Çarşamba, Ağustos 19, 2009

"NİSAN YAĞMURU YAĞDI!" DİYORLAR...

Karar verdim! Ben de demokratlaşacak, "demokratik açılım"ın sağladığı sus payından hissemi alacağım! Avâm ile entel arasında, anlayış ve ifâde farklılığı olduğu için avâmla işim olmayacak!
Yeşil renkli dolar/euro ile alınıp satılan, pazarlamacılarının en-tellek-tüeller olduğunu bildiklerime, entel bir soruyla başlatacağım değişimimi: "Senin de anan güzel mi?"
Anası güzelse, entelce kazanılan dolar veya euro ile avrupaî giyiniyorsa, arada sosyetece frikik veriyorsa, AB'ci olacak kadar da ileri görüşlüyse bu gelişirken dolar veya euro kazanan pahalı ucuzların, soruma sevineceklerini biliyorum!
Bağışlayın Dostlar!
Yüzüne tükürüldüğünde "Nisan yağmuru yağdı!" diyen yüzsüzlerden, intikamımı sözle almaya niyetleniyor istediğim gibi, seslendirdiğim gibi yazamamanın sıkıntısını yaşıyorum!
Önce eve giren hırsızı öldüren hâne sahibini cinâyetle yargılayarak başladı demokrat-adâletsizliğimiz! Hırsıza, kapkaççıya, anarşiste, magandaya zor kullanan polisimizin ellerini-kollarını bağlayarak devam etti!
Sonra namusunu temizleyenleri, insan haklarını ihlâl etti diye en ağır şekilde cezalandırmakla yetinmeyip linç etmekle sürdü!
Resmî nikâh olmadan dîni nikâhla birliktelik yasaklanırken zinâ suç olmaktan çıkarılıp sosyetik birliktelikler meşrûlaştırıldı! Piçlerin adı; sosyetece, entelce, demokratça "Evlilik dışı çocuk" olarak koyuldu!
Sonra kutsal görevi başında, "Vatan borcu, nâmus borcu." inançlı şehît Kınalı Kuzularımızla itlâf edilen teröristleri eşleştirerek "Vatan Evlatları" dediler!
"Vatan Ana" bildiğimiz şühedâ Anası ile 21.yy. Vahşî'lerini doğuran kadınları eşdeğerde gördüler! Piçi doğuranı Şühedâ Anası'na denk gördüler!
Anasından ve utanıp saklanmamışsa gavat dayısından başka akraba bilmeyen; amca, hala, amcaoğlu, hala oğlu gibi kan bağıdan bîhaber, asla sülâlesi, kabilesi, aşireti, oymağı, ulusu, budunu olmayan nesepsizleri, demokrat diye allayıp pullayıp sunmaya başladılar en-tellek-tüelce yaygın basında çarşaf çarşaf!...
Elbette piç, bir soya mensûp değildir dolayısıyla yapabileceği en uç milliyetçilik; "Kimin oğlusun?" sorusuna katırca; "At benim dayımdır." cevabı kadar olur! Bütün piçlerin anaları, çok güzeldir biliyor musunuz? Güzelliklerinin bedeli olarak ya entel- sosyetece yolu şarhoşken yataktan geçmiş ya da tecâvüz edilerek piçlerini peydahlamışlardır! (On sene sonra Irak'ta ne entel piçler göreceğiz!)
Bu entel güzellerle; nâmusunun, iffetinin, ismetinin, sadâkatinin semeresi oğlunu kınalayarak Vatana kurban gönderen Vatan Ana'nın asla, kat'a bir benzerliği, ortak yanı olabilmez! Sadece doğumdaki sancıları benzeşebilir diyeceğim ama bu kadınlar, özel hastanelerde, doğurdukları için doğum sancısında da benzeşemezler Vatan Analarla!...
Doğu, batı, kuzey, güney Anadolu'da namusunu temizleyen bir yiğide, katil denildiğini duyanınız var mı? Yıllarca en sosyal demokratlarımız ve en uç milliyetçilerimiz; "Nâmus belâsına gardaaaşş yatarız zindân bizim." şarkısıyla coşmadık mı?
Piçin, nesebi ve milliyeti bilinmeyenin vatan sevgisi mi olurmuş? Piç, kimin, hangi şehît babanın vârisi ki emânete sahiplenip vatanperver olsun!
Bu arada birer günah semeresi olan piçler de vatandaşımızdır! Vatandaşlık haklarını kollayacak kadar adâletli-devletliyiz elbet! Piçin piç olarak doğmakta bir dahli olmadığı için piçle işimiz olmaz ama anasını da hiç unutmayız!
Heeeyyy! Vahşî'yi doğuranla Peygâmber agûşuna Mehmetçik gönderen Vatan Ana'yı benzetmeğe çalışan piç düşünceliler; "Sizin de ananız güzel mi?"
Vatanseverlikle, milliyetçilik arasındaki farkı ve ilişkisini de anlatacağım inşallah...
"TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR."
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: