan olarak; "Bizim vatan sevgimizi ne ölçebilecek kalitede ne de kariyerde değildir!" dediniz bütün edebinizle! Bu da yakışır!
Ben de; bir Türk, sıradan bir Türk Milleti Ferdi olarak AKP Genel Başkanı Erdoğan'a bir iki söz söylemek ve cevap beklemeden bir iki soru sormak isterim! Cevap beklemem çünkü cevabını bütün siyasi hayatınız boyunca söyleyerek geldiniz!
AKP Genel Başkanı, îmanlı demokrat, vatanperver R.T. Erdoğan! Vatanseverlikle milliyetçilik birbiriyle çok ilgili ama tamamen farklı kavramlar değil midir?
Bir komünistin, marksistin, faşistin, ateistin, sağcının, solcunun, ümmetçinin vatanseverliğine engel var mıdır?
Sizin de en az benim kadar vatanperver olduğunuza inanırım! Çünkü vatan sevgisinin îmandan olduğunu, ben de bir müslüman olarak bilir ve iman ederim.
Size "Türk'üm deyin" demem! Çünkü Türk değil Gürcü olduğunuzu söylediğiniz, aylarca yazıldı çizildi! Bu etnik alt kimliğiniz, Başbakan olmanıza mâni olmadı Türk Atatürk'ün kurduğu sistem sâyesinde! Siyâsetinizi benimsemesemde ben de itirâz etmem Başbakanlığınıza! Oy aldınız! Sistemin gereği ve cevâzı bu!
Gürcülüğünüze rağmen; vatanperverliğinize, vatan sevgisinin îmandan olduğu inancınıza itirâzım olmaz, itirâz edene de itirâz ederim ki etmişim de! Ama Gürcü alt kimliğinizi açıkladığınız gibi, bir kere de; "Türk Milleti'ndenim. Ne mutlu Türk'üm diyene." diyebilir misiniz?
Vatanperver birinin; toprakları vatanlaştırarak paylaşan 30.000 insanımızın katilleriyle, açılım diyerek, daha fazla demokrasi diyerek, kapalı kapılar ardında Parti genel Başkanı olarak görüşmesi, vicdâni midir?
Anadolu'da dîni ile milliyetini bütünlemiş, tekleştirmiş Müslüman Türk Milleti'ne karşı çok sık ve coşkuyla kullandığınız; "Azîz Milletim" derken hangi millete sesleniyorsunuz?
Demokrat görmediklerinize sitem ederken; "Anneliğin ideolojisi ve siyâseti yoktur." dediniz. Çok doğru! Analığın ideolojisi, ırkı, dini, mezhebi, cemaati elbette olmaz! Apo çukurunun annesinin de analık duygularına sonsuz saygılı olduğumuzu söyleriz ama hiç sebepsiz; Haçlı taşeronluğuyla devlete, millete, hem de vatana ihânet ederek 30.000 insanımızın katlinden sorumlu bir câninin, onun emriyle hareket eden teröristin ve siyâsinin muhatap kabul edilmesiyle insafsızca incitilen, yaralı Türk analarının mâtemlerini nereye koyuyorsunuz?
Katille maktûlün, hâinle sadıkın, Mehmetçikle teröristin anasını, bir mi tutuyorsunuz?
Vatana ihânetle, millete-devlete ihânet arasındaki ince ama çok keskin farkın farkında mısınız?
One minute! AKP'nin îmanlı, demokrat, vatanperver, Gürcü Genel Başkanı one minute!
Sizden vaz geçtiğini basına fısıldayan ABD'ye karşı; "ABD'nin inâdına Tayyip!" diyerek sizi savunacak kadar Türk milliyetçisi olan yüreğim; kendine oy veren vatandaşına "Ananı da al git!" diyecek kadar kibar birinin, Bahçeli'ye üslûbuna seyirci kalamaz!
Biz; başlıya baş eğdirip dizliye diz çöktürerek devlet kalmayı teamülleştirmiş Türk Milletiyiz! Şahsî mallarımızdan gerekirse vaz geçebilir ama milletin olan bir çakıl taşı için kıyâmet oluruz!
Türk kimliğini de, Milletlikten etnik kimlik tarifine sokmayız, sokturmayız! Günü geldiğinde yanlış hesâbı Bağdat'tan döndürürüz!
One minute Genel Başkan! "Gürcü'yüm. Türk Milletindenim. Ne mutlu Türk'üm diyene." dediğiniz gün, oy vermemiş olmama rağmen benim de Başbakanımsınız! Demezseniz -ki demezsiniz- meşrû yollardan sizden kurtulacağımız mutlu günü, iple çekerim.
"TÜRK'ÜM. BU AD, HER ÛNVANDAN ÜSTÜNDÜR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

1 yorum:

Unknown dedi ki...

YÜCE ATATÜRK "Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran halka Türk milleti denir... Ne mutlu Türk'üm diyene..." demiştir. Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Türk Milleti denmektedir. O nedenle "Gürcü'yüm. Türk Milletindenim. Ne mutlu Türk'üm diyene." diyemez Türkiye Cumhuriyeti'nin başbakanı,"Bu ülke Laz'ıyla, Çerkes'iyle, Türk'üyle, Kürt'üyle vs..." konuşmaları yapamaz. Başbakan da tüm devlet adamları gibi yeminine sadık kalmalı, Anayasamızı ihlal etmemeli, ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİNE SAHİP ÇIKMALIDIR. Anayasamız başta olmak üzere, tüm yasa ve mevzuatlarımıza uymak her Türk vatandaşının görevidir. Bu nedenle, Gürcü'yüm demek olmaz, bunu sade bir yurttaşım dese, anlarım, ama bizi yönetenler yapamaz. TEK DEVLET, TEK MİLLET, TEK BAYRAK, TEK DİL! YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ! YAŞASIN TÜRK ULUSU!