Pazartesi, Nisan 19, 2010

MEDET, 'KİMSESİZLER KİMSESİ'...

İz goyma izim üsde, izim yandırar seni
Söz deme sözüm üsde, sözüm yandırar seni.
Çaylar kimi akaram, şimşek olup çakaram,
Gözlerine bakaram, gözüm yandırar seni... (Azerbaycan mahnısı)
Şeklinde târif edilmiş Türk duruşu...
Bu tarif, Türk'ün kartal bakışının, Türk'ün Bozkurt duruşunun sözle resmedilişidir. Atom bombası etkisinde, nükleer güçte bir yumruk daha patladı Kayseri'de! "Bu yumruk, Türk Milletinin yumruğudur!" nârâsıyla!...
Yedi yıldır, 'derin devlet' sığlaştı! Ergenekonlaştırılarak destanlaştırılan Devlet Yanlısı Çeteciler hapiste! Anlı-şanlı Paşalar, tutuklu! Demokrat Generaller hastanede, çeteci Paşalar hapiste! "Bindirilmiş kıtalar!" denilen milyonları Türk bayrağı ile meydanlara toplayabilen millî duruşlu, Atatürk ve emânetlerine sâdık kanaat önderleri, cesûr gazeteciler hapiste! BOP Eş Başkanı'nı 1 (bir) liraya mahkûm ettiren cesûr ve millî hukukçular tutuklu! Üstün Hizmet Madalyalı, cephe kahramanı Türk Evlâtları hapiste!
Tele kulağı yasallaştıran, kendinden olmayan herkesi; "Şimdi biz fişliyoruz!" diye fişledikleri itirâf edilen; işbirlikçi açılımlara katılmayanları; "Kanı bozuk!" diye tarif edebilecek kadar insafsız, şedîd; askerimize-polisimize mermi sıkan, sivil vatandaşımızı otobüste diri diri yakan, park yerinde suçsuz günahsız vatandaşlarımızı bombalayan, piçlerine sapanlarla askerimizi-polisimizi taşlatan PeKaKa'nın siyâsalları ve onlara arka çıkan demokrat maskeli işbirlikçiler, terörist itleri törenle karşılarken, onların demokratik haklarına toz kondurmazlarken; asla silah kullanmayan ve kullandırılamayan millet evlâtlarının yumruklarını sahipsiz bırakan sistem savunucularıyla, milliyetçilere sözüm!
Îmanlı dolandırıcıların, "Yürüyen îman" lâkaplı yetmişlik sapığın, eşkiyanın, bölücü teröristin örgütünün olduğu, millet vekili ünvanlı savunucularının olduğu; yumruğa misilleme olarak iki polisimizin şehîd edildiği bir ülkede, devletin aslî sahibi Türk delikanlıların Allah'tan gayrı sahibi yok mu?
Bu millet, Allah'a sığınıp; Tekbîr ile ayağa kalktığında dünyayı sallamaz mı? Müttefik diye aralarında kaybolunan AB-ABD adlı Haçlı bunu bilirken, siyâsilerimiz unuttu mu?
Garson, hazmedemeyip yumruk atıyor! Öğretmen, hayatını, ikbâlini hiçe sayarak yumruk atıyor! Türk Milleti'nin çenesi ve yumrukları sıkılı görmüyor musunuz? Bu yumruk inerse; "Türk gibi güçlü" tarifiyle iner bilmiyor musunuz? Köyün kiziri sopasını eline alırsa, başıboş dolaşan yoldan geçene ürüyen itler, nereye saklanabilirler?
Yürekli bir Türk siyâset adamı, bölücülerin kullandığı dokunulmazlığını kullanarak bu delikanlılara sahip çıkmayacak mı? "Hiç kimse bana milliyetçiler adam öldürdü dedirtemez!" diyen Demirel'i nasıl özledik, farkında mısınız?
Mermi sıkana, bomba atana, mayın döşeyene, Anadolu'nun ortasında polisimizi-askerimizi şehit edene, çoluk-çocuğumuzu diri diri yakana sahip çıkılabilen; hükümet erbâbına "Has..tir" çekilebilen; cumhuriyeti kollamakla yükümlü Genel Kurmay Başkanı'nı siyâsileşen yargı önüne çıkarabilen siyâsetle; canından can alan teröristi savunan, demokrat-diplomat maskeli bölücülere yumruk atan delikanlılara sahip çıkılırsa, yasalar, sahip çıkanı asar mı? İdamı siz kaldırmadınız mı?
Bu dokunulmazlık zırhı sadece bölücüleri, işbirlikçileri, Atatürk kazanımlarını inkâr edenleri korumaya mı yarar? Bu demokrasi denilen ithal kavram ve izmler sadece hainleri mi korur?
Devlet olmanın, vatan korumanın bedeli olarak çatır çatır can veren, bayrağa kanlarıyla renk üstüne renk veren Türk Evlâdının, "Vatan sağ olsun" diyen şehit ana-babalarının siyâseten sahibi yok mu?
Türk Milliyetçiliğinin tek adresi MHP'nin Genel Başkanı Sayın Bahçeli; Allah aşkına, millet adına, dokunulmazlık hakkınızla millet evlâtlarına sahip çıkın! Sahip çıkışınızla, sıkılı yumruk ve çeneler belki gevşer! Gün, bu gündür!
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN. TÜRK TE TÜRK'Ü KORUSUN.
Selâm, sevgi, dua...
Mustafa ASLAN

Hiç yorum yok: