Çarşamba, Nisan 07, 2010

İT, KORKTUĞU TARAFTAN ÜRÜR!...

İtin korktuğu yere ürüdüğünü, kervânın yürüdüğünü, yelin kayadan bir şey götüremediğini, hem de; "Yellenmeden tayyâre, selâm söyle o yâre!" akortlu ürümelerden dolayı iti muhatap alanlara, sitemim var!
İtin kurttan korkmak ve korktuğuna ürümek üzere yaratılmış olduğunu, en kurtçul itin bile arkasında çobanı yokken kurda saldıramadığı gerçeğini defalarca hatırlatmamıza rağmen; itler içinde sâdece kurt köpeklerinden çekincemiz olduğuna da işâretle; "Bırakın itler ürüsün, yeter ki kervân yürüsün." demiştik defalarca...
Büyüklüklerini, nereden buldukları şaibeli para desteği ile basım sayıları ile göstermeğe çalışan "Kınnapları başka ellerdeki topaçlar"ın, talî gazeteler çıkardıklarını, söylentilerini bu gazeteden söyletip sonra da manşetlerine çektiklerini de daha dün hatırlatmıştık!
Bir kaç ay önce parasızlıktan kapanmak üzere olduklarını söyleyerek fiyatlarına zam yapan bir ajan gazetenin, fiyatını yarı yarıya indirmesinden şüphelerimizi de söylemiştik!
Maddî güçle îman kuvveti arasındaki farkın farkında olamayan; günü gelip meydan kurulduğunda "Düvel-i muaazama"yı "Düvel-i zavallı"ya çeviren ırkın ahfâdının, bolca verilen euro/dolardan dolayı kendilerinde güç vehmedenleri nasıl hesaba çekeceği de görülecektir! Allah, ibreti ahrete bırakmaz! Türk Milliyetçileri ve Türk Milleti, kurt sabrıyla o hesap gününü beklemeliler. O hesap gününe kadar; sistem boşluklarından tilkice istifâde eden kurnazların yaptıkları tahrîbat tâmir edilene kadar, kurtça durmaktır mahâret!
İtin itliğini, kurdun kurtluğunu yapması, yaratılış özelliklerindendir! Bırakın itler ürüsün! İt ürümesini çok acıkan kurt kaale alır! Görmez ve fark etmez misiniz ki kurtların öncüleri, tek başlarına görünerek itleri peşine takmıştır! Görmez misiniz, istenen yere geldiklerinde bu itler, aç kurtlar tarafından mutlaka itlâf edileceklerdir! Bilmez misiniz; "İtin hatırı yoksa sahibinin hatırı vardır." Buradan hareketle; ite değil itine sahip olmayan komşuya kızılması gerektiğini de bilmez misiniz?
Kapı itlikleri, boyunlarındaki euro/dolar desenli tasmalarından belli olanların ürümelerini ciddiye alan kurt duruşlu Türk Milliyetçisi kalemlere, kızdım! Böylesi planlı bir programa gönüllü konu mankenliğini hazmedemem! Bulunduğu taraftan karşıya ürüsünler diye euro/dolarla itleştirilmişlerin, İmralı'daki itlâf artığı itin taraftarları olarak yaptıklarına, yazdıklarına; "... saçmaladı!" diye insanlık atfedip iltifât etmişler! Öfkelendim!
Tirajı 2-3 bin olan bir ürüme efektini, manşetlerine taşıyarak it ürümesini duymayanlara da duyuran, büyük tarifli gazetelerden farkları ne şimdi?
İtlerin korkana saldırdıklarını da mı hiç duymadınız? Bırakın Allah aşkına! Bırakın istedikleri kadar korktukları yere ürüsünler! Yolcunun akıllısı, iti itle boğuşturur! Tûran Seferine çıkmış bir süvârinin it ürümesiyle ne alâkası olabilir? İtin sahibi Haçlı'ya karşı tedbîr almakla mükellef Türk Milliyetçilerinin, itin sahibinden önce itleri taşlaması, sadece ürüyen itin sayısını artırır!
Allah aşkına duymayın! İtten korkuyorsanız -ki ayıp değil-, itten korkmayan seferdaşlarınıza yaklaşın! İt ürümesinin ne kadar boşa olduğunu anında fark edeceksiniz!
Eğer beni bu itlerle meşgûl etmeseydiniz Ülkü Ocakları'nın Örnek gençlik Projesi'nden bahsedecektim! 12 Eylül Kıyâmeti öncesi, kan satarak aldıkları boyalarla propoganda amaçlı duvarlara yazılar yazan ülkücülerin çocukları Bozkurtlar, bu gün harçlıklarını biriktirerek aldıkları boya ile kirletilen okul duvarlarını temizlemişler! Türkçe, bozkurtça ve alkışlanması gereken bir davranış! http://www.sonkale.org gördüğüm;"Ülkü Ocakları Edremit İlçe Temsilciliği, okul duvarlarına yazılar yazarak kirletenlere tepki gösterdi." haberiyle,Türklüğüm, Türk milliyetçiliğim, ülkücülüğüm coşmuşken; Türk Milliyetçilerinin, it ürümesini kaale almalarını kabullenemedim vesselam...
Ürüyen itleri duymaya tenezzül bile etmeden, sergiledikleri Türkçe-Bozkurtça duruşlarından dolayı Edremit Ülkü Ocakları'nı ayakta alkışlıyorum.
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN. TÜRK TE TÜRK'Ü KORUSUN.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: