Salı, Nisan 13, 2010

BİR YUMRUKTA BOZULAN İSTİKRÂR!

Allah kimseyi utanır yüzden etmesin!
On binlerce Kürt insanımızın kanıyla bozulmamış, binlerce Mehmetçik'in canıyla bozulmamış olan istikrâr, bir yumrukta bozulmak tehlikesiyle karşı karşıya! Nasıl güçlü bir istikrârsa!...
"Dilerim, bu saldırı, Anayasa değişikliği arifesinde, ülkedeki huzurlu ortamı bozmayı hedeflemek isteyen bazı provokatörlerin tertiplerinden birisi olmasın." Kendisi Manisa'da iken, Ankara'daki evinin yakınlarında suikastçi muvazzaf subayların dolaştığı, ABD'den ihbâr edilen; Devletin kurumlarıyla, milletin sabrıyla oynamakla görevli; sekiz yılda 15 kere ABD seyahati yapan Genel Başkanı'nın zor günlerde dalga kıranı Bülent Arınç'ın, Samsun'daki münferît yumruk üzerine, beyânatı bu! Allah müstehâkınızı versin!
Sizin oluşturduğunuz huzûr ortamında, Allah sizin de başınıza sizin gibi bir mazlûm-zâlim-demokrat nasibetsin! Nasıl beddua edeceğimi de şaşırdım!
Türkiye'de açılım üstüne açılımla, nerede huzûr varsa oraların sabote edildiği, açlığın, işsizliğin zirve yaptığı; vatandaşın pazardan yarım kilo ıspanak alabildiği huzûr ortamı kadar, Allah lâyıkınızı versin!
Madalyalı Kahraman Vatan Evlâtları, demokratik hakaretlere maruzken; "Silivri de ölsem de tabutumdan kalkarak dimdik duracağım! Beni Silivri'ye değil İmralı'ya koyun!" diye kükreyen Vatan Evlâdı Engin Alan'a millet olarak yeterince destek veremediğimiz için yüreklerimiz sıkışırken; Güneydoğu'da askerliğini yapmış bir delikanlının münferît heyecânı, ülkedeki huzûrlu ortamı bozmak için yapılan provokatif bir eylemmiş! Hadi be! Şimdi de Türk Milleti adına; "Kendim ısırırım ama işbirlikçi, euro-dolar tasmalı, bölücü-mürâi köpeklere dokundurtmam!" deme sırası bende!
Sözüm de ortanın! Kim alınırsa muhatabı o!..
Çocuklarımız kahpe mayınlarda parçalanırken; askerimize-polisimize gündüz piçleri taş, gece kendileri mermi yağdırırken, Mehmetçiğin itlâf ettiği kuduz köpeklere taziye çadırları kurarak Devletim sâyesinde sığındıkları dokunulmazlık zırhıyla cumhuriyetimize, milletimize, şehitlerimize, silahlı kuvvetlerimize hakâretler ederlerken ülkede huzûr var, istikrâr var!
Ayrı bir devlet ataşesi edâlarıyla; benim vergimden maaş alan, benim vergilerimle alınan makam aracına binen, bir densiz tarafından, iktidar parti yöneticilerine; "Has..tirin!" iltifatı yapılırken ülkede huzûr var, istikrâr var!
Deniz Baykal, taş yağmuruna tutulduğunda huzûr bozulmuyor, ona yapılan saldırıyı engellemeye gücü yetmeyen polisim demokrat; Samsun'a PeKaKa'lılara destek ve millete gövde gösterisi için gelmiş birilerine yapılan münferit bir saldırıda, huzûr ve istikrâr hedefmiş! Allah sizi bildiği gibi etsin!
Ahmet Türk, Allah için saldırılacak en son bölücü! Yine de geçmiş olsun diyemiyorum! Siyâsallaşmış PeKaKa'nın, KCK'nın şeş başkanı, eş başkanı, şeş-beş başkanı ûnvanlı, süslü dokunulmazın; "Tavrımız, CHP gibi olmaz!" tehdîdine ise; Başbakan'a söylenen üslûp ve tarzla, hatta biraz daha süsleyerek; "Hass..tir!" demem mi? Şu anda kaç milyon kişinin aynı üslûpla, ne iltifatlar ettiğini duyuyor musunuz?
Siyâsetin laçkalaştırdığı, uzaktan kumandalı işbirlikçiler, kınnapı başka ellerdeki siyâsi topaçlar; dikkat eder misiniz: PeKaKa'nın siyâsallaşmışlarına bu millet, hâlâ yumruk atıyor! Kulağını çekiyor millet vakarıyla! Hâlâ tek mermi attıramadınız, farkında mısınız? Attıramayacaksınız da! Milleti tahrîk edemezsiniz! Îmanlı bir yumruğun, silahtan daha etkili olduğunu, "Yumruğum dâvâm kadar büyük!" tarifinin ne olduğunu, hâlâ anlamadınız mı?
Allah korusun Devlet gemimiz su alırsa, kendimizle berâber sizi de boğarız! Bu milletin öfkesinden, binlerce yıllık teamülü ve sabrıyla düz orantılı muhteşem âdil dîvanından kaçamazsınız! Onar yıllık sahnelenen Haçlı mahreçli senaryonun, son perdesinin on yılının dolmasına az kaldı! Bütün samimiyetim ve millet sorumluluğumla hatırlatırım!
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN. TÜRK TE TÜRK'Ü KORUSUN.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: